Bagaimana untuk membina semula kolagen dalam kulit bawah mata cara semulajadi yang selamat

Bagaimana untuk membina semula kolagen dalam kulit bawah mata cara semulajadi yang selamat

Semakin kita berusia denda garis dan kedutan mula muncul pada muka kita dan sekitar mata kita khususnya. Hal ini terjadi kerana kami bekalan kolagen dan elastin kulit kami telah berkurangan. Pernahkah anda terfikir bagaimana untuk membina semula kolagen dalam kulit bawah mata?

Kulit di sekitar mata kita lebih nipis daripada kawasan-kawasan lain di muka kita, jadi adalah terbaik untuk menggunakan gel mata di bawah dan sekitar mata kita berbanding merupakan krim muka yang biasa. Apabila menyemak jawapan kepada bagaimana untuk membina semula kolagen dalam kulit bawah mata, anda ingin mencari gel mata yang terbaik di pasaran yang juga mempunyai bahan-bahan di dalamnya untuk membina semula pengeluaran kolagen dan elastin kulit.

Terdapat banyak gel mata di pasaran. Menggunakan bahan-bahan semula jadi adalah pilihan yang tepat apabila memilih salah satu. Kulit boleh jadi sensitif dan kerana ianya nipis anda mahu pastikan anda mencari produk yang dibuat untuk kawasan mata. Ada apa-apa lebih teruk daripada menggunakan produk yang salah di bawah mata anda dan berakhir dengan pembakaran, stinging kulit bersama-sama dengan kemerahan dan gatal-gatal.

Produk yang saya cadangkan untuk menyelesaikan soalan bagaimana untuk membina semula kolagen dalam kulit bawah mata, adalah CynergyTK. Anda tidak akan menemuinya di banyak gel mata tetapi anda boleh menemui ia dari sebuah syarikat di New Zealand yang mengeluarkan produk penjagaan kulit semula jadi semua.

CynergyTK mempunyai keupayaan untuk merangsang kulit untuk meningkatkan kolagen dalam kulit, supaya garisan dan kedutan akan mula hilang. Ia menyihatkan dan melembapkan kulit untuk mengekalkan sel-sel yang sihat dan anda muka muda mencari.

Bahan-bahan lain yang anda mahu dalam satu gel mata adalah:

1) Eyeliss mendapat menghapuskan cecair tambahan di bawah mata yang menyebabkan puffiness dan beg di bawah mata.
2) Halyoxl membantu untuk menebal kulit nipis di bawah mata, yang merangsang peredaran yang mendapat menghapuskan dalam Lingkaran hitam di bawah mata.
3) Umur Homeo juga berfungsi untuk mengurangkan kedutan di bawah mata, dengan merangsang pertumbuhan semula sel-sel pada tahap molekul.
4) CAP Crodamol, untuk emollient, kerja-kerja di bahagian mata dengan membentuk sebuah filem yang tidak kelihatan pada kulit untuk memastikan kotoran dan kotoran keluar.
5) Nano-Lipobele EQ10 H, satu bentuk CoQ10, menembusi jauh ke dalam kulit anda merangsang badan untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin untuk kawasan mata anda.
6) Semulajadi vitamin E, antioksidan, membalikkan kesan penuaan dengan mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga adalah pengawet selamat dalam produk penjagaan kulit daripada parabens, yang digunakan secara meluas dalam industri kosmetik, tetapi dikaitkan dengan kanser.

Sekarang bahawa anda tahu jawapan kepada bagaimana untuk membina semula kolagen dalam kulit bawah mata, menyemak laman web saya untuk mengetahui di mana untuk membeli eye gel yang terbaik untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan. Anda tidak akan menemui bahan-bahan di atas yang digabungkan dalam apa-apa gel mata yang anda dapati di Jabatan tempatan anda atau kedai ubat. Anda akan mempunyai untuk memerintahkan mereka dalam talian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *