Bagaimana untuk menggunakan cuka sebagai senjata berat rahsia kerugian! Helah makanan “glisemik Indeks”

Bagaimana untuk menggunakan cuka sebagai senjata berat rahsia kerugian! Helah makanan “glisemik Indeks”

Bagaimana untuk menggunakan cuka sebagai sebuah rahsia berat senjata! Makanan “Indeks glisemik” helah yang ini Cairkan Down the pasaraya but kem musim panas

Kecergasan elemen Daftar di panduan hak makan bersama keluarga ini musim panas bahagian 10

Howdy geng! Ini aku Natalie dan saya kembali! Di sini adalah semua kesihatan dan kecergasan kawan! Seperti yang saya janjikan dalam tempoh dua minggu saya akan merangka senarai membeli-belah makanan langkah demi langkah untuk anda yang akan dikemaskini pernah hari lain di blog saya memberikan anda senarai makanan yang anda perlukan untuk mencairkan musim panas anda ke bawah Kem Boot Diet pasaraya. Cara untuk membuat ini mudah bagi anda adalah untuk melanggan ke blog saya supaya anda akan mendapat Update anda setiap hari. Yang akan br cara yang paling mudah bagi anda untuk mendapatkan hebat membantu pendidikan kandungan yang akan anda lebur turun lemak cepat!

Perlu diingat senarai ini mungkin kelihatan seperti banyak makanan pertama tetapi jika kita melakukan ini langkah demi langkah akan menjadi begitu menyeronokkan untuk anda, Keluarga, dan perut dalam matahari! Anda akan menggunakan senarai ini untuk minggu depan jadi tinggal dengan saya. Senarai menganggap anda mempunyai apa-apa di dapur, tidak juga garam! Jadi, maafkan saya jika anda sudah beberapa makanan ini, tetapi jika tidak menambahnya ke senarai anda dan awal dari yang lain daripada apa yang anda ada.

Tip-Tip untuk diingati sepanjang beberapa minggu ini seterusnya mengumpul senarai anda makanan dan menu untuk anda dan keluarga anda adalah ini:

Ini bukan “diet makanan” tetapi makanan yang biasa di bahagian-bahagian yang sederhana.
Ahli-ahli keluarga hanya boleh menikmati bahagian-bahagian yang lebih besar, tetapi ini mungkin boleh mengalahkan tujuan jika anda cuba untuk mengurangkan kalori dan menurunkan berat badan. Untuk contoh jika ada remaja yang aktif yang mereka mungkin mempunyai dua ayam wraps untuk makan tengahari, manakala anda boleh mempunyai satu.
Suami anda boleh menambah lebih banyak pecans dan berpakaian untuk salad bayam untuk makan malam, mempunyai lebih banyak keropok, dan mungkin menamatkan sebiji buah. Walaupun anda mungkin hanya memerlukan satu hidangan Mommy.
Mengambil anda kalori yang terkawal berkhidmat, kemudian biarkan seluruh keluarga anda mempunyai seberapa banyak yang mereka suka! Ini boleh menjadi sukan pasukan yang menang untuk anda dan keluarga anda pada musim panas ini dengan musim panas anda mencairkan diet ke pasaraya F.E.E. Boot camp pelan.

Terdapat tiada kuantiti pada senarai yang anda akan perlu untuk menentukan bahawa sesuai dengan saiz keluarga anda. Jadi, hanya menggunakan pertimbangan yang baik anda pergi melalui rancangan menu dan ambil perhatian apa yang anda perlukan. Juga, untuk beberapa buah-buahan yang anda mungkin tidak mahu oleh mereka terlalu jauh lebih awal daripada masa. Jadi tunggu sehingga kita dapat melalui dalam senarai supaya anda boleh mula untuk meletakkan menu anda merancang bersama-sama.

Inilah hari kesepuluh makanan dan Tip-Tip yang anda akan meletakkan senarai membeli-belah makanan anda. Senarai ini tidak harus seorang dan akan mendapatkan anda untuk membuka berfikiran tentang faedah penambahan cuka ke menu anda merendahkan “Indeks glycemix.”

Perhatian pembeli!

Banyak Diet pasaraya telah dimasukkan dalam 2 camca besar sehari cuka dalam makanan mereka kerana kajian menunjukkan bahawa dengan menambah cuka orang telah hilang sehingga 2 paun lebih dalam empat minggu berbanding melakukan apa-apa pada semua. Menurut Arizona State University bahawa orang-orang yang telah dimasukkan dalam dos harian 2 camca besar sehari dalam makanan mereka menyebabkan orang kehilangan 2 pound kehilangan berat badan di empat minggu berbanding tiada penurunan berat badan dalam Kumpulan plasebo mendapat jumlah jus kranberi yang sama (apa-apa yang ajaib terhadap jus kranberi; ianya hanya cecair saintis memutuskan untuk menguji berbanding cuka). Jangan lupa mengambil nasihat daripada dua camca besar empat camca besar mungkin agak banyak; Ia masih belum dapat ditentukan sama ada kurang akan lakukan. Mana-mana cuka akan bekerja; Apple cider, balsamic, raspberry, dan sebagainya.

Super manfaat kesihatan dan Tips pemakanan >

Vinegars

Mempunyai satu letupan yang bereksperimen dengan jenis-jenis yang berbeza, masing-masing dengan azimat yang unik. Balsamic adalah rasa, dengan kelebihan vinegary dengan dengan kemanisan. Raspberi
dan vinegars rendaman buah-buahan lain pergi gorgeously dengan salad yang termasuk beri, citrus, atau buah-buahan lain. Cuka wain beras adalah semulajadi di Asia sos (bersama-sama dengan Minyak bijan digoreng kering gelap, bawang putih dan halia). Cuka nasi empuk berperisa boleh dijadikan persalinan yang dengan sendirinya! Cuka epal besar untuk sos yang lebih ringan, dan vinegars wain merah dan putih yang pelbagai merupakan komponen yang klasik di mustardy vinaigrettes serta banyak sos salad dan marinades, dan boleh juga digunakan untuk mengurangkan jumlah minyak saut’eed sayur-sayuran.

Sila buat pilihan anda dari vinegars berasaskan buah-buahan, beras, atau balsamic; mereka tidak baik untuk anda!

Inilah Menu sampel ketujuh anda untuk anda dan keluarga untuk menikmati dan ia mempunyai cuka Balsamic!

Makan # 1

Setengah bagel keseluruhan-gandum yang besar
2 camca besar cahaya, lemak krim keju
12 auns latte cawan (susu tanpa lemak)
buah-buahan

Makan # 2

Boneka tarikh mentega kacang

Makan # 3

Sup timun sejuk
Keropok keju dan multi-grain

Makan # 4

Tembikai
Feta Cheese
Bayam daun Salad
Swirl cuka balsamic

Oh sangat sedap untuk anda dan keluarga dalam perut!! Menikmati!

Ini adalah tugas anda untuk hari yang tujuh rakan-rakan yang kesihatan dan kecergasan jadi Tambah ini untuk mencairkan musim panas anda ke pasaraya Diet F.E.E. Boot camp pelan dan akan periksa minyak terbaik anda, dan (heart-sihat kaya manfaat lemak monounsaturated) Look out topik ini dalam beberapa hari dan ingat minyak yang terbaik adalah makanan Diet yang terlalu! Saya berharap ini mendapat anda dan keluarga anda dari permulaan yang hebat pada musim panas ini!

Mempunyai hari yang sihat dan Happy dari Kesihatan, kecergasan dan pemakanan pakar Natalie Pyles!

Oleh, Natalie Pyles

Penulis, Speaker TUH, Kesihatan, Kecergasan, & perunding pemakanan, jurulatih Kesihatan, kesihatan holistik, pemakanan, dan pendidik kejururawatan, latihan perubatan dan pakar udara pos pemulihan

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *