Bagaimana untuk mengekalkan tinggi testosteron dan estrogen rendah?

Bagaimana untuk mengekalkan tinggi testosteron dan estrogen rendah?

Sebagai seorang lelaki berumur, tahap testosteron dapat diturunkan. Badan-Nya bermula untuk menukar testosterone yang lebih banyak kepada estradiol (estrogen). Ini membawa kepada kekurangan daya seks, emosi, psikologi dan perubahan tingkah laku, menurun kehilangan jisim, kekuatan otot otot dan lemak badan atas dan tengah meningkat. Terlalu banyak estrogen dalam badan seorang lelaki bukanlah satu perkara yang baik kerana estrogen negates testosteron.

Apa yang boleh dilakukan untuk memastikan segala-galanya di bawah kawalan dan mengekalkan tahap testosteron yang sihat? Kekal kuat dan Lean.Try untuk menjaga diri anda kurus! Sel-sel lemak mengandungi aromatase yang menukarkan testosteron kepada estrogen. Membina dan mengekalkan otot massa memerlukan percuma testosteron, supaya membina dan mengekalkan otot massa Kereta Api badan menggunakan testosterone dengan cekap. Idea di sebalik memperlahankan kesan mengurangkan testosterone akan meningkat atau sekurang-kurangnya mengekalkan kepadatan tulang dan jisim otot semasa untuk mengekalkan jantung kuat dan lemak kaki.

Zink menghalang tindakan-tindakan aromatase dalam badan. Mendapatkan tahap zink yang mencukupi daripada diet adalah penting untuk memastikan tahap estrogen menurun. Zink adalah juga penting bagi pengeluaran testosteron oleh badan. Makanan yang kaya dengan zink termasuk daging, ayam, hasil tenusu, kacang, kacang dan makanan gandum. Alkohol pemacu estrogen peringkat. Mengelakkan di semua kos. Sesetengah ubat-ubatan preskripsi boleh main-main dengan tahap hormon. Ia adalah idea yang baik untuk menyemak ini keluar dengan doktor anda jika anda merasa anda mempunyai beberapa gejala-gejala yang berkaitan dengan testosteron yang diturunkan. Produk-produk HGH yang berkesan juga boleh cuba. Hormon pertumbuhan manusia adalah hormon yang biasanya dihasilkan oleh manusia pituitari. Kanak-kanak dan remaja, hormon yang mengawal perkembangan bahasa Melayu; pada orang dewasa, ia memainkan peranan dalam peraturan ketumpatan tulang, gula dalam darah, metabolisma lemak dan menyimpan, kekuatan dan ketahanan dan kestabilan emosi.Malangnya bagi usia, paras hormon pertumbuhan manusia, juga dikenali sebagai hanya hormon pertumbuhan (GH), juga malu dari usia. Ketika kita masih muda, kita semua menikmati faedah hgh badan kita secara semulajadi menghasilkan GH dari zaman kanak-kanak ke dewasa awal. Hormon ini dihasilkan di pituitari dan mempengaruhi tenaga kami, keupayaan pembakaran lemak, keinginan, libido, kulit, otot, dan sifat-sifat lain dalam badan kita.

Hormon pertumbuhan manusia (HGH) adalah hormon buatan yang meniru bahan semulajadi. Ia boleh datang di bawah berbagai-bagai bentuk seperti suntikan, semburan mulut, pil dan sebagainya. HGH juga boleh datang atas nama Genotrpin, Humatrope, Nutropin, Saizen, Serostim, Somotropin, atau Zorbtive.

HGH yang dikenali pada asasnya untuk melawan proses penuaan. Utama mendapat manfaat kerana peningkatan tenaga dan kekuatan dan mengurangkan lemak sambil meningkatkan nada otot. Orang-orang yang menggunakan ia juga telah mengalami peningkatan libido, mengetatkan ton kulit, membantu fungsi ingatan, meningkatkan tumpuan dan memperbaiki tidur dan Syarikat emosi. Ini adalah tanda-tanda Pemuda, rakan saya, regained belia dan ia boleh didapati. Dalam erti kata lain, ia boleh mempunyai kesan yang dramatik pada paras testosterone dalam badan anda dan membantu mengekalkan kualiti hidup.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *