Bagaimana untuk menghilangkan buah dada lelaki: 3 senaman mudah untuk Gynecomastia

Bagaimana untuk menghilangkan buah dada lelaki: 3 senaman mudah untuk Gynecomastia

Gynecomastia, penyakit biasa yang menyebabkan tidak diingini payudara enlargements lelaki, juga dikenali sebagai buah dada lelaki, boleh menjadi agak dahsyat bagi seorang lelaki diri. Bilakah melibatkan diri dalam aktiviti-aktiviti seperti berenang, apabila anda biasanya tidak memakai baju, ia boleh memalukan akan terdedah dada hadapan keluarga anda, kawan-kawan dan orang lain. Lelaki tidak mahu dilihat dengan sepasang buah dada lelaki dan jadi pembelajaran bagaimana untuk menghilangkan buah dada lelaki menjadi ceramah abad ke bagi kebanyakan lelaki.

Lelaki telah datang kepada kesimpulan bahawa pembedahan gynecomastia penawar sebenar hanya untuk buah dada lelaki dan ini adalah jauh daripada kebenaran! Tidak lama dahulu, para saintis telah cuba untuk mencari jalan bagaimana untuk menghilangkan buah dada lelaki tanpa melalui proses pembedahan kosmetik yang menyakitkan dan mahal. Memandangkan obesiti telah dikaitkan dengan punca mungkin gynecomastia, saintis percaya bahawa diet yang betul dan senaman boleh membantu menghilangkan buah dada lelaki. Malah, kajian saintifik telah menunjukkan bahawa senaman kardiovaskular tertentu boleh membantu mendorong pengurangan payudara lelaki kerana anda akan membakar off banyak lemak badan. Di bawah saya telah disenaraikan 3 latihan yang mudah dan praktikal untuk menghilangkan buah dada lelaki yang anda boleh cuba mana-mana sahaja.

Latihan bagi Gynecomastia I:
Langkah pertama untuk menghilangkan buah dada lelaki ini pecut 40 meter. Ia adalah senaman kardiovaskular yang benar-benar mudah di mana anda boleh lakukan di luar rumah asalkan anda mempunyai kira-kira 40 meter lurus melalui.
Bahagian ini orang bodoh lelaki yang membakar senaman yang terbaik adalah bahawa ia hanya akan membawa anda kira-kira 10 minit maksimum.
Hanya sprint secepat yang anda boleh sehingga anda sampai ke akhir 40 meter dan berhenti. Mengambil breather yang selama kira-kira 30 hingga 45 saat, kemudian sprint right back ke permulaan. Mengulangi ini kira-kira 10 kali dan makan Kenari anda akan boleh panggang tetapi kalori lemak yang anda akan dirakam tidak akan berbaloi.

Latihan bagi Gynecomastia II:
Langkah kedua untuk menghilangkan buah dada lelaki ini Sprint tangga. Untuk ini, anda perlu mencari satu set tangga yang naik penerbangan 1. Mulakan di bahagian bawah dan larian sehingga secepat yang anda boleh. Kemudian hanya sekadar berjalan sepanjang jalan turun perlahan-lahan sambil menangkap nafas anda. Kemudian pecut betul Sandarkan. Bilas dan ulangi untuk 10 set.

Latihan bagi Gynecomastia III:

Senaman yang ketiga tentang bagaimana untuk menghilangkan buah dada lelaki boleh dilakukan pada basikal pegun. Kitaran hanya pada kadar yang biasa selama kira-kira 1 minit, kemudian sprint selama 1 minit. Terus berselang-seli setiap minit dari kadar yang biasa untuk sprint penuh selama tidak lebih daripada 15 minit dan itulah.

Senaman ini 3 akan letupan metabolisma kepada gear tinggi, pembakaran kalori yang lebih sepanjang hari selepas anda telah dilakukan mereka. Pastikan anda melakukan salah satu senaman ini 3 setiap hari pada waktu pagi sebelum Sarapan Pagi dan selepas beberapa minggu anda akan dapati buah dada lelaki anda mendapat lebih kecil. Sebab ini adalah kerana lebih banyak lemak kalori yang anda menulis, lebih banyak anda titik peratusan lemak jumlah badan… dan lebih banyak lemak badan anda kehilangan, lebih banyak buah dada lelaki anda akan hilang.

Adakah anda tahu bahawa atleast 40% lelaki mengalami gynecomastia dan diperbesarkan payudara?
Kebanyakan daripada mereka berakhir dengan menghabiskan beribu-ribu ringgit pada pembedahan berisiko tinggi tidak berjaya gynecomastia.
Tidak menjadi sebahagian daripada persamaan itu. Terdapat cara lain sekitar menghilangkan buah dada lelaki.
ketahui

James Halbert adalah selamat gynecomastia yang telah menghabiskan pengajiannya untuk mencari penyelesaian alternatif bagi kehilangan buah dada lelaki. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara untuk menghilangkan buah dada lelaki, lawati Halbert di laman-web peribadi yang merangkumi beberapa penawar semula jadi untuk gynecomastia:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *