Bagaimana untuk menghilangkan Vaginosis bakteria secara semulajadi di rumah sendiri

Bagaimana untuk menghilangkan Vaginosis bakteria secara semulajadi di rumah sendiri

Ingin menyingkirkan vaginosis bakteria secara semulajadi di rumah mungkin satu perkara yang sukar untuk mencapai. Terutamanya jika anda mendapati diri anda pasti rawatan yang semula jadi untuk menggunakan yang harus benar-benar membantu. Dan menghadapi gejala-gejala tertentu BV mungkin satu perkara yang aggravating lakukan. Oleh itu, hanya apa yang saya akan lakukan adalah berkongsi dengan anda beberapa tips bagaimana untuk menyingkirkan vaginosis bakteria semulajadi dari rumah anda sendiri.

Oleh kerana itu, anda akan memahami perkara-perkara untuk memulakan melakukan yang boleh membantu anda merawat BV yang cepat dan bagaimana anda dapat mengekalkan kaki atau sekurang-kurangnya bagaimana akhir gejala BV apabila anda mula untuk mendapatkan mereka. Sebelum saya mulakan dengan ubat-ubat tertentu, jika anda belum pernah mengunjungi doktor, anda perlu benar-benar berbuat demikian segera.

Ada anda pernah berbau bau hanyir, busuk pada diri anda? Adakah anda tahu apa boleh menyebabkan ia? Semak sama ada atau tidak pada bau dahsyat itu akan datang dari faraj anda. Jika ia, anda perlu berfikir tentang bagaimana untuk menghilangkan bau hanyir faraj.

Izinkan saya berkongsi beberapa tips saya dengan anda.

Tanya diri anda soalan. Adakah anda dalam tabiat pembersihan kawasan faraj anda lebih kerap daripada yang diperlukan? Jika soalan terdahulu telah dijawab dalam langkah ini, ada mungkin sebab jelas mengapa anda sering dikelilingi oleh bau ikan. Jika anda mencuci faraj anda terlalu banyak, Pelincir semulajadi badan akan dilucutkan dari sini. Apa yang perlu adalah membasuh rantau ini beberapa kali untuk menyelesaikan masalah ini. Produk-produk wangi tidak boleh digunakan untuk membersihkan faraj anda.

Memakai panties Kapas adalah satu lagi petua untuk menghilangkan bau hanyir faraj. Seluar dalam yang dibuat dengan kapas akan membantu membebaskan diri anda daripada bau. Lain-lain jenis Seluar dalam tidak membenarkan udara untuk mengedarkan, menyebabkan bakteria untuk tumbuh, jadi anda berakhir dengan bau yang hanyir.

Cara yang ketiga untuk mengurangkan bau dahsyat ini adalah untuk membersihkan tampon anda kerap semasa haid. Bakteria akan berjalan berleluasa apabila anda menggunakannya untuk terlalu lama pada regangan. Ini perlu anda mencari bagaimana untuk membebaskan diri anda daripada bau hanyir faraj. Selepas mengeluarkan tampon terakhir, sentiasa ingat untuk benar-benar membersihkan kawasan tersebut.

Satu cara yang terbukti untuk menyingkirkan vaginosis bakteria semulajadi adalah untuk memohon yogurt asli. Semasa menggunakan yogurt, anda akan mahu untuk pastikan anda membuat penggunaan rasa kosong. Untuk menggunakannya dengan cekap, rendam tampon yang di dalamnya dan meletakkan ini dalam anda. Ini akan membolehkan anda untuk menghilangkan bau hanyir serta membantu anda menghilangkan vaginosis bakteria.

Juga anda boleh menggunakan probiotics apabila cuba untuk menyingkirkan vaginosis. Anda boleh membeli ini daripada kedai kesihatan. Hanya meminta orang jualan di mana anda boleh menemui mereka dan mereka akan memberitahu anda di mana ia didapati.

Ini adalah beberapa petua tentang bagaimana untuk menyingkirkan vaginosis bakteria semulajadi dari rumah anda. Jika anda ingin menghapuskan vaginosis, pastikan menggunakan teknik-teknik sebenar yang pernah disebutkan dulu. Mereka boleh membantu anda dengan masalah vaginosis anda sendiri. Jika anda belum pernah mengunjungi doktor lagi, anda mesti pasti berbuat demikian segera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *