Bagaimana untuk membina puasa otot

Bagaimana untuk membina puasa otot

Jadi anda akan mencari cara terbaik untuk membina otot yang cepat. Juga terdapat cara cepat tanpa banyak kerja yang sukar di gimnasium dan bantuan makanan dan makanan tambahan. Diet seimbang dan senaman Jadual seharusnya menjadi matlamat nombor 1 anda, tetapi termasuk manfaat tambahan untuk membantu kenaikan tahap ujian secara semula jadi boleh besarkan kekuatan dan kesihatan anda secara keseluruhan.

Meningkatkan tahap testosteron semulajadi melalui pemakanan makanan lengkap dengan protein, rendah dalam lemak, dan juga dengan bersenam secara berkala. Kaedah semulajadi yang terbaik untuk meningkatkan tahap hormon termasuk tumpuan makan tingkah laku. Tetapi ada juga kes termasuk produk untuk membantu meningkatkan tahap testosteron semulajadi. Tambahan mudah kini sebahagian berbahaya angkat berat dan kecergasan fizikal. Terdapat beberapa indah orang-orang yang benar-benar boleh membantu anda mendapat saiz otot dan menumpahkan berat badan yang tidak diingini. Pemakanan Diet akan bantuan yang indah dengan usaha anda untuk mendapatkan lebih banyak otot.

Terdapat herba semulajadi yang tertentu itu Mei yang kita akan pergi lebih daripada 3 Tempahan diiktiraf herba untuk membantu anda meningkatkan tahap testosteron semulajadi dan di proses bantuan dalam usaha anda untuk membina otot pronto. -Otot bahagian atas bangunan rempahnya tribulus terrestris, asid natalensis dan d aspartic bulbine. Mari kita lihat pada setiap satu daripadanya secara individu:

Tribulus Terrestris

Salah satu pembina otot pemakanan organik yang terkenal yang boleh membantu anda untuk meningkatkan tahap ujian ialah Tribulus Terrestris. Tribulus digunakan oleh kekuatan latihan atlet dan ahli sukan di mana-mana untuk meningkatkan tahap ujian. Ia seperti menjadi herba paling popular yang digunakan berkaitan dengan lelaki untuk meningkatkan tahap testoserone. Tribulus terrestris juga boleh meningkatkan paras testosterone menurun dengan merangsang pengeluaran hormon luteinizing. Peningkatan ini LH telah ditunjukkan untuk menyokong peningkatan yang ketara, semulajadi dalam testosteron.

Bulbine Natalensis

Bulbine Natalensis dengan cepat memberi tribulus terrestris yang dijalankan bagi wang itu di testosteron yang meningkatkan herba. Bulbine Natalensis diperolehi daripada herba terdapat di Afrika Selatan dan telah ditunjukkan dalam kajian terbaru untuk mempromosikan testosterone secara semula jadi semasa juga menunjukkan satu kuasa untuk bertindak untuk membantu meningkatkan libido dan membantu dalam pengendalian estrogen terlalu banyak. Bulbine Natalensis juga memainkan roll positif dalam merangsang LH dari pituitari serta membantu meningkatkan kolesterol di dalam testosterone. Kolesterol adalah setara dengan bahan mentah dalam testosterone yang disyorkan untuk mencipta testosteron. Kolesterol dimasukkan ke ke dalam dalam mitokondria testosterone yang di mana ia bersedia ke dalam pregnenolone, yang kemudiannya boleh ditukar ke dalam pelbagai stimulator seks.

Asid D-Aspartic

Produk D-Aspartic asid memukul rak beramai-ramai. D-Aspartic asid adalah asid amino berlaku dengan cara semulajadi dalam badan anda dan ia didapati dalam makanan yang berbeza. D-Aspartic asid boleh boleh didapati secara semulajadi di keju dan daging serta berubah dari L-Aspartic melalui enzim racemase aspartate. Sekian lama penyelidikan telah menambah sehingga paparan secara muktamad ia menyediakan bahagian neurochemical yang penting dalam kawalan testosteron ciptaan, bersama-sama dengan pengeluaran lain-lain hormon badan termasuk hormon pertumbuhan dan hormon Tiroid. D-aspartic asid adalah asid amino dalam tisu-tisu neuroendocrine manusia, sebahagian dalam sintesis dan setiap LH testo-sterone bermain. Apa yang lelaki mahu mendengar ini: suplemen asid D-aspartic meningkatkan pengeluaran testosteron dan LH dalam kelenjar pituitary dan lelaki testosterone.

Jadi, jika anda sedang mencari untuk mencari-Cari lagi daripada semulajadi terdekat herba atau asid amino. Penggalak testosteron semulajadi ini boleh ditemui bersendirian atau bergabung bersama-sama dalam beberapa baru pembina otot seperti Bulasterone, TestAbol dan Tesalensis. Kami cadangkan anda menyemak mereka di Paramount-Supplements.com untuk harga terendah pada produk untuk membantu anda meningkatkan testosterone secara semula jadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *