Bagaimana untuk mengecilkan perut anda

Bagaimana untuk mengecilkan perut anda

Terdapat 2 sebab mengapa perut anda yang mungkin lebih besar daripada yang harus:

Anda telah meletakkan berat badan dan ditanam hasilnya
Anda makan makanan yang salah dan mereka akan kembung perut anda

Perkara yang baik adalah bahawa kita boleh menjaga kedua-dua isu ini tanpa membaik-sebarang utama pulih. Dan, walaupun ia berfungsi Bilakah anda menambah dalam komponen senaman metabolisme saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana untuk melakukannya semalam “senaman tanpa.”

Walau bagaimanapun, Terdapat beberapa prinsip yang perlu anda ikuti untuk berjaya dan kekal mengecut perut anda.

Yang pertama adalah bahawa anda tidak dapat mengecut perut anda dengan memakan jumlah sama makanan satu tempat duduk yang anda makan sekarang.

Saya telah seseorang yang menulis kepada saya pada hari yang lain dan berkata bahawa mereka ingin menurunkan berat badan, tetapi mereka tidak mahu makan kurang. Apabila saya membaca ini saya hanya duduk di sana menggaru kepala saya tertanya-tanya apa yang orang ini sedang mencari?

Seperti yang anda tahu, saya tidak mengesyorkan kalori kiraan sejak saya fokus pada makanan yang self-limiting dan berkualiti, tetapi pada masa yang sama, anda tidak boleh makan ke titik yang anda akan pecah.

Itulah hanya akal, betul?

Jika anda ingin mengecilkan saiz perut anda, anda akan perlu untuk meletakkan makanan kurang di dalamnya satu duduk supaya ia tidak menjadi diregangkan apa-apa lagi. Dalam masa ini akan membolehkan perut anda mengecut secara semula jadi.

Perkara lain yang menarik adalah bahawa apabila ia mengecut anda akan mendapat lebih lengkap dengan lebih cepat dan secara semula jadi tidak akan mahu makan banyak. Sekarang, anda hanya perlu menggunakan alat pengukur terbina dalam yang anda dilahirkan dengan mengira berapa banyak makanan yang anda perlu makan pada makanan anda.

(Jika anda tidak ingat daripada salah satu posting saya sebelumnya, mereka akan fists anda!)

Ingat bahawa apabila anda memilih protein, buah-buahan atau bijirin sihat bertujuan supaya saiz penumbuk yang satu, dan apabila anda memilih sayur-sayuran pergi 2 fists bernilai.

Ia tidak mendapat apa-apa lebih mudah daripada itu, dan jika anda masih lapar selepas anda selesai tanya diri anda jika anda makan terlalu cepat, tidak mengunyah makanan anda cukup baik, atau anda hanya digunakan untuk memakan makanan yang lebih (yang kemungkinan besar masalah itu di tempat yang pertama).

Walau apa pun, selepas makan hidangan seperti saya dinyatakan di atas yang mengandungi protein, lemak yang baik, dan berserabut karbohidrat yang anda tidak akan kebuluran jadi tunggu 20 minit dan lihat jika anda masih lapar kemudian.

Jika anda benar-benar memerlukan lebih banyak makan pergi untuk lebih banyak sayur-sayuran hijau.

Akhir sekali, saya ingin menyentuh tentang titik tentang menjadi kembung dari pilihan makanan yang tidak betul.

Kebenaran adalah bahawa tidak setiap makanan yang bermanfaat bagi tiap-tiap orang yang berjalan di muka bumi ini. Yang bermaksud Apakah mungkin mencerna dengan mudah saya, agak sukar bagi anda untuk memproses dan menyerap.

Ini boleh berlaku dari baki bakteria usus yang tidak sempurna (baik vs buruk), alahan makanan/sensitiviti, enzim penghadaman yang lemah, atau mana-mana beberapa isu.

Tanpa cuba untuk mendiagnosis masalah anda melalui artikel ini perkara yang terbaik yang boleh saya cadangkan untuk anda lakukan adalah untuk mendengar badan anda seperti yang anda kira-kira untuk meletakkan makanan setiap dalam ia.

Adakah ia benar-benar mahu?

Dan selepas anda menggunakannya (sehingga 3 jam kemudian) Apakah pandangan anda? Akan anda kembung, penat, atau pula makanan yang memberi tenaga yang lebih semula jadi?

Dalam masa anda akan dapat membezakan dengan tepat apakah makanan bersetuju dengan anda yang terbaik. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai isu-isu pencernaan atau kembung saya sangat mengesyorkan memulakan pelan pemakanan makanan anda baru dengan menghapuskan gluten yang berasaskan produk dan/atau diari.

Petua ini mudah (tetapi tidak mudah) secara mendadak boleh menghapuskan banyak masalah penghadaman dan kesihatan anda. Sebab saya boleh mengatakan bahawa dengan keyakinan sedemikian adalah kerana saya melihat hasil daripada studio dan saya setiap hari dalam talian pelanggan yang telah membuat transformasi dan kini lebih bahagia dan lebih sihat berbanding sebelum.

Dalam masa selepas badan anda mempunyai rebalanced sendiri anda mungkin dapat menambah kembali dalam banyak makanan yang kau sebaik sahaja sensitif kepada. Jika anda memutuskan untuk pergi laluan itu, hanya tambah satu pada satu masa untuk melihat jika ia bersetuju dengan anda.

Saya berharap artikel ini tentang “bagaimana untuk perut anda mengecut” memberikan anda sedikit lebih pemahaman di mana untuk mula dan apa yang perlu mencari. Dan seperti yang selalu saya ingin anda semua yang terbaik perjalanan anda untuk badan sihat dan dalam bentuk yang anda Cari!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *