Bagaimana untuk mencari pemberi pinjaman gadai janji Kredit Bad

Bagaimana untuk mencari pemberi pinjaman gadai janji Kredit Bad

Pemberi pinjaman gadai janji Kredit Bad akan permintaan yang lebih banyak dari sebelumnya, namun ada yang tidak seolah-olah apa-apa gadai janji yang tersedia bagi berjuta-juta orang di Amerika yang ingin membeli rumah yang mempunyai kredit yang buruk.

Luluh pinjaman gadai janji

Saya mendapatkannya. Ekonomi yang tanked, wallstreet runtuh, pekerjaan telah hilang untuk berjuta-juta, dan banyak orang-orang yang baik seperti saya dan anda terpaksa memilih antara membayar pinjaman Rang undang-undang pada masa atau meletakkan makanan di atas meja untuk keluarga kami. Dalam tempoh ini berbatu, ramai telah dimalukan dan ditendang keluar dari memadam mereka rumah, veritably akan pintu di American dream pemilikan rumah.

Perkara-perkara yang masih sukar, tetapi jika anda adalah salah satu daripada sedikit bertuah yang dipelajari daripada misteps kewangan yang lalu dan telah righted keadaan kewangan anda kembali kepada yang sihat, anda mesti tidak sabar-sabar untuk mengambil kesempatan daripada harga rekod harta tanah yang rendah dan membeli sebuah rumah lagi untuk kembali ke status pemilik rumah.

Tidak sabar-sabar dan penuh berharap anda mencari untuk membiayai rumah anda sedang menjadi dinding batu-bata yang cuba untuk mencari pemberi pinjaman gadai janji kredit bad untuk rumah impian anda. Hanya pinjaman gadai janji Kredit Bad tidak apa yang ia digunakan untuk menjadi…

Mencari gadai janji pemberi pinjaman yang bersedia untuk bekerja dengan orang-orang kredit buruk adalah hampir mustahil pada masa ini. Sebagai peminjam dikejutkan terdapat agak beberapa pinjaman, dan Bank-Bank yang mendakwa mereka menawarkan gadai janji kredit bad berada dalam kenyataannya hanya meminjamkan wang ke’ kurang baik’, tetapi benar benar sejarah kredit yang buruk akan ditolak secara terang-terangan.

Anda mungkin mempunyai kapasiti membayar baik tetapi pasaran kredit semata-mata tidak mempunyai wang untuk risiko pinjaman kredit buruk risiko yang lebih tinggi.

Hope semua hilang?

Saya tidak akan mengesyorkan berputus asa pencarian anda untuk gadai janji, jadi jika anda ingin tenaciously mengejar pilihan gadai janji yang, saya ingin memberikan anda beberapa tempat untuk memulakan.

Pertama, Mulakan carian anda dengan broker gadai janji yang akan mencari pemberi pinjaman yang sanggup menawarkan wang mereka walaupun had kredit anda sebagai peminjam. Kalkulator gadai janji biasanya akan stabil dari peminjam bahawa mereka boleh membeli statistik gadai janji anda ke untuk mencari yang sesuai.

Secara amnya, sebagai seorang lelaki yang tengah broker gadai janji anda akan menerima dibayar dengan bayaran yang sama dengan peratusan tertentu daripada jumlah pinjaman. Manfaat menggunakan broker gadai janji untuk mencari pemberi pinjaman adalah bahawa mereka akan melakukan semua kerja kaki anda, membentangkan butiran kredit dengan harapan dapat mencari institusi pinjaman yang boleh memerah kelulusan untuk anda.

Ia adalah penting untuk ingat bahawa setiap broker gadai janji boleh pemberi pinjaman yang berbeza bahawa mereka bekerja dengan, jadi hanya kerana satu broker berkata mereka tidak boleh mendapatkan anda gadai janji kerana kredit buruk anda, teruskan mencuba. Beberapa broker bekerjasama dengan pemberi pinjaman peribadi yang boleh mempunyai syarat-syarat kelulusan yang unik bagi mereka adalah pinjaman.

Sediakan lebih awal bagi kajian yang anda hadapi, kerana anda akan hanya menjimatkan masa. Dapatkan salinan kredit anda melapor dari Biro tiga ini, membawa mereka dengan anda, dan bawa surat rujukan dan tambahan huruf yang menjelaskan keadaan di belakang occurrances kredit buruk yang dibawa turun markah anda.

Anda tidak mahu beberapa bank dan broker yang menarik kredit anda berulang kali kerana ia hanya akan mengurangkan markah anda jika anda memperolehi maklumat kredit yang terlalu banyak dalam masa yang singkat. Ini yang menunjukkan dalam permainan yang kita perlukan setiap pusingan sehingga kami boleh untuk mendapatkan pinjaman perumahan anda diluluskan.

Di samping itu, ia tidak akan menjadi sesuatu yang buruk untuk membawa senarai bajet yang menunjukkan wang yang anda terima bulanan dan perbelanjaan anda. Semakin kukuh gambar kewangan anda boleh Cat, tanpa kebenaran, regangan boleh membantu hujung timbangan dalam menyokong kelulusan gadai janji kredit bad a. Seperti yang anda boleh bayangkan meyakinkan pemberi pinjaman gadai janji potensi keterangan mengenai bagaimana anda boleh membayar pinjaman tidak akan menyakiti.

Satu lagi pilihan untuk mendapatkan pemberi pinjaman gadai janji kredit bad untuk meluluskan anda adalah untuk menawarkan satu bayaran muka yang besar lebih daripada biasa 3%, 10% atau 20%. Ini adalah satu lagi strategi gadai janji untuk menunjukkan pemberi pinjaman kesanggupan dan keupayaan sebagai Peminjam untuk menyimpan dan membayar kewajipan anda. Peningkatan ekuiti bertindak sebagai keselamatan tambahan untuk melindungi kepentingan pemberi pinjaman gadai janji pinjaman pinjaman anda. Sebagai bonus tambahan, anda akan mengurangkan bayaran bulanan anda.

Difahami, tidak semua orang mempunyai keupayaan untuk meningkatkan pembayaran down…

Apa yang perlu dilakukan jika anda tidak boleh mendapatkan pemberi pinjaman gadai janji kredit bad untuk meluluskan pinjaman anda?

Jika anda cuba berkali-kali dan merasakan anda telah habis semua pilihan untuk mendapatkan gadai janji kredit bad, maka, ia mungkin mengambil masa untuk cuba gadai-janji kreatif alternatif rumah membeli strategi.

Kami telah membangunkan satu panduan untuk mendapatkan gadai janji mempunyai kredit yang buruk, yang menggariskan alternatif gadai-janji kreatif. Check out kami panduan tentang bagaimana untuk membeli sebuah rumah yang mempunyai kredit yang buruk untuk mempelajari lebih lanjut tentang rumah membeli alternatif kepada pinjaman gadai janji perumahan.

Penerangan ringkas berjalan ke bawah pilihan anda akan mengejar kewangan pemilik atau pemberi pinjaman peribadi. Jika penjual rumah memiliki hartanah yang terang-terangan, terdapat hampir tiada akhir untuk fleksibiliti yang anda boleh struktur kontrak pembelian dan Perjanjian.

Idea ini sememangnya untuk mencipta penyelesaian menang menang yang menyelesaikan keperluan rumah penjual untuk menjual dan memenuhi ketidakupayaan anda untuk mendapatkan gadai janji tradisional dibiayai.

Pembelian boleh dilakukan dengan cara bahawa penjual menjadi bank yang berkesan menyediakan gadai janji kredit buruk anda piawaian kelayakan atau apa sahaja yang mereka boleh. Dalam banyak kes ia boleh ditentukan oleh rupa yang mantap dalam mata anda dan Jabat tangan seorang.

Di samping itu, hasil sedih ekonomi turun pula terdapat beberapa penjual terdesak yang tidak memenuhi bayaran gadai janji dan muka perampasan dan terlibat sendiri. Dalam kes ini ia boleh didapati sering melahirkan apa yang dikenali sebagai ‘tertakluk kepada’ pembelian rumah.

Pada asasnya, sebagai ganti anda memperoleh gadai janji kredit buruk anda sendiri, anda mengambil alih secara gadai janji semasa penghuni rumah. Ia adalah sebuah rumah maju yang membeli teknik bagi kredit buruk orang yang Syarikat tajuk anda boleh membantu anda struktur.

Pilihan lain adalah untuk menunggu semasa kemerosotan ekonomi dan luluh gadai janji. Jika satu perkara yang pasti, masa, baik dan buruk adalah kitaran. Dengan gadai janji masa poket pemberi pinjaman akan tarik dengan wang tunai lagi dan mereka akan kembali menjadi terdesak untuk peminjam yang mempunyai kredit yang baik dan buruk. Jika anda terus Menyimpan sementara anda menunggu kepulangan mereka, anda akan lebih mampu layak untuk apa sahaja kehendak pemberi pinjaman gadai janji kredit bad lebih fleksibel mungkin.

Yang gadai janji pemberi pinjaman pinjaman untuk kredit buruk

Ia adalah mustahil untuk mengetahui pemberi pinjaman yang akan menawarkan gadai janji kredit buruk orang, tetapi berikut adalah semakan peminjam gadai janji yang paling mungkin berdasarkan apa yang kita tahu hari.

Citigroup gadai janji
Salah satu pemberi pinjaman gadai janji yang terkenal adalah syarikat berasaskan Amerika Citigroup. Ini adalah syarikat pertama peminjam dengan sejarah kredit yang buruk mungkin akan cuba. Mereka menyediakan kadar boleh laras dan tetap. Untuk gadai janji 15 tahun, mereka menawarkan kadar faedah yang terendah. Citigroup didapati di 54 buah negara di luar America. Pada masa lalu, mereka telah membantu rakyat dengan kredit buruk meminjam pinjaman gadai janji perumahan.

Dalam iklim semasa orang menggunakan gadai janji kadar boleh laras terutamanya orang-orang yang mempunyai hutang lapuk dan mencari sedikit kelegaan jangka pendek. Selepas mereka membayar hutang, Ideanya adalah untuk bertukar kepada kadar tetap untuk mengunci kadar tahap yang rendah. Agak terus terang, dengan tumultous Kesihatan kewangan Amerika dan masyarakat antarabangsa, saya tidak recommned apa-apa gadai janji kadar boleh laras pada masa ini. Risiko faedah rocketing langit yang terlalu besar di masa-masa yang tidak stabil ini.

Bank Syarikat
Bank of America biasanya menawarkan sejumlah gadai janji sub prima kredit yang buruk. Selain daripada menyediakan gadai janji rumah, mereka mempunyai rekod salji membantu klien yang menghadapi masalah kewangan dan telah memperoleh reputasi sebagai pemberi pinjaman sukar. Bank of America adalah bank ketiga terbesar di Amerika pada masa penulisan ini.

Wells Fargo
Pemberi pinjaman gadai janji yang satu lagi adalah Wells Fargo. Mereka telah wujud sejak peringkat jurulatih dan mereka mempunyai lebih daripada 1000 cawangan di Amerika. Sebagai pemberi pinjaman gadai janji, Wells Fargo menawarkan sejumlah alat dalam talian yang telah diberi kuasa kepada Peminjam. Bilik-bilik ini mempunyai rekod baik embracing teknologi untuk tinggal dengan masa dan memberikan anda faedah-faedah tambahan sebagai pelanggan. Mereka juga memberikan pinjaman dengan kadar tetap dan faedah yang rendah yang direka khusus untuk orang yang mempunyai sejarah kredit yang buruk. Pada masa lalu, mereka telah menawarkan pakej pinjaman gadai janji yang membenarkan Peminjam untuk membeli sebuah rumah dan membuat penambahbaikan rumah pada masa yang sama jika mereka mahu menjalani pengubahsuaian sebagai serentak dengan pembelian mereka.

Pemberi pinjaman gadai janji lain termasuk bersekutu rumah gadai janji Capital Corporation, Countrywide Home pinjaman, Inc., pertama Magnus Financial Corporation, GMAC gadai janji LLC, utama kediaman gadai janji, Inc., Bank daripada syarikat Na Charlotte, bahtera-la-tex kewangan Perkhidmatan LLC, Premiere gadai janji kewangan, Inc., pertama Horizon Home pinjaman Perbadanan dan American Home gadai janji Corporation, setiap satu dengan manfaat dan negatif mereka sendiri.

Untuk tambahan maklumat menyemak panduan kami tentang bagaimana untuk mendapatkan pinjaman perumahan yang diluluskan mempunyai kredit yang buruk.

Sudah pasti, dengan kredit buruk anda mesti mengharapkan apa-apa kelulusan gadai janji kadar faedah yang lebih tinggi dan bayaran perkhidmatan. Mereka juga akan mengenakan bayaran tambahan bagi pembayaran yang lewat.

Pemberi pinjaman gadai janji kredit bad mungkin berkurangan hari, tetapi masa akan datang apabila mereka akan kembali, dan kami akan pastikan untuk mengemas kini laman web kami dengan tawaran gadai janji sebaik sahaja mereka mencecah pasaran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *