Bagaimana untuk mengecutkan prostat anda dibesarkan secara semulajadi dengan pemakanan

Bagaimana untuk mengecutkan prostat anda dibesarkan secara semulajadi dengan pemakanan

Anda telah diberitahu bahawa anda mempunyai prostat yang diperbesarkan? Adakah anda bimbang mendapat untuk prostat dibesarkan? Adakah anda memerlukan untuk mengecutkan prostat?

Masa supaya anda memasang lima puluh, anda mempunyai peluang lima puluh peratus bahawa anda akan menghadapi prostat yang diperbesarkan. Ini adalah disebabkan oleh gabungan faktor-faktor, termasuk pengumpulan Kademlia DHT yang merupakan derivatif testosteron. Kekurangan zink, B6 vitamin, bakteria, toksin, racun makhluk perosak malah mungkin telah menyumbang kepada pengumpulan ini.

Suplemen kesihatan prostat boleh membantu bukan sahaja mengurangkan kesakitan yang dikaitkan dengan prostat yang diperbesarkan, tetapi telah ditunjukkan untuk membantu mengecutkan prostat.

Jika anda membaca ini, anda sudah mungkin membaca tentang saw palmetto sekarang. Antioksidan penting yang lain adalah merah clover, dikenali yang jauh lebih rendah, yang datang daripada keluarga pea. Kebanyakan doktor akan bersetuju bahawa ini adalah satu gabungan yang penting yang akan membantu untuk kelenjar prostat mengecut.

B6, vitamin biasa juga sangat berguna dan perlu diambil setiap hari. B6 membantu mengawal penukaran testosteron untuk Kademlia DHT, dan juga akan membantu mengecutkan prostat.

Likopena, yang ditemui secara semula jadi dalam tomato, biasanya dimasukkan ke dalam semua Supplement prostat baik. Sudah tentu anda boleh makan tomato, tetapi untuk memastikan bahawa anda inges cukup likopena, pastikan anda tambahan prostat mengandungi ia. Likopena membantu mengurangkan keradangan yang berkaitan dengan pembesaran prostat.

Hari ini terdapat banyak suplemen prostat yang tersedia untuk membantu mengecutkan prostat. Tidak semua makanan tambahan ini mempunyai Sains yang baik di belakang mereka, jadi ia adalah sangat penting untuk membuat pilihan dengan berhati-hati.

BPH menjejaskan banyak lelaki lebih 50 tahun, jadi ia adalah penting bahawa kita menjaga dalam pembelajaran semua kita boleh tentang keadaan kami, dan mengambil suplemen yang sesuai untuk kesihatan prostat baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *