Bagaimana untuk mendapatkan anak-anak gadis yang tertarik dengan anda

Bagaimana untuk mendapatkan anak-anak gadis yang tertarik dengan anda

Tajuk Artikel ini adalah mungkin pemikiran biasa semua lelaki lurus tunggal yang berdarah penuh. Berita baik adalah bahawa ia tidak sukar untuk membuat perempuan tertarik kepada anda jika anda tahu bagaimana untuk. Menarik wanita bukanlah bahagian yang mencabar kerana terdapat kaedah yang anda boleh memohon. Berikut adalah beberapa cara yang anda boleh menarik wanita dan mendapat gadis-gadis yang berminat dengan anda.

Pertama, anda perlu tahu bahawa apabila anda membuat di tarik sesuatu yang mahu kanak-kanak perempuan, anda akan berjaya. Jadi logik mudah adalah untuk membuat diri anda mahu dan oleh itu ia masuk akal bahawa anda projek betul gaya dan imej tentang youself untuk memastikan wanita yang berminat.

Anda boleh bermula dengan rasa fesyen anda. Berpakaian berbeza daripada kebanyakan lelaki lain supaya anda menonjol dari orang ramai bagi wanita untuk mengambil notis anda. Rasa pakaian anda tidak perlu keterlaluan. Hanya berpakaian baik dengan rasa fesyen yang baik dan bersih yang dipotong akan melakukan silap mata tersebut kebanyakan masa. Jika perlu, meletakkan sesetengah aksesori seperti band pergelangan tangan atau topi bagus akan Tambah yang perisa tambahan dan yang juga boleh tandatangan peribadi anda sendiri. Dalam erti kata lain, anda mahu wanita mengambil notis anda.

Ini mungkin mengejutkan sebahagian daripada anda, tetapi jenis wanita seperti lelaki-lelaki yang sedikit flirty dan nakal. Saya tidak mengatakan bahawa anda perlu bercakap kotor. Bercakap kotor dimatikan satu pusingan melainkan anda sudah mempunyai hubungan yang sangat intim dengan gadis-gadis.

Apabila anda membangunkan keperibadian flirty, anda sebenarnya sedang menghantar isyarat kepada gadis-gadis yang menyeronokkan dan menarik untuk bersama. Apabila anda cari kenalan, anda akan juga memberitahu gadis itu bahawa anda berminat ketakketaraan beliau tanpa menyatakan sehingga secara langsung yang boleh menakutkan gadis itu jauhnya. Ini akan menarik gadis itu selagi anda tidak keterlaluan. Untuk mendapatkan seorang gadis yang tertarik kepada anda, anda perlu menjadi rahsia dengan anda flirting seperti lambat menyentuh beliau itu apabila bercakap kepadanya akan memberi anda kaki.

Seperti mempunyai keperibadian flirty, anda juga perlu mempunyai keseronokan yang cintakan personaliti. Keseronokan ini memaparkan ciri-ciri, anda akan memberitahu beliau bahawa Bersamamu akan menjadi seronok dan akan mempunyai banyak kesan yang menyeronokkan aktiviti-aktiviti mengisi dengan anda. Ini adalah kerana kebanyakan guys semua tertekan atas dan gementar apabila bercakap kepada kanak-kanak perempuan buat pertama kalinya dan terutama kepada gadis-gadis yang mereka suka. Gadis mencari itu sangat membosankan dan apabila mereka melihat seseorang yang boleh menjadi seronok, seperti diri sendiri, mereka magnetically tertarik kepada anda. Oleh itu, bersenang-senang dan menikmati diri anda apabila anda berada dalam Kumpulan kanak-kanak perempuan.

Bayangkan apa yang berlaku di dalam kepala wanita apabila beberapa “nice guy”, yang semua tertekan dan bercakap perkara-perkara serius dengan dia? Ya, itu betul, “boooooring!” Jadi, silap mata yang mudah untuk mendapatkan gadis yang berminat dalam anda adalah untuk mendapatkan mereka untuk melihat anda dan Cari kemudian kenalan sedikit manakala bersenang-senang dengan mereka dan sebentar lagi, anda akan menjadi magnet semulajadi ayam yang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *