Bagaimana untuk mencari Kumpulan yang berpatutan kesihatan Insurans untuk perniagaan kecil anda

Bagaimana untuk mencari Kumpulan yang berpatutan kesihatan Insurans untuk perniagaan kecil anda

Sebagai perjuangan perniagaan kecil di negara Five dalam ekonomi baru ini, banyak syarikat akan menghapuskan polisi insurans kesihatan Kumpulan mereka untuk membantu mengurangkan perbelanjaan. Dalam banyak kes, ini adalah pilihan yang dibuat sebagai alternatif untuk lay-offs atau, dalam senario kes terburuk, menutup pintu mereka. Namun, perlindungan Kesihatan Kumpulan memotong daun pekerja sepenuh masa uninsured. Sudah tentu pekerja boleh meneruskan petikan insurans kesihatan mereka sendiri bagi pelan insurans kesihatan keluarga atau pelan insurans kesihatan individu sendiri, tetapi untuk kebanyakan jenis perlindungan yang sama daripada sampai ke.

Walaupun keuntungan menurun adalah sebahagiannya bertanggungjawab untuk perniagaan kecil yang memotong sudut di mana-mana yang mereka boleh, pilihan untuk menghapuskan kumpulan insurans kesihatan tampaknya kebanyakannya dipengaruhi oleh pernah meningkat kos dan kekurangan murah insurans kesihatan. Dari tahun 1999 hingga 2008, premium insurans kesihatan Tahunan meningkat sebanyak 119 peratus! Seperti tidak mungkin, ia benar-benar datang tidak mengejutkan bahawa insurans kesihatan berpatutan juga beberapa rancangan di negara ini adalah bertanggungjawab untuk lebih 42 juta rakyat Amerika yang uninsured.

Mujurlah, seperti mana-mana pemilik yang dimaklumkan perniagaan kecil akan menemui, terdapat lebih berpatutan kesihatan Insurans pelan Kumpulan luar sana daripada syarikat-syarikat insurans kesihatan yang banyak boleh membawa mereka untuk percaya.

Dan bukannya membayar manfaat bebas broker komisen untuk membantu pemilik perniagaan kecil mencari pelan yang sesuai untuk pekerja-pekerja mereka, banyak syarikat-syarikat insurans kesihatan tertumpu hanya pada menawar kepada syarikat-syarikat yang lebih besar dengan pekerja yang lebih banyak. Ia adalah semua tentang garis bawah, sebagai yang lebih besar yang orang ramai untuk melindungi, lebih banyak syarikat-syarikat insurans kesihatan boleh. Apakah ini bermakna untuk pemilik perniagaan kecil adalah bahawa mereka tidak selalunya tepat kerana mereka harus tentang semua pilihan murah insurans kesihatan mereka. Ada rancangan yang berpatutan di sana, ia adalah hanya lebih keras untuk mencari mereka.

Malangnya, pekerja sepenuh masa yang layak untuk perlindungan insurans kesihatan Kumpulan yang dinafikan itu. Bukan kerana majikan mereka kekurangan komitmen kepada kebajikan pekerja mereka, tetapi semata-mata tidak mampu rancangan yang akan dibentangkan kepada mereka tidak sah semua opsyen yang ada.

Sama ada anda seorang pemilik perniagaan kecil yang telah memotong liputan penjagaan kesihatan untuk pekerja-pekerja anda, atau hanya mempertimbangkan, mengambil langkah-langkah yang kritikal untuk mencari harga yang berpatutan kesihatan Insurans sebelum membuat keputusan anda:

1. Meminta sebut harga insurans kesihatan percuma Kumpulan dari agensi insurans kesihatan berpatutan, sebuah organisasi yang ejen-ejen yang rutin telah menunjukkan bahawa integriti adalah lebih penting daripada Suruhanjaya
2. Berhati-hati Bandingkan butir-butir perlindungan semua pelan yang dikemukakan kepada anda
3. Bertanya soalan-soalan tentang apa-apa jua yang anda tidak faham, dan jika pembekal tidak dapat memberikan maklumat yang mencukupi, bergerak ke lain yang boleh

Paling penting, tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan yang sesuai sekarang untuk memastikan anda telah memberikan pekerja anda perlindungan kualiti penjagaan kesihatan yang mereka perlukan. Rujuk kepada agensi insurans kesihatan dengan harga yang berpatutan untuk mendapatkan sebut harga percuma kumpulan insurans kesihatan hari ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *