Bagaimana untuk membeli-belah untuk direka pakaian bayi

Bagaimana untuk membeli-belah untuk direka pakaian bayi

Dari masa ujian kehamilan bertukar positif, baby pakaian gadis. Semua mereka comel sedikit direka pakaian dalam warna-warna yang paling menakjubkan – anda hanya tidak boleh seolah-olah cukup. Berikut adalah beberapa tips untuk bayi pakaian kerana ikatan kegembiraan anda layak yang terbaik.
Kenapa bayi direka pakaian?
Direka adalah merupakan gentian lembut yang diperolehi daripada kambing direka. Ianya amat ringan dan hangat. Juga, kerana direka gentian semulajadi, ia adalah selamat untuk kulit bayi yang lembut. Ia juga membantu yang direka sangat bergaya. Sebenarnya, selebriti yang banyak membeli pakaian direka untuk bayi mereka. Katie Holmes dan Naomi Watts adalah sebahagian daripada contoh-contoh yang lebih terkenal di mammas yang suka bayi direka pakaian. Jadi, jika anda ingin berkahwin fesyen dengan keselesaan dan kesihatan yang baik, maka direka adalah salah satu gentian yang terbaik untuk pakaian bayi.
Direka bayi pakaian terus bayi selesa dan hangat. Itulah sebabnya mengapa Kedai-kedai yang banyak mempunyai satu garis yang khusus untuk bayi direka pakaian. Dalam musim sejuk, ia adalah sangat penting untuk memastikan kaki bayi dan tangan panas. Jika kehilangan haba dari extremities yang menghalang, seluruh badan terus panas secara automatik. Jadi, sarung kaki direka dan mittens adalah bahagian-bahagian yang sangat penting dalam almari pakaian bayi. Bulu adalah juga satu pilihan. Tetapi, bulu tebal daripada direka. Oleh kerana direka adalah nipis dan lembut, bayi akan lebih selesa di dalam sarung kaki direka.
Bagi sejuk malam dan siang, selimut bayi direka adalah cara yang baik untuk menjaga bayi hangat dan selesa. Selimut ini adalah sangat lembut dan lembut disentuh. Selimut direka boleh didapati dalam warna-warna yang cantik dan corak. Jadi, bayi boleh selesa walaupun selimut yang kelihatan sangat menarik.
Lain-lain perkara berguna bayi pakaian dalam direka termasuk playsuits, jumpers dan cardigans direka. Apabila bayi semakin membesar, dia akan memerlukan pakaian yang mereka boleh gunakan untuk jangka masa yang lebih lama.
Selain di atas, lain-lain barangan bayi pakaian yang ibu yang baru sepatutnya membeli layette yang termasuk:
1. Onesies yang selesa dan mesra
2. Lembut dan boleh pakai memakai untuk memastikan bayi hangat dan Jemari
3. Undershorts adalah tambahan yang bagus, terutama dalam cuaca sejuk
4. Baju Panas, jaket dan cardigans adalah satu kemestian anda hidup di tempat yang sejuk
5. Dalam bayi yang muda, Ketua keperluan perlindungan yang mencukupi. Oleh itu, bayi perlu mempunyai sekurang-kurangnya dua lembut (direka) topi dan topi matahari.
6. Sarung kaki dan Kasut katil bayi akan berguna untuk melindungi kaki kecil
Juga, jangan lupa untuk membeli sekurang-kurangnya dua pasang pakaian khas untuk temasya dengan bayi anda. Anda akan mahu untuk menunjukkan beliau, Ya?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *