Bagaimana untuk mendapatkan kulit bintang filem yang cepat… Dengan Diet makanan mentah yang

Bagaimana untuk mendapatkan kulit bintang filem yang cepat… Dengan Diet makanan mentah yang

Bagaimana untuk mendapat kulit yang bintang filem dan iri-hati kawan-kawan anda dengan RFD?

Banyak manfaat yang saya dapati selama bertahun-tahun Diet makanan mentah, adalah bahawa nada kulit saya bertambah secara mendadak.

Althought saya lelaki dan enam puluhan saya, saya dapati adalah bagaimana kulit saya telah lembab, garisan mengkerut kurang sengit, kerana ‘garisan ketawa’ sekitar mata. Sehinggakan orang sering berkata bahawa saya melihat-kurangnya ’10 tahun lebih muda’ daripada tahun saya!

Itulah ego yang hebat – pancutan, tetapi saya lebih tertarik dengan kebaikan makan diet makanan mentah terutamanya. Saya beroperasi sekitar bukit-bukau yang tempat saya tinggal, dan sering meninggalkan banyak lelaki yang muda di belakang. Itu adalah hanya untuk berkata, “ia benar-benar berkesan”.

Kini, kulit disuburkan dari dalam, dan ia adalah re-hydrated dari air organik kami mendapatkan [yang mana adalah secara kebetulan sahaja tulen air di planet ini] daripada sifat sendiri buah-buahan dan sayur-sayuran.

Memang benarnya bahawa bersih luar yang datang dari bersih dalaman, jadi anda perlu menjalankan pertama sekali, detox. Itulah, jika anda benar-benar ingin mempunyai kulit bintang filem yang tulen dan bercahaya.

Tetapi jangan panik. Ia tidak akan menjadi sukar saya berjanji. Malah, anda akan secara positif menikmatinya.

Sekarang, biarkan aku menggariskan prosedur mudah yang akan, jika anda mengikuti ia tepat, membantu anda untuk mendapatkan yang blotchy, kulit Cari membosankan anda boleh menderita dengan pada masa ini, kepada yang terang, jelas dan bercahaya mukanya.

Pertama, untuk Sarapan Pagi, mengambil oren segar yang besar, kukuh limau nipis yang baik [hijau lebih baik] Kupas dan meletakkan melalui extactor pemerah jus yang bersama-sama dengan sepotong bersaiz Pemurah lemon. Minum dan menikmati. Itulah perkara pertama yang anda lakukan pada waktu pagi.
Apa-apa lagi pada semua.

Kemudian, untuk makan tengahari; yang kecil salad salad, timun, tomato, lobak merah parut dan drizzle minyak zaitun extra virgin.

Untuk makan malam, yang besar campuran salad, apa lebih atau kurang sahaja yang anda pilih. Walau bagaimanapun, benar-benar tiada produk tenusu, seperti keju atau yogurt atau apa-apa daripada orang itu.

Sila ambil perhatian sekarang, segala-galanya mestilah segar, semulajadi, belum masak. Minum banyak air.

Adakah program ini sekurang-kurangnya 3 hari, dan boleh dilanjutkan seminggu jika boleh.

Jika anda seperti kebanyakan orang yang telah dilakukan diet ini, anda akan melaporkan bukan sahaja perbezaan yang ketara dalam nada kulit anda, tetapi juga tahap tenaga anda terlalu.

Dan itu bukan semua; Anda akan mendapati terdapat banyak manfaat tambahan yang menjadikan selain detox awal.

Sebagai contoh, berat rambut sihat tebal kerugian (sering paun sehari), gigi yang sihat dan gusi dan kualiti yang lebih baik daripada tidur. Apakah itu sebagai permulaan? Pergi yang mentah, anda tidak akan menyesal!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *