Bagaimana untuk memperoleh insurans kesihatan

Bagaimana untuk memperoleh insurans kesihatan

Disebabkan ketekunan perlu diamalkan sebelum anda membeli insurans kesihatan jika hanya untuk mengesahkan bahawa anda membeli insurans yang anda perlu jujur. Insurans kesihatan di San Diego bukanlah murah walaupun anda adalah salah satu dari orang-orang yang bernasib baik untuk dimasukkan ke dalam kumpulan insurans kesihatan. Orang-orang yang dipaksa untuk memperoleh insurans kesihatan bagi individu akan bersetuju dengan ini.

Terdapat banyak faktor yang anda perlu pertimbangkan sebelum anda membeli insurans kesihatan di San Diego, supaya anda boleh datang dengan satu keputusan yang bijak sebelum anda menandatangani kertas kerja. Berikut adalah sebahagian daripada mereka:

Meneliti pilihan anda

Untuk semua yang anda tahu, anda hanya mungkin dapat membeli insurans daripada kumpulan insurans kesihatan yang jauh lebih murah daripada insurans kesihatan individu. Jadi jika anda mempunyai pekerjaan, anda perlu melihat kepada peluang-peluang anda dengan majikan anda terlebih dahulu sebelum membeli insurans kesihatan individu. Jika anda tidak bekerja, kemudian membina senarai pembekal insurans lima teratas dan senarai manfaat mereka memutuskan jika sepadan dengan keperluan mereka menawarkan perlindungan insurans.

Perlindungan

Sementara anda harus mempertimbangkan harga sebelum anda membeli insurans kesihatan, anda akan menjadi bijak untuk mempertimbangkan perlindungan anda akan mendapat bayaran itu. Apakah keperluan anda untuk sejarah kesihatan keluarga anda dan masalah kesihatan peribadi anda? Jika anda fikir terlalu banyak kos maka anda mungkin akan mendapat polisi insurans murah yang tidak bertindak balas terhadap keperluan penjagaan kesihatan anda. Ianya juga sesuai untuk mempertimbangkan rancangan anda kini dan masa depan seperti mempunyai keluarga mungkin. Jika itu berlaku maka anda harus mempertimbangkan yang berharga lebih tinggi polisi yang akan memberi perlindungan bersalin apabila anda membeli insurans kesihatan.

Harga

Terdapat syarikat-syarikat insurans yang menawarkan hampir liputan sama pada kos yang berbeza. Pilihan kesihatan lain, bagaimanapun, mempunyai harga yang lebih tinggi kerana mereka Senaraikan pelbagai perlindungan kesihatan yang tidak sesuai keperluan anda sekali, membuat mereka tidak perlu. Ia adalah mungkin untuk mendapatkan sebut harga pakej-pakej penjagaan kesihatan sebelum anda membeli insurans kesihatan walaupun dengan tiada kontrak. Dengan sedikit kajian, anda akan sedar bahawa syarikat insurans menawarkan pakej dengan sedikit perubahan dalam kos tetapi dengan liputan hampir sama.

Kontrak

Sebaik sahaja anda telah disenarai pendek insurans Syarikat yang memenuhi keperluan penjagaan kesihatan anda, Bandingkan kos, perlindungan dan ketetapan lain. Pastikan anda memahami cetakan halus pelan sebelum anda mendaftar untuk mengelakkan kejutan-kejutan yang tidak menyenangkan apabila tiba masa untuk membayar premium anda atau apabila sudah tiba masanya untuk anda menggunakan insurans tertentu anda berbelanja untuk. Kesangsian tentang peruntukan-peruntukan tertentu, pastikan anda menjelaskan ini dengan agen atau peguam sebelum membeli pelan kesihatan anda.

Manakala anda perlu mempertimbangkan beberapa faktor sebelum anda mendapatkan insurans kesihatan, tidak mengambil terlalu banyak masa yang menentukan pelan kerana anda mungkin kehilangan hak anda untuk perlindungan untuk syarat-syarat yang sedia ada. Ini adalah benar terutamanya jika anda adalah di antara pelan-pelan insurans dan perlindungan anda dari rancangan yang sebelumnya adalah kira-kira untuk berlalu. Anda hanya dibenarkan tiga enam puluh hari tanpa perlindungan di bawah Akta akauntabiliti dan mudah-alih insurans kesihatan dan selepas itu anda kehilangan perlindungan anda bagi syarat-syarat yang sedia ada.

Eric Delano adalah seorang pakar insurans yang telah membantu individu dan penduduk mendapatkan dengan harga yang berpatutan, kompetitif California insurans kesihatan manfaat bagi orang-orang yang menganggur dan helping membeli insurans kesihatan di San Diego bagi 20 + tahun.

Eric Delano adalah seorang pakar insurans yang telah membantu dan khidmat individu dan penduduk mendapat faedah insurans kesihatan berpatutan, kompetitif untuk pekerja-pekerja yang menganggur dan sebut harga pelan insurans individu bagi 20 + tahun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *