Bagaimana untuk mencegah akan botak dengan 5 lelaki dandan rahsia

Bagaimana untuk mencegah akan botak dengan 5 lelaki dandan rahsia

Saya tahu anda sudah berfikir tentang botak kerana sebagai manusia, Semua orang mempunyai. Jadi jangan merasa ditempatnya. Anda tidak perlu. Botak adalah seperti kanser yang screws sekurang-kurangnya 60% lelaki. Jika anda sudah botak, jangan risau. Teknik rahsia ini 5 berdasarkan dari kajian saintifik dan membantu untuk berhenti perlahan atau mungkin juga anda dari botak. Jika anda tidak akan botak lagi, maka perhatian yang teliti kerana tips ini akan membayar dividen kelihatan anda sepanjang hayat anda.

Jadi anda mungkin tertanya…Bagaimana boleh melatih lelaki membantu saya untuk mengelakkan botak? Ia adalah agak mudah. Teknik-teknik yang melahirkan manusia cemerlang yang tidak hanya kira-kira shaving, tetapi sebaliknya, pendekatan yang wholistic untuk imej keseluruhan anda. Hari ini, saya akan berkongsi dengan anda 5 lelaki dandan rahsia yang akan membantu menghalang anda dari botak. Jadi apakah mereka…

1. Lelaki dandanan penjagaan kulit.

Bagaimana tidak penjagaan kulit lelaki menghalang botak? Salah satu perkara terbaik yang anda boleh lakukan untuk memastikan kulit anda bersinar adalah untuk memastikan tubuh anda sangat baik terhidrat. Hydrate sepanjang hari. 8 gelas air tidak dipotong itu. Ia adalah mitos. Lelaki berusia 30 tahun dan perempuan 20 – egen yang pam besi di gimnasium memerlukan kuantiti air yang berbeza. Jadi apa Adakah ini mempunyai kaitan dengan botak?

Menurut The World’s terbesar Perbendaharaan Kesihatan rahsia, yang baik yang terhidrat pada setiap masa adalah memerangi terbaik botak. Ia adalah teknik melahirkan lelaki model lelaki – diminum dan anda akan kelihatan lebih baik dan tahun lebih muda…Dan ia akan menghalang anda akan botak.

2. Lelaki muka rawatan.

Bagi lelaki itu duduk, tidur adalah sangat penting. Tanda-tanda penuaan dan kurang tidur pertama muncul di bawah mata, kedutan dan tompok-tompok hitam. Jika anda mendapat 7-8 jam tidur setiap malam, anda mendahului majoriti. Mendapat tidur yang cukup konsisten. Badan kita seperti konsisten. Dalam penyelidikan saintifik seluruh kesan-kesan manusia disebabkan oleh kekurangan tidur, ia telah terbukti menyumbang kepada lelaki corak kebotakan.

3. Lelaki penjagaan rambut.

Lelaki dandanan tempat tinggi kepentingan penjagaan rambut harian. Rambut seorang lelaki mendapat perhatian kerana muka adalah kawasan utama perhatian untuk penonton lelaki. Pastikan rambut anda tidak berminyak. Minyak yang berlebihan akan menyebabkan kulit kepala anda. Syampu yang organik dengan antioksidan dan vitamin akan membantu melawan botak. Bahan kimia yang tidak baik untuk rambut anda dan akan mempercepatkan botak. Jangan sekali-kali lupa bahawa apabila anda syampu rambut anda, sentiasa melembapkan ia dengan dingin. Tetapi jangan syampu dan keadaan harian. Matlamat bagi setiap 2-3 hari. Tetap shampooing dan udara akan mempunyai anda akan botak dalam masa yang singkat. Apabila ia datang untuk rambut anda, semulajadi adalah ramuan rahsia untuk lelaki hebat dandanan dan mengelakkan keguguran rambut. Ini juga termasuk cara anda Cucian ia…Jangan pergi gila dengan tuala anda.

4. Lelaki penjagaan otot.

Produk-produk yang melahirkan lelaki tidak akan membantu anda jika anda sedang tidak berpeluh setiap hari. Pastikan anda bersenam. Mengambil berat badan anda akan meningkatkan penampilan keseluruhan anda. Kajian saintifik juga telah menunjukkan bahawa senaman adalah satu kaedah yang berkesan untuk mengelakkan botak. Mengapa? Untuk meningkatkan oksigen dalam darah, senaman yang kerap akan melakukan pekerjaan itu. Dengan cara ini, anda boleh meningkatkan jumlah oksigen yang dapat sel-sel anda. Tanpa oksigen yang mencukupi dalam darah banyak perkara buruk yang berlaku – pada kadar yang sangat perlahan. Ini termasuklah tahap tenaga yang lebih rendah, dan ketidakupayaan untuk pemulihan sel.

5. Lelaki penjagaan badan.

Dandanan lelaki tidak hanya kira-kira shaving. Ia adalah mengenai penjagaan diri sendiri. Strategi melahirkan lelaki tidak boleh lengkap tanpa merujuk kepada penjagaan badan. Saya tidak bercakap tentang penyingkiran rambut badan, saya bercakap tentang badan dalaman. Penyelidikan akademik oleh doktor perubatan dan psikologi telah menunjukkan tekanan boleh dikaitkan atau menyumbang sekurang-kurangnya, barah dan lain-lain penyakit. Doktor-doktor yang memenangi Hadiah Nobel juga cite tekanan untuk lelaki akan botak. Cara yang terbaik untuk memerangi tekanan kering melalui air dan pernafasan yang mendalam. Kedua-duanya akan meningkatkan pengambilan oksigen badan anda…Kekunci untuk menghalang botak. Pengurangan tekanan juga akan menghalang orang-orang minyak yang jahat dari bangunan dan menyumbat liang-liang pada kulit kepala anda.

Jadi ada anda mendapatkannya. 5 lelaki dandanan rahsia yang anda tidak akan menjumpai mana-mana lain yang juga akan membantu menghalang anda dari botak. Menggunakan ini untuk meningkatkan penampilan anda & faktor kacak kelihatan berpanjangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *