Bagaimana untuk menghilangkan Cankles dengan serta-merta

Bagaimana untuk menghilangkan Cankles dengan serta-merta

Purata saiz pergelangan kaki seorang wanita adalah kira-kira 10 hingga 12 inci sekitar. Ini nampaknya terlalu besar bagi ramai wanita dan sesetengah daripada mereka mahu membebaskan mereka ‘hodoh’ pergelangan kaki yang tebal dan betis berat tambahan. Lelaki serta wanita, minta jurulatih senaman profesional dan doktor perubatan mereka bagaimana untuk menghilangkan cankles iaitu satu istilah slanga yang digunakan dalam menggambarkan gabungan anak lembu dan buku lali yang tebal. Nampaknya ada beberapa sebab-sebab lain mengapa individu yang menghidap masalah ini, ramai katakan ia mungkin genetik tetapi terdapat sebab-sebab lain juga.

Individu dengan cankles boleh mengalami peredaran darah yang buruk, pengekalan air, obesiti dan juga mungkin tidak bersenam secara kerap yang boleh, Semua boleh menyumbang faktor penebalan pergelangan kaki. Beberapa doktor faktor-faktor lain telah mendapati sangat mungkin sebab akan hamil, penyakit buah pinggang dan jantung. Terdapat beberapa perkara-perkara yang seseorang boleh lakukan untuk membantu membuang buku lali mereka daripada ketebalan dan mempunyai seorang anak lembu yang sedikit lebih jelas selain daripada menjadi seorang yang lebih sihat.

Pelan diet yang kaya dengan garam atau sodium mungkin sebab bagi tebal buku lali. Ini mungkin perkara pertama yang doktor akan meminta pesakit-pesakit mereka untuk melakukan, mengurangkan atau menghapuskan semua natrium atau garam dari diet mereka. Natrium membawa kepada air pengekalan dalam dan sekitar buku lali dan kebanyakannya semua orang makan mengandungi sesetengah jika tidak banyak garam. Walaupun seseorang tidak sampai untuk yang saltshaker, mereka akan tetap mempunyai masa yang sukar mengelakkan ia kerana ia adalah dalam hampir semua makanan yang diproses, berkotak dan barang-barang dalam tin. Ia mungkin tidak merasa seperti itu namun ianya juga keju dan daging yang kita makan.

Untuk menurunkan berat badan air yang membentuk kaki dan pergelangan kaki, salah satu harus cuba makan makanan yang seimbang yang sihat. Adalah makanan yang lebih semula jadi, kurang berkemungkinan ia adalah natrium atau garam. Makanan tumbuhan dan orang-orang yang tumbuh pada pokok-pokok atau keluar dari tanah adalah yang terbaik untuk membantu seseorang lepaskan beberapa paun dan berat air terutamanya. Mengurangkan pengambilan garam dan natrium akan juga mengurangkan tekanan darah seseorang individu jika ia adalah bacaan yang tinggi itu adalah satu perkara yang banyak berlebihan berat badan lelaki dan wanita cenderung untuk pertempuran dengan.

Berjalan kaki adalah antara senaman terbaik individu mungkin menjalankan bagi kesihatan dan kesejahteraan mereka. Ia akan mengurangkan jumlah berat air dalam buku lali dan kaki hampir serta-merta selain membantu untuk bayar deposit lemak sekitar buku lali mereka. Berjalan kaki akan membantu menyebarkan retensi air ke seluruh kaki dan dari buku lali.

Terdapat lain-lain rutin senaman yang seseorang boleh lakukan untuk membantu mengurangkan saiz pergelangan kaki mereka dan couture bentuk satu untuk bahagian bawah kaki mereka. Latihan ini termasuk trampolin melompat, push-ups anak lembu, lunges dan langkah aerobik. Apakah cukup mudah akan push-ups anak lembu yang akan membantu untuk membentuk individu-individu untuk betis jika mereka melakukannya selalu dan dengan betul. Untuk memulakan rutin senaman ini meregangkan di hadapan dinding, tangan mendatar pada dinding mengenai dada yang tinggi. Langkah ke belakang dengan lutut bended satu sama membenarkan tumit dan kaki untuk mencapai aras ini. Jika seseorang individu merasa Bahang di anak lembu itu, maka ia bekerja. Lakukan senaman ini pada setiap pusingan, memegang kira-kira 20 saat sehingga 10 kali setiap satu pusingan.

Trampolin mini adalah sesuai untuk mana-mana orang yang membenci untuk bersenam dan ingin mendefinisikan bentuk pergelangan kaki dan anak lembu otot mereka. Flexing mudah bagi pusingan dilanjutkan di udara akan membantu. Berhati-hati, jika salah satu yang melompat di rumah yang mempunyai siling-siling yang rendah, berhati-hati atau hanya berlari di tempat. Jika seseorang individu mempunyai sejarah masalah jantung atau telah tidak melakukan apa-apa jenis senaman dalam jangka masa yang panjang, mereka perlu mendapatkan nasihat doktor mereka sebelum memulakan ini atau apa-apa bentuk senaman lain.

Lelaki dan wanita, kedua-dua tanya doktor atau pakar kecergasan mereka nasihat bagaimana untuk menghilangkan cankles. Jika seorang individu mengikut beberapa daripada mudah untuk mengikuti senaman sembuh, perubahan pelan makanan mereka, mendapat jumlah tidur yang sesuai dan merendahkan tahap tekanan mereka, mereka akan mampu untuk bayar, pergelangan kaki dan betis tanpa pembedahan. Prosedur pembedahan bukanlah alternatif yang disyorkan untuk mengetepikan diri tebal pergelangan kaki dan betis, walaupun terdapat prosedur untuk itu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *