Bagaimana untuk membesarkan zakar anda – gunakan ini makanan dan vitamin untuk menambah 3 inci untuk saiz zakar anda!

Bagaimana untuk membesarkan zakar anda – gunakan ini makanan dan vitamin untuk menambah 3 inci untuk saiz zakar anda!

Orang ramai yang sentiasa mencari satu kaedah yang boleh mereka gunakan untuk membesarkan mereka semasa secara semulajadi tanpa perlu menjalani pembedahan, menggunakan pam atau mana-mana kaedah Pembesaran zakar yang berbahaya yang lain. Lelaki ini hanya sedang berhati-hati dengan tidak mahu mengambil risiko kesihatan mereka kesemuanya bertujuan untuk zakar yang lebih besar. Ini adalah satu sebab mengapa kaedah Pembesaran zakar semulajadi itu sambutan yang hangat pada masa kini. Ini adalah cara yang lebih baik daripada menjalani pembedahan atau menggunakan peranti yang berbahaya.

Dalam masa anda akan mengetahui bagaimana untuk mendapatkan zakar yang lebih kuat dan lebih besar dengan mengambil makanan tambahan khas dan makanan dan juga menggabungkan mereka dengan senaman pembesaran zakar semulajadi.

Apabila anda menggabungkan makanan dan suplemen dengan senaman pembesaran zakar semulajadi ini anda boleh yakin bahawa anda akan menambah 1-3 inci untuk saiz zakar anda (ketebalan dan panjang). Kaedah ini adalah kaedah yang selamat dan berpatutan yang disediakan kepada mana-mana lelaki yang inginkan saiz zakar yang lebih besar. Sekarang di sini adalah makanan dan makanan tambahan yang boleh melakukan keajaiban untuk saiz zakar anda:

Bawang besar – di samping membuat anda menangis apabila anda Kupas atau potong, bawang merupakan makan yang akan membantu anda mendapat tambahan inci untuk saiz zakar (panjang dan tebal). Ini adalah kerana bawang mengandungi phytochemical yang menghalang darah daripada tersumbat dan kaunseling.

Omega 3 lemak – anda boleh mendapatkan nutrien ini daripada pil multivitamin. Nutrien tertentu ini membuatkan darah kurang melekit dan ia juga meningkatkan peredaran darah. Anda boleh mencari pil multivitamin yang mengandungi nutrien ini di mana-mana kedai makanan kesihatan kejiranan anda.

Zink dan vitamin b6-mineral dan vitamin ini melakukan perkara yang sama untuk badan anda. Mereka kedua-duanya membantu dalam meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan tahap testosteron. Kedua-dua adalah sangat penting jika anda ingin membesarkan secara semulajadi semasa anda.

Pisang – saya pasti anda tidak menyangka yang ini! Pisang mengandungi kalium. Dan ini membantu dalam memberikan anda satu jantung sihat. Jika anda mahukan saiz zakar yang lebih besar maka anda pasti akan mahu hati yang sihat yang boleh mengepam lebih banyak darah ke dalam zakar anda. Pisang akan membantu anda melakukannya.

Bubur-bubur mungkin kelihatan daripada tempat dalam senarai ini tetapi Percayalah ianya juga menyumbang untuk Pembesaran zakar. Bubur mengandungi serat larut air yang membantu membersihkan kolestrol dalam badan anda dan membantu saluran darah anda menjadi elastik, licin dan bebas daripada pembekuan dan clogs.

Apabila anda menggabungkan makanan ini dengan program senaman pembesaran zakar semulajadi berkualiti, anda akan melihat hasil yang menakjubkan dan mencapai keuntungan zakar anda dengan cepat.

Terdapat begitu banyak zakar semulajadi pembesaran menjalankan program-program yang sedang dijual di Internet sekarang, ia adalah sangat penting bahawa anda hanya gunakan yang terbaik untuk mengelakkan kecederaan dan mencapai keuntungan zakar anda dengan pantas. Saya mencapai 2 inci tambahan panjang dan 1½ inci tambahan dalam ketebalan zakar selepas 4 bulan penggunaan senaman pembesaran zakar semulajadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *