Bagaimana untuk memilih jenama Dermaroller yang tepat

Bagaimana untuk memilih jenama Dermaroller yang tepat

Sebagai kulit needling peningkatan dalam populariti, jenis-jenis Mikro needling alat-alat yang disediakan telah mencapai satu tahap yang sukar confusingly. Terdapat beberapa jenama dan berpuluh-puluh jenis apa yang boleh dan harus menjadi alat yang sangat mudah.

Kepada ramai, ianya sukar untuk bersenam apa perbezaan antara semua jenama ini adalah; terutamanya kerana banyak sumber dalam talian mendakwa mereka menjadi “terbaik” dan hanya alternatif. Kunci untuk memilih di antara semua ini adalah untuk memahami kebaikan dan keburukan sistem yang berbeza supaya anda dapat membuat fikiran anda sendiri berdasarkan kaedah-kaedah mudah yang universal antara semua jenama roller kulit.

Perlu mengatakan dari awal lagi, bahawa semua peranti needling kulit akan ke tahap yang lebih tinggi, menghasilkan tepat keputusan yang sama. Pada peringkat yang sangat mudah, Semua kulit needling melibatkan menjalankan siri jarum mikro ke atas permukaan kulit, menembusi lapisan sangat luar kulit. Ia berdiri dengan alasan itu, berdasarkan fakta bahawa semua penggelek pada dasarnya ikut am Reka bentuk yang sama, bahawa ada yang akan menjadi sedikit perbezaan dalam Hasil rolling satu set jarum berbanding yang lain.

Perbezaan utama dengan mengambil kira akan faktor-faktor kualiti yang berkaitan dengan setiap roller. Ini paling biasa termasuk bagaimana kuat jarum yang akan memberi kesan yang langsung kepada berapa lama roller yang akan berlangsung. Juga, pertimbangan diperlukan untuk kualiti jarum serta faktor ini adalah yang paling penting apabila anda berkenaan tentang proses bagaimana selesa yang mungkin.

Sesetengah jenama di pasaran direka untuk panjang umur penekanan. Ada yang melakukan ini termasuk bahan-bahan lain ke dalam pembinaan jarum seperti aloi titanium yang meningkatkan kekuatan jarum.

Model-model lain boleh memberi tumpuan kepada mengurangkan jarum lebar supaya mereka sebagai sempit yang mungkin. Kerana kulit dicucuk oleh alat-alat ini, jarum yang skopnya lebih terhad cipta yang banyak rintangan rendah dan oleh itu mengurangkan kemungkinan ketara terdapat sebarang ketidakselesaan.

Ianya bernilai baring di minda bahawa terdapat keseimbangan antara kedua-dua parameter – jarum yang skopnya lebih terhad adalah berkemungkinan menjadi lemah dan sebaliknya. Tambahan pula, jarum skopnya lebih terhad, lebih tinggi kualiti juga adalah lebih mahal. Ini tiga faktor harga, jarum kekuatan dan narrowness, bersama-sama membuat pertimbangan terbesar apabila memilih antara jenama dermaroller.

Cara terbaik untuk memilih antara penggelek oleh itu, adalah untuk menimbangkan pula di mana tubuh anda memang hendak menggulung. Bagi kawasan-kawasan yang sensitif (seperti muka), memang wajar untuk mempertimbangkan jarum yang skopnya lebih terhad, lebih mahal. Jumlah permukaan yang anda akan bergolek di dalam keadaan ini adalah sangat kecil dan kekuatan dan umur panjang jarum yang merupakan faktor yang kurang penting. Bagi kawasan-kawasan yang kurang sensitif (paha, perut dan sebagainya) kekuatan jarum adalah lebih penting kerana anda akan perlu untuk melancarkan sebuah kawasan yang lebih besar.

Selain daripada faktor-faktor ini, perkara-perkara seperti kualiti, Reka bentuk roller dan lain-lain isu-isu kualitatif membuat kecil maklumat yang mungkin mempengaruhi keputusan pembelian anda. Dengan memahami bagaimana berinteraksi semua faktor-faktor ini, anda akan berada dalam kedudukan yang jauh lebih baik untuk pastikan anda memilih kulit betul needling jenama untuk keperluan spesifik anda. Memang berbaloi juga, mencari satu sumber yang menawarkan rangkaian terluas derma roller jenama sebaik mungkin supaya anda diberi nasihat yang tidak berat sebelah serta diberikan pilihan yang lebih luas mencecah ciri roller kulit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *