Bagaimana untuk membersihkan Kasut perkahwinan wanita

Bagaimana untuk membersihkan Kasut perkahwinan wanita

Pengantin perempuan hari ini boleh membeli kasut perkahwinan di fabrik apa saja. Kebanyakan Pengantin pada masa hadapan suka membeli kasut yang diperbuat dari Sutera atau satin. Apa pun Kasut kain, Walau bagaimanapun, perkahwinan adalah satu pelaburan. Jadi, apabila meletakkan utama dolar bagi satu hari khas itu, melainkan anda adalah Princess of Wales atau seseorang yang mempunyai wang untuk membakar, anda mungkin akan memakai kasut anda lagi.

Kebanyakan Pengantin mendapati bahawa selepas perkahwinan sentiasa ada sesuatu yang telah soiled atau kerosakan Kasut mereka. Bilakah ini berlaku, yang terbaik untuk mengambil kasut anda untuk pembersih yang profesional dan mempunyai mereka dibersihkan secepat mungkin. Walau bagaimanapun, apabila kos pembersihan oleh profesional yang bukan di dalam bajet, Terdapat beberapa cara lain untuk mengambil semula kasut anda ke status perkahwinan sebelum itu. Bergantung kepada fabrik, di bawah adalah beberapa petua tentang bagaimana untuk membersihkan wanita perkahwinan Kasut dan simpan kelihatan baik bagi tahun:

Bagaimana untuk Kasut perkahwinan bersih – Bicarbonate of soda cenderung untuk bekerja keajaiban apabila ia datang kepada mana-mana fabrik. Terutamanya apabila cuba untuk membersihkan putih. Mengambil kasut anda dan tuangkan bicarbonate dengan serta-merta. Membenarkan soda di rendam ke dalam noda. Bilakah di hentian berbuih, perlahan-lahan berus kawasan tersebut dengan berus gigi. Jika dengan noda telah susut sepenuhnya, ulangi proses sehingga noda telah hilang.

Bagaimana untuk Kasut perkahwinan bersih – bagi kotoran yang tidak dibenarkan untuk menetapkan, soda penaik merupakan pembersih menakjubkan yang lain. Menyediakan paste baking soda dan baking soda, air. Letakkan adunan atas noda. Jika noda yang besar dan merangkumi kebanyakan Kasut, membuat cukup campuran untuk menampung keseluruhan Kasut atau kedua-dua Kasut. Meliputi Kasut dan membenarkan paste kering ke dalam noda. Selepas pengeringan, mengambil berus gigi dan berus perlahan-lahan paste dari Kasut. Bila paste telah dikeluarkan, mengambil kain lembap, bersih dan keluarkan pes baki, yang pasti untuk mengalih keluar semua campuran baki daripada shoe(s) ini. Membuat siure terdapat tiada saki-baki yang tinggal pada Kasut.

Bagaimana untuk Kasut perkahwinan bersih – campuran yang pencuci fabrik yang lembut dengan campuran air bersama-sama di dalam mangkuk kecil. Ambil berus gigi dan Lap kawasan bersih dengan menggunakan Stroke berus yang lembut. Berhati-hati untuk tidak merosakkan bahan. Dengan serta-merta telah dikeluarkan, mengambil kain yang lembut, bersih dan lembap dan Lap kawasan itu bersih. Pastikan semua bahan pencuci telah dialih keluar. Membenarkan Kasut udara yang kering.

Nota: Jangan sekali-kali cuba untuk membersihkan ‘dicelup’ Kasut sendiri. Jika Kasut perkahwinan anda telah dicelup, ia adalah terbaik untuk mereka dibersihkan oleh kedai Cucian Kering yang profesional. Juga, jangan letakkan sebarang Menggilap dalam air. Meletakkan untuk Menggilap seluruh air akan memusnahkan Kasut. Jika anda tidak pasti anda boleh membersihkan kasut anda atau jika noda pada kasut anda telah dibenarkan untuk menetapkan, mengambil kasut anda ke kedai Cucian Kering yang profesional. Membolehkan kesan untuk menetapkan menyebabkan noda untuk menjadi kekal. Ia adalah sentiasa yang terbaik untuk menghilangkan kesan serta-merta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *