Bagaimana untuk menggunakan Wingsuit yang Fly

Bagaimana untuk menggunakan Wingsuit yang Fly

Dapat Terbang seperti burung sentiasa menjadi salah satu impian archetypal manusia. Pada tahun 1903, Wright brothers dicapai penerbangan manusia dengan mencipta pesawat tersebut. Tetapi manusia penerbangan tanpa bantuan beberapa bentuk kenderaan Terbang tidak telah dicapai, sehingga tempahan. Hari ini, kerana wingsuit, penerbangan manusia boleh dicapai tanpa bantuan pesawat. Walaupun ini bukanlah untuk mereka yang lemah jantung, ia adalah mungkin yang paling dekat untuk terbang seperti burung yang wujud semalam. Di sini kami menyediakan langkah-langkah yang perlu anda ambil untuk terbang seperti burung, atau sekurang-kurangnya Tupai terbang. Berikutan langkah-langkah tesis, anda akan mendapati perbincangan tentang bentuk penerbangan ini luar biasa.

Langkah pertama ialah untuk memahami apa yang wingsuit itu dan bagaimana ia menghasilkan penerbangan. Yang wingsuit adalah saman lompat, yang mencipta bentuk airfoil kerana fabrik yang dijahit antara kaki dan di bawah ketiak. Ia juga dipanggil sesuatu guaman birdman atau Penekan Tupai. Apabila memakai sut ini semasa freefall, dengan tangan dan kaki yang tersebar, anda menjadi sayap yang manusia dan oleh itu anda akan dapat Cable. Kadar sinki anda adalah agak rendah, dan anda akan dapat Cable pada kelajuan tinggi secara mendatar. Wingsuit kebanyakan penerbangan buat dari 1 hingga 2 minit, kadang-kadang lebih lama, bergantung kepada berapa tinggi anda melompat dari titik ini.

Prasyarat untuk wingsuit Terbang terjunan udara. Anda perlu mahir dalam terjun di udara sebelum wingsuit terbang. Sebagai perkara fakta, Persatuan payung terjun Amerika Syarikat (USPA) mencadangkan bahawa anda mempunyai sekurang-kurangnya 200 freefall skydives sebelum bahkan berfikir tentang menggunakan wingsuit yang. Sudah tentu, yang lebih baik. Tetapi 200 tahap minimum. Juga, USPA yang mencadangkan bahawa 200 freefalls boleh dalam tempoh 18 bulan sebelum lompat yang menggunakan wingsuit satu.

USPA itu juga mencadangkan selepas sekurang-kurangnya 200 freefall lompatan, anda kemudian menerima arahan penerbangan wingsuit dari seorang pengajar yang bertauliah. Mencari seorang pengajar yang bertauliah untuk wingsuit Terbang bukanlah satu tugas yang mudah, memandangkan tidak ada ramai orang-orang yang telah melakukan penerbangan wingsuit. Pengajar anda harus benar-benar disahkan. USPA yang menyatakan bahawa anda juga boleh melakukan wingsuit yang terbang tanpa arahan dari seorang pengajar yang bertauliah, selagi anda mempunyai sekurang-kurangnya 500 sebelumnya freefall skydives. Saya sangat akan mengesyorkan arahan. Pengeluar Wingsuit menawarkan kursus-kursus latihan dan mengesahkan pengajar.

Seterusnya, anda perlu untuk membangunkan pemahaman aerodinamik. Kerana badan anda sendiri menjadi seorang airfoil atau sayap apabila wingsuit Terbang, ia adalah penting bahawa anda benar-benar faham bentuk aerodinamik dan konsep Lif. Sebagai seorang juruterbang yang bertauliah untuk sebuah pesawat sayap tetap tidak diperlukan, tetapi tentu ia tidak menyakiti. Titik ini, anda perlu memahami bagaimana anda boleh Terbang memakai wingsuit yang. Anda harus mempunyai kefahaman tentang apa sedang berlaku aerodinamik apabila anda menukar bentuk dan orientasi badan anda, bagi mewujudkan jumlah dikehendaki mengangkat dan seret.

Jika anda ingin mempunyai melompat dari tempat lain maka kapal terbang, ini bermakna anda berkemungkinan besar akan keluar dari tebing yang tinggi atau lelaki beberapa objek yang dibuat. Kebanyakan kertas iklan wingsuit memilih untuk keluar dari sebuah tebing tinggi. Tetapi untuk melakukan ini, anda akan memerlukan beberapa kemahiran mendaki gunung untuk sampai ke puncak Gunung atau tebing. Melainkan sudah tentu anda akan dapat mampu menaiki helikopter, dan menaiki helikopter akan ditawarkan kepada anda melompat dari titik.

Dalam mana-mana, banyak kertas iklan wingsuit yang melompat dalam Gaung, suka memanjat ke lompat mereka dari titik. Jadi dalam kes ini, kemahiran mendaki gunung adalah juga diperlukan. Adalah satu perkara biasa untuk menghabiskan sebahagian besar hari mendaki, untuk mencapai 1-2 minit dari wingsuit terbang.

Pada satu masa nanti anda juga perlu membeli yang wingsuit. Syarikat-syarikat seperti Phoenix-Fly dan Birdman Inc menawarkan wingsuits untuk pembelian. Phoenix-Terbang beribu pejabat di Zephyrhills, FL, dengan peniaga yang diberi kuasa seluruh Amerika Syarikat dan di seluruh dunia. Birdman Inc. terletak di Helsinki, Finland, dan mereka mempunyai kuasa peniaga seluruh dunia.

Anda perlu mempunyai kesihatan fizikal dan mental yang baik. Sudah tentu terdapat variasi yang berbeza daripada apa yang seseorang mungkin mempertimbangkan kesihatan mental, dan sesetengah mungkin merasa bahawa anda perlu sedikit gila untuk melakukan penerbangan jenis ini. Titik di sini adalah bahawa anda tentu tidak mahu black-out, walaupun untuk masa yang singkat, manakala dalam penerbangan. Ringkasnya, jika anda black-out, anda tidak akan dapat bertahan. Ini adalah alasan yang sama FAA yang memerlukan juruterbang dalam keadaan fizikal yang baik. Ia adalah penting untuk ingat bahawa apabila anda wingsuit Terbang, anda akan lebih juruterbang kemudian skydiver. Jadi penyimpanan deria anda dalam penerbangan anda pendek adalah amat penting.

Akhir sekali, anda perlu banyak ketabahan untuk menghadapi bahaya yang berkaitan dengan jenis wau ini. Tapi ini tidak benar kebanyakan sukan lasak? Jadi bagaimana wingsuit Terbang Bandingkan ke lain-lain sukan yang mempunyai elemen tertentu yang bahaya. Berikut adalah beberapa statistik dari sebuah edisi hari jurnal lelaki.
Jumlah kematian dalam tempoh lima tahun, setiap 1,000 peserta:

Terjunan udara: 3.3
Asas yang melompat: 44
Hang Gliding/Paragliding: 3.8
Summiting K2: 104
ATV Kuda: 0.5
Selam skuba:.06
Snowboarding:.05

Dari segi wingsuit Terbang, kita tidak dapat mencari satu kematian kadar sebenar, mungkin kerana tidak ada data yang cukup untuk bekerja dengan. Lets face it, bukan yang ramai telah lakukan wingsuit terbang. Kadar kematian adalah sangat tinggi sepanjang tempoh pembangunan untuk sukan lasak ini. Antara tahun 1930 dan 1961 71 daripada 75 orang meninggal dunia cuba untuk wingsuit yang sempurna. Saya mengesyaki bahawa kadar kematian hari adalah di antara apa yang anda lihat untuk terjun udara dan melompat asas.

Sekarang bahawa kita dapat mengagak minat anda dengan memeriksa langkah-langkah yang diperlukan untuk melaksanakan wingsuit Terbang, mari kita melihat wingsuit Terbang sedikit lebih rapat. Seperti yang kita telah eluded ke, wingsuit Terbang semata-mata adalah membentuk badan anda ke dalam bentuk airfoil, mencapai Lif, dan Terbang seperti burung, atau lebih seperti Tupai terbang. Kerana sut lompat yang anda pakai, anda menjadi sayap yang.

Anda mencapai nisbah glide kira-kira 2-1. Ini bermakna bagi setiap kaki 2 pergerakan mendatar, anda jatuh kira-kira 1 kaki. Tetapi ia juga perlu diperhatikan dengan manipulasi badan, pemilihan Reka bentuk wingsuit, anda boleh mengubah kadar kelajuan dan sinki anda ke hadapan. Untuk menetapkan sayap juruterbang seperti saya, nisbah glide 2 1 bererti anda pada dasarnya akan menjatuhkan seperti batu-bata yang. Tetapi untuk sebuah skydiver, anda benar-benar akan terbang. Ia bergantung kepada perspektif anda. Anda akan mengikut definisi, juruterbang, apabila wingsuit terbang. Tetapi dalam kes ini, badan anda dalam kombinasi dengan wingsuit anda, menjadi pesawat anda.

Mari kita meneliti bagaimana kerja-kerja wingsuit yang terbang. Selepas anda bertolak dari anda melompat dari sudut, sama ada di tebing, pesawat atau objek buatan manusia, anda akan tenggelam tetapi anda juga akan mula terbang secara mendatar. Sebenarnya, teknik untuk berlepas dari kapal terbang ini benar-benar berbeza daripada yang digunakan apabila berlepas dari sebuah objek yang tetap. Seseorang memerlukan kemasukan ke dalam aliran slip dan relatif Angin, satu tidak. Anda akan mengetahui jenis maklumat ini jika anda menerima arahan rasmi.

Selepas anda bertolak dan tenggelam, anda akan membangunkan satu komponen halaju mendatar. Halaju mendatar anda purata, berbanding dengan tanah, akan menjadi kira-kira 100 mph. Tetapi jika anda mempunyai satu tailwind, kelajuan yang mendatar anda boleh mencecah sehingga 140mph untuk 160mph. Kadar sinki anda adalah lebih kurang berbanding terjun udara yang tipikal. Halaju terminal anda menegak apabila terjunan udara adalah antara 110-140 mph, bergantung kepada badan orientasi. Dengan wingsuit Terbang, secara purata anda mendapatkan halaju yang menegak kira-kira 40 bsj.

Selepas anda telah diterbangkan melintang mana-mana dari 1 hingga 2 minit, bergantung kepada ketinggian permulaan anda, anda melepaskan anda payung terjun dan tanah kemudian masa yang singkat. Stamina juga adalah penting, kerana ia mengambil sedikit kekuatan otot untuk terbang wingsuit yang untuk kapasiti penuh. Bahagian yang paling penting wau jenis ini adalah untuk mengetahui bila hendak mengeluarkan payung terjun anda.

Terdapat Kumpulan di seluruh dunia yang bekerja wingsuit penerbangan di mana anda tidak tanah dengan sebuah payung terjun. Dalam fikiran saya, ini adalah sedikit ke dicey. Tetapi jika penerbangan Penekan teknologi dan kemahiran memandu meningkatkan ke titik di mana anda boleh melambatkan penerbangan anda supaya anda boleh tanah tanpa pelongsor satu, maka mereka mungkin mempunyai sesuatu yang tiada. Tetapi pada masa ini, untuk melaksanakan wingsuit penerbangan, anda perlu skydiver yang mahir dan anda memerlukan sebuah payung terjun.

Saya percaya untuk melakukan penerbangan jenis ini, anda perlu untuk adrenalin rush junky. Dalam fikiran saya, ianya lebih berisiko kemudian tipikal skydiving, dan tidak berisiko sebagai asas melompat. Tetapi kebanyakan akan bersetuju ia adalah sukan lasak, dan sudah tentu memberikan risiko-risiko tertentu yang jelas.

Untuk menyimpulkan, jika anda mahu untuk mencapai pengalaman penerbangan yang sebagai tutup mungkin apa yang merasakan burung atau Tupai terbang sekurang-kurangnya, maka wingsuit layang adalah sukan lasak untuk mempertimbangkan. Ianya bukan untuk mereka yang lemah jantung, dan risiko adalah jelas, tetapi bagi sesetengah risiko-risiko tersebut layak mengambil. Ia adalah salah satu sukan yang paling berbahaya di dunia. Tetapi pahala mencapai penerbangan manusia tanpa bantuan pesawat boleh menjadi luar biasa. Penerbangan manusia sentiasa menjadi salah satu impian archetypal manusia. Dengan wingsuit Terbang, anda boleh mengalami apa yang Leonardo-hanya da Vinci boleh hanya impian, impian penerbangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *