Bagaimana untuk mengambil Chaga cendawan

Bagaimana untuk mengambil Chaga cendawan

Ia adalah sukar untuk percaya bahawa kecil dan menarik kelihatan hitam sekeping kulat boleh melakukan begitu banyak untuk kesihatan dan umur panjang. Tetapi Chaga cendawan semakin banyak Buzz di dalam talian mengenai kesihatan dan umur panjang. Ekstrak Chaga adalah powerhouse pemakanan yang boleh membantu anda melawan penyakit, meningkatkan sistem imun anda, melihat dan merasa muda, meningkatkan jangka hayat anda, dan ia juga mendapat perhatian untuk membantu untuk melawan penyakit berbahaya seperti kanser dan HIV.

Jika anda telah mendapat penyakit yang disyorkan untuk Chaga, ia boleh membuat perbezaan yang dramatik. Dan, anda tidak perlu menunggu untuk mendapat sakit untuk mendapat manfaat daripada cendawan Chaga. Anda boleh mengambil secara proaktif sebagai ubat semula jadi juga. Sayan Kesihatan, kami menawarkan beberapa cara untuk anda mendapat manfaat daripada kami mujarab liar-dituai Siberia Chaga ekstrak cendawan seperti uncang teh Chaga. Baca tentang sebahagian daripada produk kami dan beberapa tips untuk mengambil Chaga.

Kaedah Chaga dan dos Chaga

Minyak Chaga

Minyak Chaga kami mujarab boleh boleh disapu ke badan anda. Menggunakannya apabila anda telah mendapat penyakit kulit seperti ruam atau psoriasis. Ia juga boleh digunakan untuk melawan dan menghalang kedutan. Ia boleh digunakan terus kepada kulit anda.

Krim Chaga

Krim Chaga yang besar untuk urat-urat di kaki anda dan Sindrom Kaki Resah atau keletihan. Memohon terus kepada kaki anda dan biarkan ia bekerja dengan sihir. Kami telah diselitkan Chaga kami krim cabutan dengan lain-lain bahan yang bermanfaat serta, termasuk minyak pokok teh, vitamin A & E, teh hijau, dan banyak lagi.

Teh Chaga

Chaga teh percuma kafein dan elixir yang menyediakan pelbagai manfaat kesihatan. Ia bagus untuk sistem penghadaman, meningkatkan sistem imuniti dan energizes anda, melambatkan proses penuaan dan dilaporkan memberi hasil yang besar untuk pesakit asma dan PMS. Ia adalah sumber antioksidan (lebih banyak buah, seperti blueberry dan beri acai!) yang sangat baik dan mempunyai senarai panjang faedah kesihatan yang lain, juga.

Serbuk Chaga

Sedikit serbuk Chaga kami pergi jauh dalam membantu anda memperbaiki kesihatan anda. Adaptogen ini berkuasa boleh membuang toksin dalam badan, menormalkan fungsi-fungsi badan dan penstabil gula dalam darah yang popular yang digunakan oleh ramai pesakit kencing manis. Untuk menggunakan serbuk kami, hanya inges kira-kira setengah sudu teh setiap hari untuk orang dewasa. Campurkan ia dengan air, jus, bermulut manis satu atau beberapa yogurt.

Kami menawarkan ekstrak Chaga Siberia dalam beberapa format supaya anda boleh mengambil mengikut kehendak anda. Kami juga menawarkan Chaga pil untuk menjadikannya mudah bagi anda untuk mendapat manfaat daripada Chaga yang boleh diambil di 2-4 kapsul sehari. Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang Chaga boleh lakukan untuk kesihatan anda? Ia adalah lebih daripada sekadar gembar-gembur! Layari laman web kami dan menyemak Sains di sebalik Chaga. Untuk maklumat tambahan layari www.sayanhealth.com pada 400 S. Burnside Ave Ste 7A Los Angeles, CA 90036 untuk mengetahui lebih lanjut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *