Bagaimana untuk menggunakan Binaural berdegup kepada kebimbangan yang tenang

Bagaimana untuk menggunakan Binaural berdegup kepada kebimbangan yang tenang

Jika anda menguruskan kehidupan anda dengan rasa takut, tekanan atau kebimbangan yang berterusan ia boleh mengambil tol sangat besar pada setiap aspek kesihatan dan kesejahteraan. Rentak binaural telah terbukti untuk membantu sangat baik dalam melegakan tekanan dan menangani kebimbangan untuk berasa positif, bertenaga dan “biasa” lagi.

Ia adalah mungkin untuk kebimbangan untuk mengambil alih kehidupan seharian anda sehingga anda telah tiada tenaga yang tinggal bagi apa-apa penyakit dan keletihan. Bunyi suram tetapi malangnya ini menggambarkan kehidupan orang ramai di beberapa titik atau lain. Ia adalah rahsia lagi bahawa tekanan jika sebahagian daripada kehidupan dan melainkan anda belajar bagaimana untuk menguruskannya dengan cara yang membina, ia boleh mengambil anda dan peraturan hidup anda.

Bagaimana boleh membantu Binaural berdegup?

Saya terjumpa binaural rentak beberapa tahun yang lalu dan cuba mereka tanpa kefahaman apa-apa jua seperti apa yang mereka benar-benar melakukan atau bagaimana mereka bekerja. Saya diberitahu mereka dapat membantu saya untuk berehat, menghilangkan tekanan dan tidur yang lebih baik. Saya tahu mereka adalah selamat dan itu adalah semua yang saya perlu untuk mendengar.

Saya mula menggunakannya dan terpikat dengan serta-merta. Mereka membuat saya berehat untuk satu bercokol bahawa saya hampir selalu tertidur selepas mendengar rakaman dua puluh minit. Mereka telah membantu saya untuk menghilangkan sakit kepala dan saya menggunakannya setiap malam apabila saya pergi ke katil dan sentiasa jatuh ke dalam tidur nyenyak. Jika saya benar-benar mengalami serangan kebimbangan saya kadang-kadang terpaksa mendengar rakaman dua kali. Titik Walau bagaimanapun adalah bahawa mereka sentiasa bekerja.

Bunyi terlalu mudah?

Ia kedengaran mudah tetapi sekali anda memahami bagaimana binaural rentak kerja akal sempurna. Saya tidak pernah salah satu untuk menggunakan dadah atau ubat-ubatan preskripsi dan ini dan masih pada pendapat saya satu alternatif yang hebat untuk menangani kebimbangan. Ia bekerja cepat dan benar-benar selamat dengan tiada kesan sampingan.

Menggunakan rentak binaural membantu saya berasa seperti individu yang lebih positif yang boleh mengendalikan hidup apa pun membawa saya. Itu tidak bermakna bahawa saya tidak masih mengalami kebimbangan pada masa-masa tertentu dalam hidup saya… Saya hanya tahu bagaimana untuk berurusan dengan lebih baik dan tidak menderita seperti saya.

Saya membuat keputusan yang bertahun-tahun yang lalu bahawa kebimbangan akan memerintah hidup saya. Muslihatnya ialah untuk tidak membiarkan ia mengawal gaya hidup anda dan juga untuk tidak membiarkan ia tenggelam anda. Saya telah mencuba pelbagai pendekatan untuk membantu menghadapi kerana saya tahu ramai orang lain yang seperti juga termasuk:
Meditasi
Senaman pernafasan
Penegasan berulang
Kecergasan fizikal
Jurnal
Semua teknik-teknik ini telah membantu saya pada banyak perkara sepanjang hidup saya dan saya masih menggabungkan mereka ke dalam rutin harian saya. Walau bagaimanapun saya mendapati bahawa saya perlu penyelesaian mudah kebakaran pasti benar untuk membantu saya dengan kebimbangan.

Meletakkan hanya Binaural berdegup kerja

Terdapat banyak penyelidikan yang hebat yang telah diterbitkan tentang kesan-kesan positif daripada binaural rentak dan saya secara peribadi boleh membuktikan bahawa mereka telah bekerja untuk saya. Saya rasa silap mata tersebut adalah untuk memberi mereka peluang, menggunakannya setiap hari dan membolehkan mereka untuk membawa anda ke dalam keadaan rendah kekerapan yang diperlukan untuk ketenangan dan berehat.

Dengan mengurangkan frekuensi otak anda dengan rentak binaural audio akan membawa badan anda ke betul-betul dalam keadaan parasimpatetik (santai) berbanding keadaan bersimpati (melawan atau penerbangan) yang kami sentiasa apabila kita bimbang atau menghidap kebimbangan.

Ini seterusnya membolehkan badan anda akan tenang serta untuk sembuh. Kita semua tahu ia adalah penting untuk kekal tenang dan santai untuk kesihatan yang baik tetapi ia boleh menjadi sukar untuk melaksanakan ini apabila aliran serangan kebimbangan adalah pemikiran sehingga dalam anda… Percayalah saya tahu.

Rentak binaural boleh membantu anda mengawal perasaan anda dengan bekerja secara langsung dengan minda bawah sedar anda. Terdapat banyak rakaman mengalahkan binaural berbeza dan mana satu yang anda memilih untuk menggunakan akan bergantung kepada keputusan yang dikehendaki yang anda cari.

Frekuensi-frekuensi otak tertentu akan menghasilkan negeri-negeri yang sangat unik fikiran jadi terdapat banyak rakaman yang berbeza untuk meneroka. Rentak binaural boleh dimuat turun dalam format MP3 atau yang lain dalam CD. Dengan mencuba salah satu keluar anda boleh menjadi tekanan dalam masa beberapa minit… ada apa-apa kehilangan dan ketenangan fikiran untuk mendapatkan banyak!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *