Bagaimana untuk mencipta kulit bercahaya yang sihat dengan minum kopi

Bagaimana untuk mencipta kulit bercahaya yang sihat dengan minum kopi

Cara terbaik untuk mendapatkan kulit yang sihat, bercahaya ialah mula dari luar dalam. Menghapuskan kafein dalam kopi dan soda merupakan salah satu cara untuk memulakan. Kafein dehydrates badan dan kulit. Dan kekurangan lembapan adalah cara yang pasti untuk membuat garisan dan kedutan. Ianya juga diuretik, menyebabkan peningkatan kencing output, lagi berkurangan badan dan kelembapan yang diperlukan kulit anda. Kami cuba untuk memerangi ini dengan pelembab, tetapi dengan cara yang lebih baik adalah untuk meletakkan kelembapan ke dalam badan anda, tidak di atasnya.

Minum air, jus buah-buahan yang belum diproses atau santan akan memberi tubuh dan kulit penghidratan yang diperlukan. Warna dalam jus buah-buahan adalah warna bumi yang dan warna-warna ini akan mencerminkan diri mereka dengan warna-warna kulit yang cerah dan sihat.

Keseluruhan kesan kafein pada badan anda akan menjelma di kulit anda. Peminum berat kafein boleh mengalami osteoporosis, sakit kepala, kemurungan, tidur tidak lena. Ini semua dapat dilihat pada kulit anda.

Apabila anda menggantikan colas, kopi dan teh yang dibuat dengan air dengan air, buah-buahan jus “matahari” santan mendidih, anda tidak lama lagi akan mula berasa lebih baik dan tidur yang lebih baik. Kulit anda akan mencerminkan kesihatan yang baik dari semua organ-organ dan sel-sel badan anda, sebaik sahaja anda telah ditendang tabiat kafein.

Satu lagi sebab untuk minum air, jus dan “matahari teh” adalah bahawa apabila anda rebus air, anda melepaskan oksigen daripadanya. Apabila badan rids sendiri toksin, ia mengalir melalui kulit iaitu organ terbesar penghapusan. Makanan mentah meningkatkan kadar detoksifikasi anda. Air minuman membantu badan menyingkirkan toksin itu sendiri. Rumpai laut adalah tinggi dengan vitamin dan mineral yang memberi manfaat kepada kulit dan juga membantu menyingkirkan toksin badan.

Untuk mencapai kulit yang sihat, minum banyak air dan makan banyak makanan mentah. Apa yang masuk ke badan anda adalah mencerminkan anda rupa keseluruhan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *