Bagaimana untuk mendapatkan suami anda untuk menjalankan

Bagaimana untuk mendapatkan suami anda untuk menjalankan

Jika anda sudah berkahwin selama beberapa tahun (atau mungkin juga beberapa dekad) dan menyedari bahawa anda separuh yang lain telah menjadi agak malas dan bentuk, ia adalah masa untuk meletakkan kaki anda.

Tetapi mendapat suami anda untuk bersenam dan meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan beliau tidak perlu tegas dan menuntut peranan anda. Sebaliknya, memilih jalan damai dan Demokratik yang menggunakan kebaikan, dorongan dan idea-idea yang halus untuk mengubah cara-cara lelaki anda.

Jika anda tidak membuat senaman yang kelihatan seperti untuk kerja-kerja tentera-gaya, dia adalah lebih cenderung untuk pergi. Sebagai contoh, memberitahu suami yang dia hanya perlu bersenam selama 60 minit setiap hari akan menjadikan dia betul-betul mati idea.

Sebaliknya, memudahkan dia ke dalamnya dan melibatkan diri sendiri.

Hakikatnya bahawa bersenam bersama-sama bermaksud bukan sahaja Adakah anda kedua-dua mendapat manfaat dari segi fizikal, tetapi anda akan lebih berkemungkinan untuk memberi motivasi kepada rakan anda untuk mendapatkan setiap hari bergerak, kerana dia tidak akan mahu untuk membiarkan anda ke bawah (walaupun dia tidak fikir beliau perlu menjalankan!).

Faedah bersenam bersama-sama yang jelas:
-Meningkatkan hubungan anda dengan menghabiskan lebih banyak masa berkualiti bersama-sama
-Bekerja bersama-sama ke arah matlamat Kesihatan umum anda
-Ia memberikan anda sesuatu untuk berbincang dan bekerjasama
-Ia akan memberikan anda lebih banyak tenaga dan yang boleh membawa kepada pajakan baru perkahwinan atau hubungan anda.

Mendapat suami anda untuk bersenam adalah mudah – untuk mendapatkan dia untuk mengekalkan ia boleh menjadi bahagian yang lebih sukar, tetapi dengan sedikit semacam dan banyak penentuan, anda akan kedua-duanya berjaya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *