Bagaimana untuk mendapatkan punggung yang lebih besar dengan soya

Bagaimana untuk mendapatkan punggung yang lebih besar dengan soya

Saya 20 tahun sebagai seorang pengajar kecergasan pelanggan saya sentiasa bertanya “Bagaimana saya boleh mendapatkan punggung yang lebih besar?” Saya telah menemui Protein soya menjadi penyelesaian bagi mendapatkan punggung yang lebih besar. Sumber protein yang lengkap ini sangat baik membantu untuk mengurangkan wabak over-weight dan juga meningkatkan jisim otot di punggung. Mengurangkan kalori dan urusan pengambilan protin mungkin untuk memahami faktor-faktor pemakanan yang berkaitan dengan pengurusan kawalan dan berat rasa lapar. Soya merupakan sumber protein berkualiti tinggi yang membantu anda makan kurang kerap dan mengurangkan rasa lapar. Oleh itu ini secara keseluruhannya akan membuatkan anda kurang berat tetapi malah di punggung menjadi lebih besar. Protein soya membantu untuk mengekalkan jisim otot semasa penurunan berat badan atau badan yang membina atur cara. Berikut adalah apa yang pakar pemakanan mengatakan tentang protein soya.

Soya merupakan sumber protein yang mencernakan makanan segera, berkualiti tinggi dengan profil asid amino yang unggul (ia adalah tinggi di Argentina dan glutamine serta leucine asid amino di mula menerokai, isoleucine dan valine), dan isoflavones adalah antioksidan yang kuat dengan pelbagai manfaat kesihatan. Soya menambah Explore lengkung dan disyorkan untuk wanita yang perlu untuk menambah berat badan di kawasan-kawasan yang feminin. Kawasan-kawasan tersebut sebagai kawasan pinggul, paha, kaki dan punggung. Di samping itu, desas-desus adalah bahawa soya mempunyai kesan seperti estrogen adalah benar. Malah, satu kajian baru mendapati bahawa pembina badan yang dimakan soya protein shake dua kali sehari selama 12 minggu perubahan ketara dalam tahap estrogen, dan mereka mendapat lebih jisim otot punggung, kaki dan paha daripada ujian mata pelajaran yang ditambah dengan whey protein. Untuk hasil terbaik, mencari campuran protin soya dan mengambil 20 gram sebelum latihan dan satu lagi 20-40 gram selepas.
Soya mengandungi protein makanan (dan minuman) boleh membantu rakyat-Amerika yang merancang diet harian yang memenuhi matlamat ini”, kata Greg Paul, Ph.D., Pengarah kesihatan dan pemakanan bagi syarikat Solae. Protein soya, tidak seperti lain-lain sumber protein, bukan sahaja rendah lemak, tetapi juga tanpa kolesterol. Penyelidikan saintifik juga menunjukkan bahawa protein memberi lebih kepuasan–perasaan yang penuh–daripada lemak atau karbohidrat, yang pasti boleh membantu dalam isu-isu pengurusan berat badan.” Pentadbiran dadah dan makanan kami diluluskan Kesihatan mendakwa bahawa “25 g soya protein sehari, sebagai sebahagian daripada diet yang rendah lemak tepu dan kolesterol boleh mengurangkan risiko penyakit jantung”. Kacang soya mempunyai lebih daripada 40 sebatian pemakanan yang berbeza. Pelbagai bahan-bahan kicap dibuat daripada kacang soya itu. Bahan-bahan ini mempunyai sifat-sifat pemakanan dan fungsi yang berbeza. Protein soya merupakan bahan yang berguna untuk Snek protein tinggi seperti Bar tenaga dan minuman campuran. Kerana kajian menunjukkan soya juga membantu untuk meningkatkan saiz punggung wanita dan lelaki.

Soya isoflavones juga telah menunjukkan bahawa mereka anti-oksidan yang baik dan membantu melindungi sistem kardiovaskular daripada kolesterol yang tidak baik atau LDLs. kajian telah menunjukkan bahawa unsur yang lain daripada soya isoflavones genistein, yang melindungi pertumbuhan plak di dalam arteri. Penyelidikan kendiri juga telah terbukti bahawa soya isoflavones membina ketumpatan tulang dan membantu mengekalkan tulang daripada kemerosotan kerana daidzein kompaun tersebut bersama-sama dengan genistein. Kajian baru meneliti manfaat isoflavones soya dalam pencegahan kanser, terutamanya payudara dan prostat. Kajian lain mencadangkan bahawa soya isoflavones mungkin berkesan untuk memerangi kanser serta ubat-ubatan farmaseutikal.

Cara terbaik untuk mengambil kesempatan daripada soya isoflavones adalah dengan makan produk soya, tauhu, termasuk bertekstur soya protein, soymilk, dan makan kacang sendiri. Makanan soya dianggap oleh ramai pakar pemakanan makanan yang ‘sempurna’. Bukan sahaja ia mengandungi soya isoflavones dalam bekalan yang banyak, mereka adalah sumber yang baik daripada semua utama vitamin dan protein. Makanan soya boleh menggantikan daging, terutama daging merah, dalam hampir mana-mana resipi. Tidak lagi ditemui hanya di kedai-kedai makanan kesihatan, makanan soya boleh dibeli di hampir semua kedai runcit dan juga di beberapa kedai serbaneka serta. Makanan soya akan ruji vegan dan vegetarian Diet; ramai yang hidup tanpa memakan daging menuntut sedikit masalah dengan tekanan darah, kolestrol dan obesiti.

Terdapat pelbagai cara untuk meningkatkan saiz punggung. Lif punggung Brazil telah menjadi satu prosedur yang popular di Amerika Syarikat. Lebihan lemak yang diambil daripada pelbagai bahagian badan kemudian akan dimasukkan ke dalam punggung. Pembedahan adalah sangat berkesan walaupun terdapat risiko-risiko utama Kesihatan termasuk kematian. Buku-buku bantu diri yang tertentu di pasaran hari ini secara semula jadi boleh meningkatkan saiz punggung dengan soya Protein dan senaman. Buku popular dipanggil sistem – membina sebuah badan yang lebih baik oleh Octavia Lopez telah memberi tumpuan kepada subjek ini. Buku ini telah diambil kesan soya Protein/soya susu dan digabungkan dengan senaman. Dr. Renee Lombardi dan kakitangan beliau bersama-sama dengan doktor-doktor perubatan yang lain melakukan percubaan-percubaan klinikal dalam sistem. Menunjukkan purata 3-5 inci diperolehi di punggung.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *