Bagaimana untuk memilih pemadat sampah industri untuk

Bagaimana untuk memilih pemadat sampah industri untuk

Bagaimanakah Syarikat anda membuat lebih banyak wang? Mudah. Dengan menyimpan wang. Satu kos Syarikat boleh mengurangkan adalah sisa Rang undang-undang. Telah anda pernah mempertimbangkan membeli, menyewa atau pajakan untuk pemadat sampah industri? Baik jika anda tidak anda perlu. Seperti memilih kereta yang sesuai dengan semua pilihan dan ciri-ciri yang sesuai dengan cara hidup anda, jadi mesti medan yang sesuai anda kemudahan atau keperluan di kedai. Dan oleh kerana terdapat banyak perbezaan antara pemampat yang saya akan menunjukkan perkara-perkara yang anda perlu mencari di medan yang berhubung dengan keperluan anda.

Ketika aku bekerja sebagai seorang jurujual pemadat, perkara pertama yang saya akan meminta pelanggan adalah “Apakah jenis sampah Adakah anda mempunyai-basah atau kering?” Saya ingin bertanya sebabnya kerana bergantung kepada jawapan mereka akan menentukan jika kita perlu melihat diri yang terkandung atau pegun pemampat. Setiap jenis medan boleh dibahagikan kepada dua bahagian: medan (yang menempatkan ram yang menolak dan menghancurkan sampah) dan bekas (juga dipanggil penerima Tong). Perbezaan antara medan yang serba lengkap dan pegun yang dikimpal bahawa bahagian-bahagian dua medan lengkap telah telah antara bersama-sama menjadikan ia satu unit yang lengkap. Bahagian dua medan pegun Buncis dan keluar dari satu sama lain.

Pemampat pegun yang besar bagi syarikat-syarikat yang hanya menghasilkan sisa kering. Mereka kurang mahal (tetapi tidak dengan banyak) dan boleh dipasang dengan hoppers untuk memuatkan tangan, atau ia boleh dipasang dengan pemacu atas pinggan untuk memuatkan forklift atau ia boleh dipasang dengan dumper trashcan dan bin (lampiran yang secara automatik mansuh Tong kecil dan trashcans ke dalam medan ini).

Semua syarikat yang menghasilkan sejumlah besar sisa yang basah seperti pembuatan tumbuh-tumbuhan, Restoran, Perkhidmatan katering dan pasaran makanan harus menggunakan pemadat yang serba lengkap. Kerana tidak bergerak pemampat adalah dua unit yang berasingan, sisa-sisa basah akan bocor melalui bersama di mana mereka snap bersama-sama. Masalah ini boleh dan akan menyebabkan Jabatan Kesihatan datang ke bawah pada sebuah syarikat jika kebocoran medan pernah dikesan.

Sebaik sahaja jenis pemadat sampah industri dipilih adalah sangat penting untuk tahu apa saiz kontena akan diperlukan. Terlalu kecil bekas boleh meninggalkan sebuah syarikat yang sentiasa menyeru Syarikat pelupusan tambahan pickup. Terlalu besar bekas akan mengambil ruang yang berharga, seperti kawasan tempat letak kereta, Kemudahan Taman. Bekas pemadat datang dalam 3 padu kepada saiz 40 meter padu.

Perindustrian pemampat, secara purata, padat pada nisbah 4-1. Ini bermakna bahawa kira-kira empat bekas empat puluh meter padu, boleh dimuatkan ke dalam kontena satu dipadatkan 40 halaman. Dan, kira-kira empat, tiga meter padu dumpsters boleh muat ke dalam satu bekas dipadatkan tiga meter. Jadi, jika Syarikat yang kini mempunyai satu empat puluh meter padu dumpster yang sedang kosong lapan kali sebulan, mereka boleh menggantikannya dengan yang empat puluh Taman medan dan akan hanya perlu dua pickup sebulan.

Dalam pickup kurang Syarikat penjualan anda perlu membuat cara menjimatkan lebih banyak wang Syarikat anda. Bergantung kepada saiz operasi sesebuah syarikat, dengan menambah medan satu atau dua boleh kadang-kadang menyimpan beribu-ribu ringgit sebulan. Walaupun sebuah syarikat disimpan lima – ratus ringgit sebulan, yang sama ke dalam simpanan dan tiga puluh ribu ringgit selama lima tahun, tujuh – dua ribu ringgit ke atas jangka hayat minimum medan (12 tahun).

Sebelum saya meninggalkan industri medan, saya melihat perkara-perkara besar yang berlaku. Daripada pemampat yang lebih kecil, lebih cekap dibina untuk pemampat berkuasa solar. Dan Sila jangan berfikir hanya mengeluarkan besar boleh mendapat manfaat daripada enjin berkuasa pengurangan sisa ini. Saya telah membantu ramai Plaza yang kecil dan kedai-kedai “ibu dan pop” dengan pemampat kecil. Mengambil masa dan melihat ke dalam enjin ini, dengan nilai masa dan usaha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *