Bagaimana untuk menghilangkan tag kulit dengan selamat

Bagaimana untuk menghilangkan tag kulit dengan selamat

Tag kulit adalah ketumbuhan kecil pada badan anda, hanya kira-kira di mana sahaja mereka muncul dan melainkan mereka tidak merengsa atau di kawasan di mana mereka berada sentiasa jengkel tidak risiko kesihatan tetapi lebih banyak masalah kosmetik. Terdapat cara-cara untuk belajar bagaimana untuk menghilangkan tag kulit, tetapi sebelum anda melakukannya, anda akan ingin memastikan bahawa mereka tidak berbahaya. Juga, mereka biasanya tidak dianggap kosmetik jadi tidak boleh dilindungi oleh insurans anda.

Sudah tentu, sebelum mengeluarkan mereka yang anda perlu tahu yang mereka sudah benar-benar tag dan bukan sesuatu yang lain. Orang-orang yang mempunyai jenis rambut yang datang daripada mereka, orang-orang yang mungkin lucu berwarna, atau orang-orang yang mempunyai bentuk yang pelik kepada mereka yang perlu dilihat sebelum anda cuba untuk menghapuskan mereka.

Juga, mempunyai pembekal penjagaan anda melihat orang-orang yang telah berkembang dengan cepat, kelihatan lebih seperti tahi lalat atau telah berkembang dalam bentuk kelompok yang. Tag yang benar adalah sel-sel normal hanya yang telah berkembang daripada badan anda daripada rata seperti biasa. Mereka juga tidak biasanya mempunyai saraf yang berjalan kepada mereka, dalam erti kata lain, mempunyai perasaan tidak.

Pinch dan memanipulasi pertumbuhan, anda hanya perlu merasa tarikan lembut pada tisu sekitarnya. Jika anda merasa sakit, kemudian tidak keluarkan ia sehingga ia adalah pendapat peribadi.

Anda akan dapat mencari beberapa kaedah mudah untuk penyingkiran dan ada yang lebih mudah daripada yang lain. Jika ia adalah satu yang besar, ia mungkin mempunyai banyak bekalan darah supaya doktor anda mungkin perlu menangani mereka. Anda boleh cuba kaedah di bawah, atau beberapa produk pembuangan kulit tag anda akan mencari dalam talian.

Ramai orang menggulung shaving tag kecil, hanya dalam rutin biasa mandi. Mereka berfikir mereka memotong diri mereka sendiri dengan cukur itu dan hanya menggunakan tekanan untuk menghentikan pendarahan. Ini adalah apa yang berlaku kepada orang-orang yang Tempahan kecil, mereka hanya dicukur. Anda boleh menggunakan kaedah yang sama dengan beberapa orang-orang yang lebih besar, hanya perlu proaktif tentang bakteria, menggunakan krim antiseptik yang selepas anda telah berhenti berdarah.

Pilihan lain adalah untuk menggunakan sepasang Gunting yang tajam, sementara ini boleh ada squeamish, ia akan bekerja. Hanya bersedia untuk berurusan dengan dipotong kecil. Anda juga akan mahu untuk pastikan Gunting yang akan perubatan untuk disteril, jangkitan boleh menjadi masalah. Yang sedikit triple antibiotik selepas prosedur akan membantu anda pulih dengan lebih cepat dan mengurangkan peluang jangkitan.

Kaedah lain adalah kurang visual. Anda akan menggunakan baru Nexavar bagi menghalang aliran darah. Ikat serunding yang ketat di pangkalan Teg, tunggu beberapa hari dan ia harus jatuh di atasnya ada sendiri. Tontonilah jangkitan, jika kawasan tersebut menjadi merah atau bengkak, anda mempunyai masalah.

Penyedia jagaan kesihatan anda boleh mengalih keluar mereka juga. Mereka akan menggunakan satu instrumen pembedahan dan sedikit ubat kebas. Hanya ingat, menghilangkan daripada mereka adalah satu perkara, memastikan ia bukanlah sesuatu yang lain merupakan satu lagi. Jika anda tidak pasti apakah ia, beritahulah doktor anda terlebih dahulu, kemudian menghapuskan mereka di rumah menggunakan salah satu daripada banyak kaedah di atas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *