Bagaimana untuk meningkatkan jisim otot: Lelaki kurus garis panduan untuk bina badan

Bagaimana untuk meningkatkan jisim otot: Lelaki kurus garis panduan untuk bina badan

Kesilapan terbesar yang mungkin anda membuat jika anda cuba untuk membangunkan otot adalah untuk mengikuti regimen latihan pada sebuah badan yang membina majalah. Hampir semua lelaki yang anda lihat di majalah ini pada steroid anabolik atau orang-orang ini mempunyai rangka genetik diberkati mesomorph yang membolehkan orang-orang ini untuk membina otot yang lebih cepat daripada orang-orang biasa seperti anda dan saya.

Sebaliknya saya akan menunjukkan cara untuk membangunkan otot mudah – semasa tidak menyuntik diri anda dengan perkara-perkara atau mendapat terperangkap dalam beberapa jacked sehingga rutin senaman yang tidak bekerja.

Beginilah caranya untuk meningkatkan otot (tanpa gembar-gembur B.S.)

Terdapat 3 perkara utama yang anda perlukan untuk membina jisim otot:
1. Melakukan angkat berat besar – apabila anda mengangkat barang yang berat, bahagian-bahagian otot-otot anda akan musnah, dan kemudian membina diri mereka lebih besar dan lebih kukuh berbanding dengan apa yang mereka telah sebelum. Ia tidak bermakna masuk kelab kesihatan dan mula mengangkat berat besar sekitar. Anda juga perlu melakukan rutin senaman yang terbaik.

Rutin senaman yang paling berkesan untuk mendapatkan pertumbuhan otot besar-besaran biasanya adalah gabungan Lif. Sekarang saya bercakap tentang perkara-perkara seperti deadlifts, berat baris, tarik up, bench press dan sebagainya.

Saya mendapati banyak orang dalam kerja Keluar Pusat yang menjalankan pengasingan semua latihan fizikal yang adalah satu kesilapan yang besar! Saya sentiasa melihat semua mereka melaksanakan dumbbell tidak berkesudahan kerinting, otot tricep sambungan, sambungan rendah kaki dan sebagainya. Jenis latihan fizikal Will Never menjana jenis perkembangan jisim otot yang cepat yang anda cari.

2. Makan lebih banyak untuk mendapatkan besar – mendengar, saya benar-benar tidak keberatan jumlah set benchpresses yang anda mungkin tidak, hanya berapa berat anda deadlifted, atau bilangan barbells anda ditarik balik. Jika anda tidak makan kalori yang mencukupi, anda tidak akan membangunkan otot tempoh. Makanan adalah sumber tenaga yang otot anda mungkin perlu lebih besar. Salah satu tindakan yang paling penting untuk perkembangan otot adalah untuk mendapatkan tubuh pelan diet menaikkan berat badan.

Apa amaun makanan yang cukup mencukupi? Anda perlu makan dalam sekurang-kurangnya dua puluh kali berat badan anda sendiri kalori setiap hari bermula pada berkembang. Sebagai ilustrasi, jika anda berlaku untuk menimbang 132 pound, anda mungkin perlu mengambil sekurang-kurangnya 2640 kalori setiap hari untuk mendapatkan jisim otot. Payudara keluar skala barangan makanan dan mula berat makanan anda bersama-sama dengan menyediakan apa yang anda sedang bercadang untuk mengambil pada waktu siang.

Saya juga akan menyebut bahawa bagi sesiapa yang lebih fizikal meriah sepanjang hari anda mungkin memerlukan lebih kalori pengambilan untuk menjana keuntungan. Untuk ilustrasi, seorang pekerja pembinaan yang berada di luar melaksanakan buruh mencabar sepanjang hari perlu makan lebih banyak kalori daripada seorang pekerja pejabat perniagaan yang terletak di dalam perlindungannya hampir sepanjang hari.

3. Mendapat tidur yang cukup untuk kemajuan – setelah sehari tanpa rehat akan pasti melambatkan keupayaan anda untuk berkembang otot besar-besaran. Mengapa? Kerana tisu otot anda berkembang apabila anda berada santai! Mereka tidak memperluaskan di gimnasium walaupun anda sedang mengangkat berat. Hakikatnya, apabila anda mengangkat beban berat anda benar-benar memakai turun gentian otot.

Sebaik sahaja anda memecahkan jisim otot anda di gimnasium, fasa berikut sememangnya pemulihan dan pertumbuhan. Ia adalah masa apabila anda perlu pergi mudah dan pastikan anda sudah mendapatkan lapan jam tidur setiap malam.

Betul-betul di sini adalah tepat faktor yang sama anda tidak perlu bersenam 2 hari balik ke belakang jika anda akan melaksanakan mengangkat beban berat. Jika anda memilih ini anda pada dasarnya akan melakukan lebih banyak mudarat kepada gentian otot anda berbanding membiarkan mereka berkembang! Anda benar-benar akan menghentikan pertumbuhan peribadi anda sendiri!

Oleh itu demi untuk mempercepatkan keuntungan otot anda anda perlu pastikan anda berada berdekatan dengan pemulihan yang lengkap dari kerja-kerja terakhir keluar sebelum anda pergi ke gim lagi. Hakikatnya, anda mungkin tidak sentiasa dipulihkan sepenuhnya semula setiap masa, tetapi tidur lebih banyak yang anda boleh menerima yang cepat otot-otot anda sendiri akan berkembang.

Seandainya anda ingin memulihkan agak lambat, anda boleh mengambil satu nap 20 minit di tengah-tengah hari anda. Yang tidak dikehendaki Walau bagaimanapun jika anda perlu untuk mendapatkan semua serius dengan hal ini, mengetuk diri anda.
Ini adalah satu pengenalan umum bagaimana anda boleh mengembangkan otot. Dan jika anda beri perhatian pada aspek penting 3 leverage, anda akan dapati otot anda meningkatkan menembak melalui bumbung.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *