Bagaimana untuk mengecilkan buah dada lelaki

Bagaimana untuk mengecilkan buah dada lelaki

Jika anda ingin mengecilkan buah dada lelaki anda secara semula jadi, anda perlu ikut panduan yang dibentangkan di bawah.

Langkah pertama adalah untuk menentukan tempoh sistem anda sheds lemak dan kerja-kerja semasa tempoh ini. Kaedah yang mudah untuk menerokai lemak badan anda yang lebur kadar adalah untuk mengambil umur sebenar dari 220. Hasil yang anda akan mendapat adalah kadar jantung anda telah mengalahkan untuk menumpahkan dari lemak berlebihan. Mengekalkan kadar nadi anda pada 85 peratus kadar ini untuk mencairkan off tisu adipos. Ini hanya menunjukkan bahawa jika anda berumur kira-kira 15 tahun, hanya menolak bahawa umur daripada 220. Anda akan mendapat 205. Membiak 205-0.85 dan hasilnya akan kadar pembakaran lemak anda.

Senaman menggunakan isometrics dan berat. Menjalankan latihan khusus yang akan mensasarkan kawasan dada anda. Sesetengah daripada mereka akan push up, tekan dada dan incline dada akhbar. Pushups adalah sangat berkesan dalam mensasarkan otot dada. Melaksanakan pushups tetap, luas tangan tekan tubi dan tolak tentera untuk bergaul, jadi ia akan bertujuan untuk Semua kawasan di dada anda. Broad akan baik senaman untuk dada. Jika anda tidak boleh menariknya anda sendiri, anda boleh menggunakan kerusi untuk membantu dalam menarik badan anda.

Berunding dengan doktor supaya dia boleh menyemak kelenjar Tiroid anda untuk memastikan bahawa ia berfungsi dengan betul. Jika masalah lelaki payudara anda adalah sangat sengit, maka peperiksaan perubatan untuk masalah kesihatan seperti gilberts dan Sindrom klinefelters harus dilakukan kepada anda. Ia dipercayai akan menyebabkan buah dada lelaki. Ujian hormon perlu dijalankan pada anda untuk melihat jika hormon anda seimbang dengan tepat dan pemeriksaan lemak badan perlu dijalankan juga. Lemak badan sihat yang biasa bagi kebanyakan orang adalah dari 8 hingga 20 peratus.

Mengambil protein minuman yang mempunyai asid amino seperti creatine, l-arginine dan l-glutamine. Mereka akan membantu untuk menumpahkan lemak daripada sistem awda sebagai ganti otot apabila kehilangan berat badan. Melabur kira-kira lapan hingga 10 jam berehat pada waktu malam untuk memberikan pemulihan penuh dan pertumbuhan otot. Cuba untuk mengambil air yang cukup supaya lemak boleh ditunggang off sistem anda. Minum air sekurang-kurangnya 64 auns setiap hari. Pastikan dari mengambil ubat-ubatan yang keras. Ubat-ubatan yang keras seperti diacetylmorphine, pep pil diet, dan ganja boleh menyebabkan buah dada lelaki. Mengekalkan penggunaan kalori anda perlu dari 2500 ke 3000 setiap hari jika anda aktif. Jika anda mengambil lebih tinggi daripada ini, maka ia akan disimpan sebagai lemak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *