Bagaimana untuk mendapatkan penjagaan peribadi yang terbaik dan Concierge Program Perubatan Online

Bagaimana untuk mendapatkan penjagaan peribadi yang terbaik dan Concierge Program Perubatan Online

Manakala setiap orang mempunyai pendapat baik-pulih dalam penjagaan kesihatan, termasuk doktor concierge, satu laporan baru oleh dasar bukan untung think tank RAND Corp mungkin mempunyai anda berfikir dengan cara berbeza. Semua orang tahu sistem yang rosak dan telah patah untuk masa yang sangat lama. Terdapat banyak sebab mengapa doktor penjagaan primer akan beralih kepada perubatan concierge, tetapi sebahagian daripada sebab-sebab yang paling berpengaruh adalah disebabkan oleh hakikat bahawa sistem penjagaan kesihatan ini, kami telah menggunakan generasi hanya tidak berfungsi. Sesuatu yang terpaksa menukar, dan manakala perubahan semasa tidak mungkin apa yang ramai orang mahu, mengikut RAND Corp ia jauh lebih baik daripada tiada perubahan pada semua.

Perubatan Concierge mewujudkan persekitaran yang membolehkan penjagaan kesihatan tradisional untuk bergabung dengan perubatan yang berteknologi maju dan progresif. Dibina di atas asas yang kukuh kepada kepercayaan dan komunikasi, hubungan yang anda telah dengan doktor concierge adalah apa-apa seperti yang anda ada dengan doktor keluarga anda. Manakala pembaharuan penjagaan kesihatan adalah mengubah cara Amerika itu Lihatlah penjagaan kesihatan, ubat-ubatan concierge adalah mengubah cara doktor penjagaan bagi pesakit-pesakit mereka.

Sistem penjagaan kesihatan mungkin sangat penuh dengan kelemahan, dan mungkin terus dimakan dengan birokrasi selepas baik pulih Kesihatan berkuat kuasa, perubatan concierge akan sentiasa kekal tidak bermasalah. RAND Corp telah menunjukkan bahawa perubahan untuk penjagaan kesihatan adalah pilihan yang terbaik yang kita ada, tetapi masih ada banyak takut tentang kesan luar biasa yang pembaharuan akan mempunyai doktor balik (aka Medicare luka), masa menunggu pesakit, kualiti perubatan, dan masa yang dihabiskan dengan doktor.

Sementara seorang doktor biasa boleh membawa beban pesakit 2,500 + pesakit, doktor concierge secara amnya menghadkan amalan mereka untuk antara 300-600 pesakit atau lebih. Ia juga pernah dirujuk sebagai: keahlian perubatan; butik perubatan; ubat penahan yang berasaskan; Concierge Kesihatan; tunai hanya amalan; langsung penjagaan; dan terus menjalankan amalan perubatan. Manakala semua amalan-amalan perubatan concierge berkongsi persamaan, mereka berbeza secara meluas di dalam struktur, syarat-syarat pembayaran dan bentuk operasi mereka. Khususnya, mereka berbeza dalam tahap perkhidmatan yang diberikan dan jumlah yuran yang dikenakan. Terdapat 5,000 untuk anggaran * doktor-doktor seluruh Amerika Syarikat, mengamalkan jenis model kualiti perkhidmatan penjagaan kesihatan ini. * Sumber: SIMPD

Kini terdapat satu sumber berita dalam talian yang menjurus secara khusus ke arah doktor concierge, penjagaan peribadi, amalan perubatan butik dan pakar-pakar perubatan keluarga, pesakit dan penggubal undang-undang. www.signaturemd.com adalah satu-satunya berita dan maklumat organisasi khusus semata-mata untuk penyebaran berita dan maklumat yang berkaitan dengan semua aspek perubatan concierge. Pautan ke artikel-artikel yang membentuk negara lihat pergerakan dan sambungan ke berpuluh-puluh blog penjagaan kesihatan yang paling popular yang membincangkan perubatan concierge dan potensinya untuk menyelamatkan penjagaan primer ini juga disediakan di sini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *