Bagaimana untuk mengekalkan kecergasan pelvik oleh sistem senaman lantai pelvik Aquaflex – kon faraj dan berat.

Bagaimana untuk mengekalkan kecergasan pelvik oleh sistem senaman lantai pelvik Aquaflex – kon faraj dan berat.

Seorang wanita datang daripada kehamilan beliau dengan sebuah badan yang benar-benar berbeza. Beliau adalah rapuh kedua-dua fizikal dan mental. Menghadapi tuntutan baru keibuan yang meletakkan tekanan pada beliau.

Masalah-masalah yang biasa yang wanita menjalani selepas kehamilan

Tekanan kencing-mempunyai menjalankan dengan berat bayi untuk sepanjang 40 minggu kehamilan, tekanan menyelesaikan pada pelvis wanita, penyusutan otot PC beliau. Terikan buruh menambah pelvis beliau mendapat keyakinan dan terbentang. SUI atau tekanan kencing set dalam sebilangan besar wanita selepas kelahiran kanak-kanak dan mereka perlu menghadapi kebocoran air kencing apabila ia bersin, batuk atau ketawa.

Seksual masalah-yang lemah otot vagina menambah kepada masalah wanita dan dia tidak boleh mencapai keseronokan yang muktamad dirinya tidak boleh dia memenuhi rakan kongsi. Semua ini rasa tidak puas hati dan berputus asa di dia pos hari kehamilan membaling beliau dalam patut satu kemurungan. Beberapa wanita mendapatkan jadi musnah dan menghabiskan banyak masa berfikir tentang penampilan luar dan ketidakmampuan untuk melakukan baik di katil mereka.

Memahami kelemahan potensi dalam post partum tubuh, seorang wanita perlu mengambil langkah-langkah yang betul untuk menamatkan keresahan dan kegawatan ini.

Faedah sistem senaman lantai pelvik Aquaflex

Fakulti Perubatan di seluruh dunia memberi berharap untuk wanita dalam keadaan sedemikian dan nasihat mereka untuk menggunakan alat senaman lantai pelvik tertentu. Senaman dengan peranti ini telah terbukti menjadi satu keuntungan yang besar dalam menyelesaikan semua masalah seksual yang mereka mungkin hadapi selepas bersalin. Banyak peranti tersebut boleh didapati di pasaran hari dan salah satu yang terbaik antaranya adalah sistem senaman lantai pelvik Aquaflex. Sistem ini dilengkapi dengan beberapa timbangan dan kon dan apabila bekerja secara optimum menyediakan ucapan manfaat.

Selain itu sistem senaman lantai pelvik Aquaflex mendapat menghilangkan kemurungan, kebimbangan dan ketegangan fisiologi yang menghadapi seorang ibu baru. Dengan kerja yang tetap daripada kira-kira 20 minit sehari, satu dapat melihat hasil yang positif dalam hanya 12 minggu. Sebuah manual yang dilengkapi dengan sistem senaman lantai pelvik Aquaflex, panduan pemula untuk menggunakan sistem ini dengan cekap. Bersenam secara kerap memastikan penyelesaian masalah kencing dan juga mengetat vagina.

Ia terdiri daripada wajaran kon

Sistem aquaflex terdiri daripada wajaran kon. Berat yang terdiri dari sifar kepada 55 g dua belas tahap berat badan yang berbeza dan dilengkapi dengan dua saiz kon faraj. Manual pengguna membantu pengguna untuk menguasai teknik menggunakan kon faraj ketika pengambilan otot-otot yang betul. Apabila digunakan tanpa pemberat, kon yang bertindak sebagai satu bantuan pengajaran untuk mencari dan kontrak otot-otot yang betul.

Disyorkan oleh ahli fisioterapi

Kon yang mempunyai berat yang boleh laras yang menggunakan kuasa graviti yang semulajadi untuk menguatkan lantai pelvik dan seorang wanita perlu tidak memerah dan mengangkat otot beliau sendiri. Disahkan oleh ahli fisioterapi yang banyak dunia ke atas, sistem ini dianggap yang terbaik tradisional kon faraj dan faraj berat produk. Pengguna yang mesra dan sangat berkesan produk ini boleh dengan mudah digunakan dalam privasi di rumah.

Produk ini telah terbukti banyak membantu wanita dengan masalah inkontinens tekanan yang terbukti. Sistem senaman di rumah ini akan membantu pengguna / pesakit untuk mencapai keseluruhan manfaat terlalu dan ia boleh menjadi satu pelan masa hidup untuk mengekalkan kecergasan pelvik bagi seorang wanita.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *