Bagaimana untuk mendapatkan badan yang kurus – 5 langkah penting untuk membantu anda mencapai tubuh yang mengagumi

Bagaimana untuk mendapatkan badan yang kurus – 5 langkah penting untuk membantu anda mencapai tubuh yang mengagumi

Jika anda sedang mencari untuk bagaimana untuk mendapatkan badan yang kurus, anda perlu sedar bahawa ini bukanlah satu proses jangka pendek. Ia harus menjadi sebahagian daripada rutin senaman keseluruhan badan dan menjadi matlamat masa hidup di mana anda memainkan peranan yang aktif dan berterusan. Terdapat 5 bidang fokus utama

1. Tinggi intensiti. Semakin besar intensiti senaman yang anda masukkan ke dalam, lebih banyak kalori yang anda akan membakar, dan itulah asas bagaimana untuk mendapatkan badan yang kurus. Setengah hati usaha akan menghasilkan keputusan tiada. Walau bagaimanapun tahap intensiti yang telah menjadi salah satu yang anda boleh mengekalkan dari masa ke masa. Ia akan membazirkan usaha jika anda bekerja seperti orang gila, tetapi kemudian membakar selama seminggu selepas itu.

Out kerja-kerja wakil yang tinggi akan meningkatkan denyutan jantung anda, serta nada sehingga gentian otot anda. Satu turutan 15 hingga 20 ulangan bagi setiap set senaman adalah sasaran yang sesuai. Gunakan berat yang anda selesa boleh angkat. Ingat pekat, dikawal pergerakan akan mempunyai kesan yang terbaik.

2. Boleh consistant, konsisten adalah rahsia bagaimana untuk mendapatkan badan yang kurus. Melekat dengan atur cara anda! Jika anda mahu kelihatan kurus, firma, kurus dan sukar, anda perlu konsisten dalam membina dan mengekalkan otot beberapa. Otot membakar lebih banyak kalori kerana ia memerlukan tenaga untuk mengekalkan otot, dan supaya anda membakar lebih banyak kalori untuk tenaga dan kehilangan lemak dengan cara ini. Sentiasa memperbaiki beberapa tisu otot dengan melakukan rutin senaman biasa seluruh badan. Anda cepat akan mendapati bahawa walaupun peningkatan yang kecil dalam tisu otot akan mempunyai kesan yang ketara pada penampilan badan anda secara keseluruhan.

3. Makan untuk menurunkan berat badan dan membina otot!

Ya, tetapi ia perlu jenis makanan yang betul: daging tanpa lemak, ayam kulitnya, dan ikan semua memberi protein yang baik, seperti melakukan kacang dan nasi (dan lain-lain bijirin).Protein adalah juga dalam susu dan yogurt. Jadi ianya agak mudah untuk memenuhi keperluan asas protein anda. Makan jumlah yang lebih kecil 6 kali sehari, memastikan setiap makanan yang seimbang, memastikan pengambilan makanan adalah mencukupi untuk menampung rutin senaman seluruh badan anda.

4. Penginapan Hydrated: Minum banyak air. Air hydrates sel-sel badan anda dan ini mengekalkan kandungan oksigen yang tinggi untuk tahap pembakaran lemak yang tinggi. Ia membantu tubuh anda untuk pulih daripada senaman dan mengurangkan penahanan air.

5. Sikap.

Mengekalkan minda yang positif dan ia. Menjadi realistik, untuk mendapatkan satu lean badan tidak akan berlaku sekelip mata dan ia adalah baik untuk menerima bahawa Walau bagaimanapun lama ia mengambil masa anda untuk mendapatkan berat badan yang realistik-jadual waktu untuk mengurangkan berat badan. Jadi langkah pertama untuk mendapatkan dalam bentuk adalah untuk menetapkan jangkaan yang realistik dan boleh dicapai dalam jangka masa yang munasabah.

Untuk mendapatkan sebuah badan kurus bermaksud mengembangkan tabiat yang menghasilkan penyelenggaraan berat badan yang sihat. Mewujudkan besar mencari tubuh tanpa lemak akan beransur-ansur dan memerlukan rutin senaman keseluruhan badan yang melatih badan anda seperti yang di mana anda mahukannya. Bagi kebanyakan orang, ia menjadi satu cara hidup yang menyokong kepuasan batin, kebahagiaan dan kesihatan.

Jadi anda mempunyai itu, ini ada 5 langkah utama bagaimana untuk mendapatkan badan yang kurus cepat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *