Bagaimana untuk meningkatkan peluang kejayaan Ivf – 3 makanan untuk kesuburan

Bagaimana untuk meningkatkan peluang kejayaan Ivf – 3 makanan untuk kesuburan

Ramai orang bertanya kepada saya bagaimana untuk meningkatkan peluang kejayaan IVF dan manakala terdapat beberapa langkah yang boleh diambil yang diharapkan akan menyumbang kepada kehamilan anda, memiliki anak adalah tidak mudah kerana orang-orang yang banyak berfikir. Walau bagaimanapun, satu langkah yang sangat mudah yang boleh diambil untuk meningkatkan diet anda dan terdapat 3 makanan yang benar-benar boleh meningkatkan kesuburan anda.

Diet kami boleh mempengaruhi banyak aspek kesejahteraan kami dan tidak ada sebarang syak bahawa makanan tertentu, seperti makanan yang manis dan lemak trans boleh menghalang kesuburan, manakala makanan seperti makanan tenusu penuh lemak, buah-buahan segar dan sayur-sayuran dan wholegrains boleh meningkatkan kebolehan kita untuk hamil. Terdapat sejumlah kurang-baik dikenali “superfoods” setakat kesuburan berkenaan dan di sini 3 tahun the best.

1. Biji bijan hitam

Biji bijan hitam boleh membantu dengan banyak untuk meningkatkan kesihatan hati, yang, seterusnya, yang memainkan peranan dalam membantu dengan fungsi reproduktif. Ini boleh didapati di kedai-kedai makanan kesihatan yang banyak dan boleh dimakan sahaja atau bercampur dengan makanan lain, seperti salad atau digabungkan dengan bahan-bahan penaik yang lain. Malah menambah mereka untuk spread rendah lemak yang sedikit dan meletakkan mereka pada roti anda adalah satu lagi cara yang lazat untuk menggunakannya.

2. Nenas

Cara yang mudah bagi mereka yang ingin sekarang bagaimana untuk meningkatkan peluang kejayaan IVF adalah untuk makan nenas yang lazat. Nenas mengandungi bromelain yang mempunyai sifat-sifat anti-radang yang difikirkan untuk membantu implantasi embrio yang berjaya. Ia adalah penting untuk makan jumlah yang tepat walaupun sebagai terlalu banyak nenas boleh menyebabkan mukus serviks menjadi over-acidic dan boleh menyebabkan keguguran jika dimakan untuk lebihan. Cincin yang tebal Nanas segar setiap hari adalah jumlah yang baik, dan ini boleh eated fasa luteal.

3. Molases tali hitam

Ini adalah ramuan yang hebat yang kaya dengan besi dan mengesan vitamin yang boleh membantu untuk meningkatkan peluang kejayaan IVF. Molases tali hitam boleh alkalinize dalam badan yang berfikir untuk meningkatkan peluang anda untuk konsep. Di samping itu, kesihatan keseluruhan rahim boleh diperbaiki kerana ia boleh membantu untuk tidak menggalakkan pertumbuhan fibroid dan menggalakkan persekitaran yang sihat.

Langkah-langkah lain yang boleh diambil apabila melihat bagaimana untuk meningkatkan peluang kejayaan IVF termasuk de-stressing, mempunyai gaya hidup yang sihat dan menimbangkan dicuba dan diuji rawatan alternatif seperti Akupunktur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *