Bagaimana untuk membuat Nota-Nota doktor

Bagaimana untuk membuat Nota-Nota doktor

Nota-Nota doktor kepingan kertas yang doktor yang menulis untuk memberitahu pihak berkuasa beberapa – berkata, seorang majikan atau Pengetua sekolah – yang doktor pesakit jadi sakit bahawa mereka perlu keinginannya dari tempat kerja atau sekolah untuk pulih. Slip alasan ini dijadikan bukti bahawa pesakit adalah benar-benar sakit dan tidak hanya mencari alasan untuk tidak hadir.

Walau bagaimanapun kerja dan sekolah hari ini telah mendapat supaya menuntut bahawa ramai orang terpaksa menggunakan Nota-Nota doktor palsu semata-mata untuk mendapatkan percutian yang sangat diperlukan. Ini boleh difahami memandangkan bagaimana tekanan pekerjaan moden akan. Ambil sebagai contoh pusat panggilan atau kerja sokongan teknikal. Orang-orang yang bekerja dalam jenis pekerjaan ini perlu duduk semua hari menjawab panggilan telefon dari pelanggan marah yang menjerit pada mereka dan menuntut serta-merta penyelesaian kepada masalah mereka. Ini adalah kerja yang amat tertekan dan malah boleh menyebabkan tekanan darah tinggi, angin ahmar dan masalah kesihatan yang lain. Kenapa tunggu sehingga satu sebenarnya berkembang penyakit ini? Orang-orang yang menggunakan Nota-Nota doktor palsu tidak akan tunggu sehingga terlambat. Dan seperti ia atau tidak, kaedah kerja dan membantu menyelamatkan kewarasan dan kesihatan mereka.

Kini, terdapat orang orang cara mereka kepada kerosakan mental, emosi atau fizikal akibat tekanan dalam pekerjaan mereka atau di sekolah, dan ingin tahu bagaimana untuk membuat doktor Nota-nota. Cara yang paling mudah untuk melakukannya adalah untuk mendapatkan secara zahirnya doktor ambil perhatian, ia mengimbas dan edit dengan perisian komputer. Cara ini salah satu tidak perlu bersusah-payah rekabentuk kepala surat seorang diri. Tetapi ia tidak mungkin bahawa seseorang yang biasa akan mempunyai akses kepada Nota-Nota doktor yang kosong, dan bahkan jika mereka lakukan, mereka perlu Tukar Nombor telefon yang di dalamnya (kecuali mereka boleh mempercayai seseorang yang tiada menjawab telefon dan menutup mereka, yang adalah mustahil melainkan mereka mempunyai saudara-mara yang merupakan seorang doktor atau kerja-kerja untuk satu). Jika forger di Tukar Nombor, mereka risiko mendapati oleh seseorang yang pergi ke hospital atau klinik yang sama!

Forger yang boleh pergi do-it-yourself dengan merekabentuk Nota-Nota doktor sahaja. Satu akan membuat kepala surat, bidang dan tandatangan dan tulisan tangan oleh diri sendiri. Untuk yang satu ini perlu tahu bagaimana untuk menggunakan perisian komputer dengan baik. Mengedit gambar imbasan, memasukkan teks dan memalsukan tandatangan adalah sukar untuk dilakukan dan boleh membawa kepada masalah yang serius jika ditangkap.

Hakikatnya, jika sesiapa yang ingin menggunakan Nota-Nota doktor, mereka akan lebih baik membeli mereka sudah sedia. Ini akan dilakukan secara profesional dan bertapak di Nota-Nota doktor sebenar. Pereka mereka tahu dan memahami unsur-unsur Nota-Nota doktor sebenar sehingga ada tekaan Tiada Tiada seperti akan ada jika ia adalah do-it-yourself jenis.

Apabila seseorang membeli palsu doktor Nota-nota, siapa yang akan mencari mereka sama ada template kosong atau pre-signed. Penggunaan template kosong adalah untuk orang-orang yang yakin mereka – atau orang lain – pemalsuan kemahiran. Apabila mereka mahu berada di sebelah selamat, versi pre-signed adalah pilihan yang lebih baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *