Bagaimana untuk menggunakan A Elevate penjagaan kesihatan tempat duduk dengan cara yang betul

Bagaimana untuk menggunakan A Elevate penjagaan kesihatan tempat duduk dengan cara yang betul

Penjagaan kesihatan meningkatkan kerusi, juga dikenali sebagai kerusi malas meningkatkan kerusi, benar-benar berguna untuk warga tua dan individu yang mempunyai cabaran mobiliti. Tapi ada cara tertentu yang mereka perlu bekerja dan sediakan untuk keuntungan optimum. Betul-betul di sini ialah bagaimana menggunakan sofa elevate penjagaan kesihatan dan menyediakannya dengan cara yang betul.

Berkaitan kesihatan meningkatkan kerusi adalah alat yang hebat dan unit perabot rumah bagi sesiapa yang mempunyai kesukaran yang menduduki kerusi. Mereka dicipta untuk menjadikannya sangat mudah bagi orang tertentu yang masuk ke sebuah kerusi dan membantu orang yang bangun dari kerusi apabila mereka hendak berdiri.

Ini adalah kerusi yang besar, berat, satu tawaran yang baik seperti kerusi malas yang klasik. Mereka tiba dalam pemilihan pengukuran untuk menampung orang-orang dari pelbagai dimensi. Bilakah membawa ini sebahagian cebisan perabot ke dalam tempat kediaman yang anda mahu untuk pastikan anda mempunyai bilik yang mencukupi. Ia adalah penting untuk mengekalkan diingat bahawa kerusi akan Tip dan berbaring, jadi yakin membuat kerusi sekurang-kurangnya 2 kaki dari mana-mana dinding atau perabot rumah di sekitarnya. Bergantung kepada versi, fop beberapa kerusi akan berehat 180 darjah, maka, anda ingin pastikan ia dihidupkan tempat bahawa anda tidak akan mengetuk apa-apa lebih.

Yang baik, anda ingin yakin terdapat tiada kawasan permaidani di hadapan tempat duduk. Memperolehi individu ke sofa ini akan mempunyai isu-isu mobiliti bermula dengan dan dgn cepat jatuh akan mengemukakan slip dan jatuh bahaya.

Sebaik sahaja meletakkan kerusi di dalam Bilik yang sesuai, ia akan memerlukan untuk dipasang ke dinding. Juga, pastikan ia selamat dipasang belakang kerusi. Kebanyakan memartabatkan kerusi mempunyai teknik-teknik tenaga yang terdiri daripada sandaran bateri. Itu adalah sangat berguna supaya kerusi Walau bagaimanapun beroperasi sekiranya hitam yang keluar. Yakin ini bateri lagi sehingga bekerja dan dihidupkan.

Di beberapa kerusi malas meningkatkan kerusi jauh yang mengawal ciri-ciri yang reclining memerlukan bateri. Jika ia dalam keadaan pastikan anda meletakkan dalam bateri yang betul.

Apabila bersedia untuk duduk di tempat duduk, membuat yakin kerusi tersebut benar-benar dibesarkan dahulu. Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan cara kembali lagi ke dalamnya dan duduk sedikit. Duduk perlu mengambil sangat kecil lenturan lutut.

Sebaik sahaja anda berada pada kedudukan di rambut tekan butang pada pemegang yang jauh untuk menukar penempatan recline. Anda akan berada dalam kedudukan untuk berhenti pada mana-mana penempatan yang selesa. Dua kedudukan tempat duduk akan berehat di mana-mana sehingga 90 darjah. Kerusi tiga penempatan akan berehat di mana-mana sehingga 180 darjah. Kerusi tak terhingga akan mempunyai butang berasingan untuk mengubah seluruh kaki.

Anda ingin membuat anda sentiasa pengawal tangan positif di dalam mencapai sehingga anda dengan pantas boleh membuat pembetulan apabila dikehendaki.

Apabila anda ingin bangun dari kerusi lif, segera seperti sekali lagi tekan butang pengawal dan Condongkan di sofa ke hadapan. Biar di sofa yang melakukan fungsi. Anda sepatutnya mampu untuk langkah yang betul daripada kerusi cukup mudah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *