Bagaimana untuk mencegah pancutan awal dengan cara yang asli

Bagaimana untuk mencegah pancutan awal dengan cara yang asli

Ada anda pernah telah terperangkap dalam masa yang anda klimaks seksual berlaku terlalu cepat? Yang lebih menyeronokkan kerana walaupun beberapa saat, ia pasti meletakkan menambah sepanjang malam, terutama Bilakah hasnít kekasih anda mencapai masa Khas dia lagi.

Ini adalah biasanya masalah yang benar-benar sama seperti lelaki sering klimaks dalam hubungan seks dengan lebih cepat dan lebih mudah daripada kebanyakan wanita. Walaupun semasa terdapat beberapa rawatan dan bahan-bahan kimia di sekitar yang boleh membantu anda sebenarnya kelewatan ejakulasi, mereka boleh termasuk komplikasi yang tidak menyenangkan, atau menyebabkan ia tidak mudah untuk menikmati bahagian-bahagian tertentu daripada prestasi seksual. Berikut adalah beberapa idea untuk orang-orang yang memburu bagi beberapa tips bagaimana untuk menangguhkan pancutan yang pesat semulajadi:

1. Angin ahmar berhampiran Ketua ahli. Di bawah Kepala, sedikit rubbing boleh membantu untuk menghapuskan pengedaran darah tiada dan gemburkan atas dorongan untuk ejaculate begitu pesat. Anda boleh mencapai sendiri apabila anda berfikir perkara-perkara yang menjadi terlalu cepat sangat sengit, atau anda boleh mempunyai pasangan anda melakukannya untuk anda.

2. Lagi satu lagi kaedah semulajadi melambatkan ejakulasi cepat adalah dengan menumpukan pemikiran anda apa-apa. Sebaik sahaja anda merasakan masa yang akan datang, mengubah imaginasi anda kepada sesuatu yang kurang menarik berbanding dengan keadaan sekarang dan kekasih anda. Ini boleh mengurangkan tahap keinginan untuk masa yang cukup untuk memastikan mempunyai manakala semulajadi melambatkan ejakulasi cepat.

3. Mempunyai hubungan sering. Apabila anda mempunyai pasangan yang dalam hubungan, mengekalkan interaksi seks kerap boleh membuat ia mudah untuk menghapuskan cepat ejakulasi dengan cara semulajadi. Semakin lama ia sejak masa pancutan terakhir manís, yang mudah akan untuk ejakulasi tiba. Memastikan seorang lelaki sering mendapat hubungan intim adalah salah satu penyelesaian yang ideal untuk membantu mengelakkan ejakulasi cepat biasanya

4. Menarik kembali mate anda dan beristirehat. Cara yang selamat dan mudah untuk mengelakkan pancutan awal secara semulajadi perlu hanya Tarik kaki dalam keadaan dan menanti untuk perkara-perkara untuk berehat. Supaya pasangan anda berpuas hati dan terlibat, anda boleh mempunyai sesuatu yang dikhususkan untuk masa-masa tersebut seperti cider yang bercahaya, coklat, puisi cinta, atau minyak urut. Ia akan membiarkan dia masih berasa seperti semua perkara yang akan bergerak manakala anda secara automatik akan mencegah cepat ejakulasi dan menjadikan malam anda dengan terakhir beliau lagi.

5. Menumpukan perhatian kepada pasangan anda. Lebih banyak anda bimbang tentang menggembirakan beliau, yang lebih rendah anda boleh bersedia untuk klimaks terlalu cepat. Jika perkara-perkara yang mendapat juga sangat dekat untuk anda, anda akan dapat dengan mudah mencegah pancutan awal melalui menumpukan perhatian kepada apa yang akan membuatkan dia squeal. Caress beliau, menggunakan tangan dan jari-jari daripada ahli anda, dan kemudian membuat dia benar-benar rasa teruja sama membenarkan lelaki kecil anda berehat. Dia akan menikmati tambahan kesedaran, dia akan sampai ke klimaks dia lebih cepat, anda akan dapati ejakulasi cepat mengelak dengan mudah.

Ini adalah semua cara yang benar-benar mudah tetapi besar secara semulajadi mengurangkan ejakulasi awal. Bila-bila masa anda mencuba semua ini dan melihat mereka donít menyampaikan keputusan untuk secara semulajadi, mengelakkan pancutan awal untuk anda, maka anda hanya boleh mempunyai amalan yang sedikit, atau mungkin ada sedikit sesuatu lebih saintifik tidak wajar. Bagi kebanyakan lelaki, Walau bagaimanapun, cadangan-cadangan yang mudah boleh membantu untuk ceriakan kehidupan seks anda dengan secara semulajadi menghalang pancutan awal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *