Bagaimana untuk membuat pai kastard kelapa

Bagaimana untuk membuat pai kastard kelapa

Pai kastard kelapa adalah pencuci mulut besar pengayuh, kerana kelapa yang pergi dengan perisa Sandi tetapi kastard memberi hidangan kekayaan cukup untuk berdiri untuk menu musim sejuk. Berikut adalah beberapa resipi yang berbeza untuk pai kastard kelapa dari super-easy kepada yang lebih kompleks.

Satu resipi pai kastard kelapa yang benar-benar mudah dengan Kerak serba lengkap yang boleh dibuat hanya menggunakan sebuah pengisar dan ketuhar anda. Panaskan ketuhar anda kepada 350 darjah dan gris dan tepung ke dalam kuali pai. Meletakkan telur 4, 6 camca besar mentega, ½ cawan tepung, ¾ cawan gula, 2 cawan susu dan satu sudu teh vanilla dalam pengisar dan campuran dengan teliti. Tambah 1 cawan cuba minum air kelapa yang disiat dan mencampurkannya selama kira-kira 3 saat. Tuangkan ke dalam Pai pan dan Bakar selama satu jam.

Resipi pai kastard kelapa yang lazat, tetapi ia tidak mempunyai Kerak yang tebal, tidak stabil, jadi jika anda lebih suka pai yang lebih tradisional tetapi masih perlu mudah, beli doh Kerak pai beku, membenarkan ia untuk menjadi lebih lincah, membentuk ia ke dalam kuali pai dan kemudian membuat pengisian daripada puding yang dan pai mengisi campuran seperti di Rawleigh campuran pencuci mulut kelapa, menyediakan mengikut arahan pakej. Jika anda mengambil cincang kelapa roti bakar ia (penaik dalam ketuhar pada 350 darjah selama kira-kira 15 minit) dan Campurkan ia dengan pengisian Pai, Pai kastard kelapa mudah anda akan mempunyai rasa cukup segar untuk menipu sesiapa.

Jika anda mempunyai cita-cita yang lebih sedikit dan ingin membuat pai kastard untuk kelapa yang tidak dapat dilupakan dari awal, di sini adalah resipi yang tiada tandingan. Panaskan ketuhar anda 400 darjah. 4 Telur pukul ringan, dan menambah ½ satu cawan gula, sedikit garam dan satu sudu teh ekstrak vanila. Secara beransur-ansur kacau 2 ½ cawan susu dan setengah cawan flaked coconut. Tuangkan inti ini ke dalam sebuah pai shell (jika anda mahu yang mudah tetapi Kerak pai buatan sendiri, Campurkan satu pakej crushed graham keropok dengan satu stick softened mentega dan membentuk ke dalam kuali leper Pai). Bakar pada 400 darjah selama 25 hingga 30 minit. Apabila pai ini selesai, Campurkan setengah cawan flaked coconut 2 camca besar mentega softened dengan suku cawan gula perang. Tabur di atas pai ini dan broil dengan gegelung ketuhar selama kira-kira 4 minit. Topping ini membuat pai kastard kelapa lebih lazat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *