Bagaimana untuk mendapatkan insurans kesihatan jangka pendek yang berpatutan di Amerika Syarikat

Bagaimana untuk mendapatkan insurans kesihatan jangka pendek yang berpatutan di Amerika Syarikat

Mencari pelan insurans kesihatan berpatutan di Amerika Syarikat boleh menjadi satu tugas yang mudah. Terdapat banyak jenis pelan insurans kesihatan. Pelan-pelan insurans kesihatan yang selalunya datang fikiran Bilakah orang berfikir tentang insurans kesihatan adalah pelan insurans kesihatan Kumpulan ditaja oleh majikan, pelan insurans kesihatan negeri yang ditaja dan pelan insurans kesihatan individu. Jika seseorang tidak mempunyai pilihan untuk membeli ke pelan insurans kesihatan Kumpulan ditaja oleh majikan, dia biasanya akan melihat ke dalam membeli satu pelan insurans kesihatan individu atau pelan insurans kesihatan state-sponsored.

Ramai orang terlepas pandang dalam jangka pendek, dengan harga yang berpatutan kesihatan Insurans pelan tersedia di Amerika Syarikat. Berikut adalah beberapa soalan lazim yang berkaitan insurans kesihatan jangka pendek.

Apa itu insurans kesihatan jangka pendek?

Insurans kesihatan jangka pendek adalah insurans kesihatan yang berlangsung selama enam hingga 12 bulan bergantung kepada keperluan anda. Insurans kesihatan jangka pendek adalah satu cara yang berpatutan untuk mendapatkan insurans sementara untuk menampung kos penjagaan kesihatan anda, dan kos penjagaan kesihatan untuk keluarga anda.

Apa jenis penjagaan kesihatan disediakan dengan insurans kesihatan jangka pendek?

Pelan insurans kesihatan jangka pendek biasanya menyediakan jenis rawatan kesihatan dengan mana-mana pelan insurans kesihatan yang sama. Jangka pendek pelan insurans kesihatan boleh memberi anda perlindungan untuk Lawatan doktor pembedahan, rawatan pesakit dalam dan pesakit luar dan prosedur, Perkhidmatan hospital lain, diskaun ubat-ubatan preskripsi, serta penjagaan gigi penjagaan dan wawasan.

Yang harus mempertimbangkan insurans kesihatan jangka pendek?

Individu yang mendapati dirinya penganggur atau diberhentikan perlu mempertimbangkan untuk membeli insurans kesihatan jangka pendek, dengan harga yang berpatutan di Amerika Syarikat. Hanya kerana seseorang individu perubahan status pekerjaan tidak bermakna keluarga beliau, dan beliau, penjagaan kesihatan perlu perubahan, terlalu.

Mengapa insurans kesihatan jangka pendek adalah berpatutan?

Beberapa pelan insurans kesihatan jangka pendek sebenarnya direka dengan kahwin dan diberhentikan pekerja di rumah. Ini bermakna bahawa insurans kesihatan jangka pendek yang rancangan dibuat untuk menjadi mampu untuk orang tanpa pendapatan tetap.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *