Bagaimana untuk membuat wang dengan kadbod kotak membawa 2 Program-Bahagian 2

Bagaimana untuk membuat wang dengan kadbod kotak membawa 2 Program-Bahagian 2

Pasukan jualan di F360 terdiri daripada Kelab jualan profesional kesihatan yang mewakili integriti kelab anda dan menghormati. Kakitangan kami yang berpengalaman telah dimiliki dan dikendalikan beberapa kelab kesihatan unggul negara supaya mereka memahami kebimbangan anda.Kakitangan kami akan tidak hanya menjalankan semua jualan semasa promosi, tetapi mereka juga akan menyediakan tidak ternilai pemasaran, pengiklanan dan jualan nasihat yang club anda perlu melaksanakan. Kami telah bekerja dengan studio latihan peribadi yang kecil dan dengan mega-Kelab besar.

Pelanggan kami biasa, walaupun, adalah di antara 3,500 kaki persegi dan ruang 25,000 kaki persegi.Kami mengambil banyak kebanggaan dalam fakta bahawa majoriti kelab kami telah menjadi pelanggan berulang. Ini adalah bukti kepada tahap integriti dan etika kerja yang kami menyediakan setiap pelanggan kelab kesihatan. Kami telah bekerja teliti untuk mencipta pelbagai produk dan perkhidmatan untuk memenuhi keperluan setiap kelab, tanpa mengira saiz atau bajet.Mengapa menggunakan kotak plumbum?Mengurangkan sisa pengiklanan!Radio, televisyen, dan cetakan iklan boleh menjadi sangat mahal. Juga, apabila iklan telah muncul, ianya hilang. Apabila anda menjalankan sebuah iklan yang mahal, ia akan sampai ke pelbagai orang. Anda kemudian bergantung kepada pelanggan untuk berjalan kaki ke dalam perniagaan anda. Setiap hari bahawa Pas, lebih cenderung menjadi penaung boleh tidak ingat tentang serviceand anda akan tidak sampai kepada anda.

Kotak plumbum yang kekal dan boleh terus menjana leads selama beberapa bulan.Dalam kotak plumbum di lokasi wayarles boleh menjana Lead 5-20 seminggu. Jika anda mendapat 20% daripada membawa kepada lawatan perniagaan anda dan anda menutup dua puluh peratus ini akan memberikan anda lebih kurang 1-3 pelanggan/pelanggan baru sebulan. Jika anda meletakkan 10 kotak, anda kini boleh menjana 10-30 pelanggan/pelanggan sebulan. Di Kelab Kesihatan, jika anda ahli purata menjana $37.50 sebulan. 10-30 ahli baru menjana $375-$ 1125 setiap bulan atau $4500-$ 13500 setahun. Seperti yang anda mengembangkan pemasaran anda untuk dua puluh membawa kotak, anda dapat dua nombor-nombor. Dengan melabur dalam dua puluh empat kotak + dua puluh empat pen + 48 pad pendaftaran termasuk penghantaran = $418. Memulakan awal kos adalah di bawah $500. Anda dengan mudah boleh mendapat pelaburan ini kembali dalam kecil dalam dua minggu. Sekarang lebih mudah untuk melihat kelebihan harga menggunakan kotak plumbum sebagai alat pemasaran!Kotak yang menarik dan karya seni yang amat penting. Walau bagaimanapun, tawaran menarik adalah lebih penting. 2 minggu untuk satu tahun percuma keahlian untuk kesihatan Kelab cenderung bekerja denda. Bagi kiropraktor, percuma urutan atau rawatan boleh bekerja lebih baik daripada menawarkan rundingan dengan mudah. Bekerja dengan rantai seperti kereta api bawah tanah akan membenarkan akses ke arah membawa kesihatan sedar yang banyak. Dalam sesetengah kes, menawarkan kupon untuk memasukkan nama mereka boleh meningkatkan membawa anda secara dramatik.Mengambil masa untuk duduk dan mengetahui apa yang pelanggan yang berpotensi tertarik untuk merealisasikan. Anda sedang melihat potensi jangka panjang pelanggan begitu menunjukkan mereka anda berminat untuk membantu mereka mencapai matlamat mereka atau ketidakselesaan alleviatingtheir.

Membuat satu tanggapan pertama yang kuat tanpa meletakkan tekanan yang tidak wajar untuk membeli perkhidmatan anda pada hari yang sama. Mempunyai masa post supaya membatalkan keputusan mereka untuk menyertai atau menerima perkhidmatan di dalam weeksperiod 2-4 yang menunjukkan bahawa anda mempunyai reputasi yang baik dan adil. Mengejar sehingga luar biasa dengan cepat dengan pelanggan boleh didapati sebagai tetingkap untuk mendaftar mereka adalah di antara 1-2 minggu selepas Mesyuarat awal. Satu cara yang paling mudah untuk menjana minat di kemudahan anda. Letakkan kotak PLUMBUM dalam syarikat-syarikat tempatan dengan kesesakan lalu lintas dan menonton petunjuk datang! Penaung membaca maklumat daripada pengepala membawa Peti (lihat membawa Peti PENGEPALA halaman untuk butiran), isi borang ringkas dan menjatuhkannya ke dalam kotak. Secara konsisten, kakitangan jualan anda mengumpul daripadanya, dan tempat-tempat susulan panggilan. Dengan program ini anda boleh meningkatkan jualan anda dengan $1,500-$ 3,500 PER minggu! Formula kami untuk kejayaan termasuk perundingan, pengekalan Kad, risalah, brosur, VIP Kad, Kad Perniagaan, direct mail, poster, internet kempen, membawa kotak, adat grafik dan banyak lagi.Kita mempunyai salah satu inventori terbesar imej grafik di Amerika Syarikat. Reka bentuk baru ditambah ke laman web setiap bulan yang mana anda boleh memilih. Sama ada anda kempen ke arah keahlian baru, pengekalan ahli atau cuti, kami mempunyai reka-bentuk yang disediakan. Jika anda tidak melihat apa yang anda inginkan, tiada masalah. Menggunakan grafik anda dan idea-idea, atau kita, kita boleh rekabentuk bahagian apa-apa untuk anda. Dengan lebih 1,000 imej wanita dalam bank imej kami, kami boleh membantu anda mereka bentuk rupa pemasaran yang paling sesuai. Plexiglass: 12 $24,95 24 $23.95 48 $22,95 100 $19.95 Nota: tersedia di semua hitam atau jelas dengan bawah biru atau merah. Reka bentuk yuran untuk header: $119 (termasuk pengepala 12) tajuk tambahan: $2 setiap klik di sini untuk perintah!

Saya benar-benar meminta anda untuk menghubungi saya melalui telefon, e-mel, atau hanya dengan mengisi dan mengemukakan borang profil kelab kami dalam talian. . Anda juga boleh melihat semua pilihan kami pemasaran dan promosi untuk mengetahui lebih lanjut tentang apa yang kita lakukan dan cara kami melakukannya. Kempen pemasaran dan promosi yang direka khusus untuk dinamik perniagaan secara individu untuk memaksimumkan hasil. Untuk maklumat lanjut: 4 cara untuk mendapatkan lebih banyak gimnasium membersPlease let me know jika anda suka dengan meninggalkan komen!.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *