Bagaimana untuk memilih lencana nama peribadi untuk jururawat?

Bagaimana untuk memilih lencana nama peribadi untuk jururawat?

Lencana nama telah menjadi sebahagian daripada industri penjagaan kesihatan. Lencana nama-Australia akan dipakai oleh para doktor, jururawat dan kakitangan yang terlibat di dalam makmal. Australia lencana nama membawa sentuhan peribadi dan mudah untuk mengenal pasti pekerja-pekerja kesihatan.Di tempat kerja jururawat akan memakai lencana nama yang akan membawa namanya, gambar dan beberapa maklumat lain yang penting.Lencana nama Australia untuk jururawat juga mempunyai logo dan nama institusi perubatan atau hospital yang dia bekerja di. Dengan butir-butir yang dicetak jururawat mana-mana boleh dipilih malah orang ramai. Kebanyakan Hospital di Malaysia dipenuhi dengan orang-orang dan ia adalah penting untuk tahu yang pekerja kesihatan dan siapa orang umum.

Australia lencana nama mengesahkan bahawa jururawat yang bekerja di institusi tertentu atau Syarikat. Terdapat beberapa nombor rujukan pekerja yang juga disediakan di item pengenalan ini. Banyak jenis kelengkapan yang boleh dilaksanakan di dalam seperti klip atau nombor pin anda gaya. Berdasarkan keperluan kelengkapan yang boleh diatur begitu juga kakitangan perubatan. Klip gaya telah menjadi lebih popular pada masa kini. Ia adalah percuma untuk meletakkan lencana nama ini mudah. Manakala gaya pin menyebabkan pricks teruk apabila dipakai tanpa thoroughconcentration. Hospital-hospital moden juga menggunakan ciri-ciri Keselamatan khas dalam lencana nama mereka seperti Imbasan Magnetik atau kod bar yang membenarkan akses ke beberapa kawasan yang terhad dalam hospital.

Lencana nama gaya PIN pada dasarnya digunakan oleh pihak Hospital untuk membataskan mereka junior jururawat kakitangan. Ia membawa nama pekerja bersama-sama dengan jawatan dan Jabatan tertentu beliau. Kebanyakan daripada mereka tidak mempunyai gambar. Ia disertakan dengan seragam supaya mereka dilihat oleh pesakit. Terdapat bahan-bahan yang berbeza yang digunakan untuk mengeluarkan lencana nama Australia untuk jururawat seperti lembut keras, plastik plastik atau bahkan logam. Mereka mungkin mempunyai bentuk yang berbeza seperti bujur, segi empat, Pekeliling, dan lain-lain. Proses percetakan yang unik diikuti untuk menyediakan fon yang jelas supaya spesifikasi yang dicetak pada lencana nama boleh dibaca dengan jelas. Ada kot yang jelas yang disediakan di atas lencana nama untuk menjadikan mereka bertahan lebih lama. Salutan ini memastikan bahawa Australia lencana nama mempunyai hayat yang lebih lama. Terdapat Reka bentuk khusus untuk unit-unit tertentu. Pada masa-masa warna-warna lencana nama Australia juga berbeza-beza mengikut penetapan. Perbezaan ini dibuat untuk membataskan dengan jelas jawatan dalam perubatan pekerja.

Apabila anda ingin supaya atau lencana nama mana-mana lain pelbagai pastikan yang bukan sahaja mereka berpatutan tetapi mereka memartabatkan imej korporat dalam cahaya yang terang. Lencana nama boleh memberikan imej korporat yang besar kepada mana-mana organisasi. Selain itu, lencana itu tidak kebudak-budakan, jika dipilih dengan betul jururawat akan bangga memakai produk pengenalan ini. Sesetengah organisasi penjagaan kesihatan mendapat pengiktirafan dan kelayakan-kelayakan yang disebut di dalam lencana nama jururawat untuk menang atas keyakinan pesakit. Sebaik sahaja anda menang atas keyakinan pesakit institusi perubatan atau hospital anda akan popular.

Ringkasan: Jururawat boleh mudah diiktiraf dan ditandakan oleh lencana nama Malaysia. Ini adalah kos efektif pengenalan item yang datang dalam pelbagai bentuk, saiz dan warna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *