Bagaimana untuk membuat masa Pas cepat di kapal terbang

Bagaimana untuk membuat masa Pas cepat di kapal terbang

Perjalanan udara adalah salah satu borang-borang yang paling cepat, lebih berkesan dan selamat perjalanan yang telah dibangunkan oleh lelaki. Walau bagaimanapun bagi kebanyakan orang, menghabiskan masa beberapa jam kapal terbang adalah pengalaman yang kusam dan membosankan. Mengetahui bagaimana untuk membuat masa Pas cepat kapal terbang akan memberi manfaat kepada anda secara fizikal dan mental. Waktu penerbangan yang panjang membosankan dan membosankan yang bersama-sama dengan tidak berkesudahan humming enjin dan lain-lain bunyi ambien yang terdengar boleh menyebabkan seseorang di atas kapal terbang bosan dan habis.

Membuat masa Pas cepat atas kapal terbang adalah tidak rumit kerana ia berbunyi. Mengetahui bagaimana untuk menjadikan masa yang melalui akan membuat perjalanan yang jauh lebih lumayan. Kebanyakan orang hanya cuba untuk duduk dan senyap, tetapi secara jujur; bahawa hanya membuat perkara-perkara yang lebih berat dan masa Pas walaupun lebih perlahan. Ia juga akan bercanggah dengan petua pertama kami tentang bagaimana untuk membuat masa Pas cepat atas kapal terbang, iaitu:

1. Berhenti menonton jam. Menonton jam dan mengurus masa yang hanya akan menjadikan anda mengira kambing biri-biri yang lebih banyak dan ekzos anda jika tidak perlu. Menyemak masa yang kerap hanya akan menjadikan masa yang melalui perlahan atas kapal terbang. Seperti Bak kata pepatah “jam diperhatikan tidak bergerak”

2. Satu lagi kecil tetapi besar idea apabila membuat masa Pas cepat kapal terbang adalah mendalam bernafas, kerana kebanyakan orang dengan apa-apa jenis kaedah perubatan menyarankan. Ianya mungkin nasihat Kesihatan umum di hospital selain “banyak minum air”. Pernafasan shallow dan cepat helah yang badan kita untuk berfikir bahawa masa bergerak lebih perlahan-lahan. Jadi tarik nafas sedalamnya dan biarkan masa Pas dengan cepat.

3. Selain mengabaikan kelambatan masa, teknik yang besar untuk meluangkan masa yang lebih cepat Pas atas kapal terbang membuat perbualan dengan orang-orang yang duduk di sebelah anda. Membuat perbualan yang baik bukan sahaja menjadikan masa Pas lebih cepat ia juga dibuka sehingga peluang untuk bertemu dengan orang baru dan membuat kawan baru. Ia adalah satu tawaran yang menang-menang.

4. Tidur adalah mungkin lebih daripada akal daripada nasihat tetapi Walau bagaimanapun, adalah bernilai menyatakan. Tidur bukan sahaja akan membantu anda membuat Pas masa lagi dalam kapal terbang tetapi juga menyediakan anda dan memberi nafas baru minda dan badan untuk aktiviti-aktiviti yang anda mungkin telah dirancang semasa ketibaan di destinasi anda.

5. Anda tidak boleh tidur? Kalau begitu mungkin sesetengah muzik yang menenangkan boleh membantu anda mendapatkan tidur dan menjadikan masa yang cepat lulus ke dalam pesawat. Muzik telah terbukti untuk membuat membosankan dan pencapaian penerbangan yang jauh lebih lumayan. Ia adalah rahsia lagi bahawa muzik boleh mempengaruhi mood kami. Jadi ianya mungkin bijak apabila cuba untuk membuat masa Pas lebih cepat pada satah yang memainkan genre muzik yang mempunyai kesan yang menenangkan anda.

6. Di zaman ini, Semua yang kita perlukan boleh mungkin dalam poket anda. Jika anda mempunyai peranti permainan tangan anda dengan anda, anda boleh menghabiskan masa bermain dan benar-benar menikmati masa ini. Ini juga adalah pilihan yang hebat untuk anak-anak mereka yang Resah. Permainan ini boleh bekerja keajaiban pada kanak-kanak, memastikan mereka fokus dan, lebih penting lagi, tenang dan diduduki.

7. Mudah alih komputer seperti komputer riba juga memberikan anda sesuatu yang boleh dilakukan untuk lulus masa walaupun pada penerbangan yang panjang. Kapal terbang yang paling moden juga mempunyai sumber kuasa untuk mengecas dan internet tanpa wayar disediakan dan kita semua tahu apa yang bermakna di internet. Internet merupakan rawatan yang terbaik untuk kebosanan dan pasti akan membuat anda lebih lumayan.

8. Dalam penerbangan filem juga disediakan pada kebanyakan kapal terbang, jika anda bernasib baik cukup anda mungkin mencari filem saringan untuk keinginan anda, yang mungkin akan menyebabkan sekurang-kurangnya 2 jam mati tunggu penerbangan anda. Pada masa kini, banyak pesawat membolehkan anda untuk memilih daripada pilihan filem-filem yang akan bermain dalam skrin anda sendiri peribadi, terletak di bahagian belakang kerusi di hadapan anda. Seperti menonton wayang di rumah, filem-filem dalam penerbangan akan menjadikan Pas lebih cepat semasa penerbangan kapal terbang yang panjang masa.

9. Di dalam pesawat yang lama senyap, ada apa-apa yang lebih menghiburkan berbanding membaca buku yang baik. Kini, ia tidak perlu menjadi sebuah buku fizikal; anda boleh membaca e-buku telefon atau peranti mudah alih lain. Sesetengah orang membaca Surat khabar, majalah atau komik untuk lulus masa kapal terbang. Benar-benar ada ada cara yang lebih baik untuk lulus masa atas kapal terbang daripada dengan membaca sebuah buku yang hebat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *