Bagaimana untuk membeli yang baik turun jaket

Bagaimana untuk membeli yang baik turun jaket

Pertama; Bagaimana untuk mengenalpasti jaket ke bawah.

A. memakai jaket bawah kaunter yang lancar, dengan kedua-dua tangan perlahan-lahan pat, jika dengan bulu yang flocculent fleeciness sehingga Ijazah tinggi, dan diisi dengan udara, ia akan menjadi benar turun jaket. Jika mati rambut yang gebu Jangan bangun, ia mungkin mengandungi kapas akrilik.

Bulu B. palsu sering mempunyai fabrik-fabrik flocculent di lapisan dalam, bahagian-bahagian kuantum bulu di akrilik kapas, apabila membeli jaket down, anda perlu berhati-hati menyentuh dan rasa dengan tangan. Membandingkan penampilan dalaman dan luaran jika terasa keras satu sisi, dan ringan di sebelah yang lain, ianya mungkin satu yang palsu.

C. Sila ambil perhatian bahawa sesetengah pelanggan berfikir lebih lembut rasanya, lebih baik ia, MAO infarction yang kurang baik. Sebenarnya ia bukanlah, kerana bulu secara keseluruhan lebih atau kurang mengandungi beberapa bahagian yang tetap (dikenali sebagai MAO berpunca) bulu. Jika rasanya tidak MAO, menjadi kira-kira untuk mempertimbangkan sama ada ia adalah satu yang palsu.

Kedua; Bagaimana untuk memilih dan membeli jaket ke bawah.

Memilih yang baik atau buruk ke jaket adalah berkaitan dengan kepentingan pengguna dan mungkin membawa keburukan kepada kesihatan manusia. Apabila memilih dan membeli jaket rosak, anda perlu memberi perhatian khusus kepada aspek-aspek berikut:

A. gaya: badan inovatif, unik, sesuai, murah hati, dan praktikal.

B. harga: secara umumnya dengan harga yang sederhana, jika harga terlalu rendah, kualiti bulu tidak meyakinkan, ia adalah mudah untuk menghasilkan pelbagai isu kualiti.

C. pemulihan: tekan fleeciness ke bawah jacket, kemudian lepaskan ia, jika ia cepat pulih dan ambil semula dalam keadaan asal. Ia menggambarkan kualiti kot yang baik.

Mohamad prestasi penggerudian pencegahan: bahan-bahan yang batin kot sepatutnya menghalang penggerudian prestasi flocking. PAT ia, jika ia terdapat bulu-bulu eiderdown, ia mestilah satu produk yang lebih rendah. Oleh kerana ciri-ciri eider down dengan kain yang lembut dengan lembut nap, sedikit Sutera dari peralatan jahitan adalah perkara biasa.

E. kadar resapan: bulu tidak gerudi berpuak, tetapi harus juga mempunyai kadar resapan tertentu, sebagai contoh, jika terhalang pada fabrik, dalam bahan keberanian material, miskin, pertama, apabila seseorang berpakaian di dalamnya, proses wap air adalah tidak mudah untuk dihantar, ia akan menyebabkan lembap dan anda tidak akan berasa selesa atau suam. Kedua, ia bukanlah mudah kering selepas sedang dibasuh. Dua faktor di atas boleh membuat kualiti paling teruk kot dalam keadaan lembap dan metamorphism, bau dalam Ijazah yang berbeza.

F. sejambak: menghidu, mengambil satu eiderdown lekat tarik nafas, elakkan membeli kot dengan rasa yang pedas di dalam. Tetapi kerana bulu haiwan, bau yang tertentu adalah perkara biasa.

Khas mengingatkan:

(1) Bulu pada penanda pelbagai hendaklah lengkap, seperti nama-nama dan alamat, fabrik dalam bahan kandungan, feathers, mengisi jenis dan HanRongLiang, indeks RongLiang, basuh tanda kualiti gred, kod standard Eksekutif, dan sebagainya.

(2) Perhatian patut dibayar kepada sama ada bulu yang dipenuhi dengan filem plastik dan bahan-bahan yang palsu tanpa makings kedalam baris.

(3) Anda akan lebih baik pergi ke bazaar besar dan sederhana dengan bulu standard kualiti prestij, Perkhidmatan selepas jualan untuk memilih dan membeli jaket ke bawah. Kerana ia akan membantu anda untuk melindungi hak-hak yang sah dan kepentingan pengguna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *