Bagaimana untuk menanam cendawan ajaib

Bagaimana untuk menanam cendawan ajaib

Itulah cara terbaik untuk menanam cendawan ajaib? Seseorang mungkin bertanya. Lagipun, Terdapat cara yang mudah dan dengan cara yang keras, tetapi itu tidak penting. Jika anda log masuk ke internet untuk mencari maklumat mengenai topik bagaimana untuk menanam cendawan ajaib, anda akan mendapati jumlah yang mengejutkan daripada maklumat tentang topik shroomery. Walau bagaimanapun, anda harus mampu untuk mengetahui tentang spora terbaik bagi cendawan ajaib, di mana anda boleh membeli growkit yang akan anda gunakan untuk menanam cendawan dan banyak perkara lain. Apabila anda tumbuh cendawan yang boleh dimakan, anda mahu untuk memastikan bahawa mereka akan berkembang dalam keadaan yang betul dan sesuai untuk kegunaan manusia. Lagipun, penanaman cendawan ini semakin mendapat populariti di seluruh dunia. Anda boleh tumbuh cendawan untuk kegunaan sendiri dan pada masa yang sama, anda boleh mengembangkan mereka untuk dijual.

Salah satu cara terbaik untuk makan cendawan adalah untuk membeli cendawan Mexico. Tetapi siapa yang mahu membeli apabila mereka boleh membeli lsd dan mempunyai pengalaman sendiri cendawan ajaib yang semakin meningkat? Oleh itu, cara yang terbaik untuk peminat cendawan untuk pergi adalah untuk mengetahui bagaimana untuk menanam cendawan ajaib. Terdapat banyak bantuan dalam talian untuk membantu anda melakukannya dan hak terlalu. Sudah tentu, bagi kebanyakan orang yang hanya ingin menanam cendawan secara kecil-kecilan, butir-butir teknikal yang diperlukan dalam penyediaan tanah mungkin tidak sesuai untuk ini. Oleh itu, perkara yang bijak adalah untuk membeli growkit, di mana kebanyakan asas dilakukan bagi mereka.

Langkah pertama untuk berjaya cendawan tumbuh di rumah adalah untuk membeli growkit. Selepas itu, membeli spora betul. Berkeras untuk spora cendawan ajaib. Membeli sebuah terrarium, atau jika anda mahu, membuat menggunakan sebuah akuarium yang lama, tetapi pastikan bahawa ia benar-benar kedalam. Mudah-mudahan kerana anda mencari maklumat tentang bagaimana untuk menanam cendawan ajaib, anda akan menemui panduan yang sama. Berita baik adalah bahawa selepas masa yang singkat, cendawan anda akan bersedia untuk menuai, dan berita terbaik adalah bahawa anda boleh menuai sehingga lima kali.

Kerana cendawan ajaib tidak seperti yang biasa tanaman lain yang anda boleh tumbuh di Taman anda, anda harus memastikan bahawa anda memastikan syarat-syarat betul kematangan cendawan ajaib ini, dari spora ke masa menuai. Perkara yang baik adalah bahawa mereka ditanam dalam rumah di rumah dan oleh itu anda boleh hanya membeli growkit, meningkatkan keadaan yang betul dan cara anda untuk mendapatkan cendawan yang betul. Siapa mahu membeli cendawan Mexico manakala boleh membesar mereka?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *