Bagaimana untuk membangunkan kuasa-kuasa ghaib melalui Yoga atau maksiat

Bagaimana untuk membangunkan kuasa-kuasa ghaib melalui Yoga atau maksiat

Minda anda adalah alat yang berharga yang tidak digunakan oleh kebanyakan orang untuk sepenuhnya. Jika semua orang menggunakannya untuk keupayaan maksimum, akan ada lagi perang, penyakit atau kemarahan. Kita hanya mencapai sebahagian kecil. Hal ini tidak berlaku setiap tamadun atau orang. Sesetengah menggunakan cara-cara untuk meningkatkan kesedaran mereka dan mencapai kuasa ghaib fikiran mereka. Ia membuktikan bahawa kita semua akan mampu.

Taoisme China mempunyai latar belakang yang diakui dunia mistik dan kawalan daripada unsur-unsur. Seperti tamadun awal yang banyak, mereka mengamalkan shamanism. Orang-orang tertentu di Kampung mempunyai keupayaan untuk berkomunikasi dengan alam semulajadi.

Pada tahun 2600 SM, walaupun orang-orang yang masih agak canggih oleh piawaian kami, Huag Maharaja Kuning-Di, digunakan kuasa herba semulajadi untuk mencipta ubat-ubatan Cina. Beliau juga menjadi dewa tertinggi dua ribu tahun kemudian apabila mula maksiat.

Maksiat terkandung kepercayaan bahawa jika seorang lelaki biasa diusahakan Tao, Jalan abadi atau ideal untuk hidup, mereka boleh melakukan sebagai Tuhan-Tuhan. Mereka mencapai tahap yang lebih tinggi dengan melaksanakan amal-amal yang baik dan Pelenyapan minda mereka untuk mengakses maklumat dari alam semesta. Terdapat sihir seluruh menurut Taoisme yang.

Orang memilih untuk hidup kehidupan yang terhad dan orang-orang yang melakukan mukjizat, juga memilih cara hidup. Bagi mereka yang mengalami kekurangan, Kesihatan, kewangan, cinta atau kebahagiaan, menurut Tao yang ia adalah pilihan mereka. Ia adalah kata-kata yang mereka suapan yang dalaman mereka. Sensitiviti Pelenyapan minda, menghilangkan perbualan dalaman ini dan menggantikan mereka dengan tenang tumpuan fikiran yang tinggi, Semua orang hanya mampu melakukan sihir dalam kehidupan mereka.

Kuasa tidak datang dalam sekelip mata tetapi melalui tahun pengajian dan disiplin. Ia adalah satu perkara yang melepaskan dan membiarkan aliran alam semesta mewujudkan keadaan yang sesuai bagi seseorang untuk mencapai matlamat. Sama seperti agama Kristian dan mantra, “Biarkan pergi dan biarkan Tuhan,” sistem kepercayaan adalah sama. Hanya suka Pelenyapan minda dan memberi tumpuan kepada kepercayaan bahawa semua perkara diuruskan dengan mudah oleh Allah, Tao yang percaya kuasa Universal dan susunan semula jadi baik datang kepada orang-orang yang mengikuti latihan.

Sementara beberapa silap mata datang dari sihir dan Mantra, banyak kuasa Tao atau Dao datang melalui amalan menuntut ilmu kebatinan. Taoisme yang percaya di empat buah negeri iaitu Dhyana dan lapan tahap kepekatan yang berbeza. Dengan mencapai tahap kepekatan yang paling tinggi, tiada maklumat tidak tersedia atau tugas yang mustahil.

Seperti Taoist, orang-orang bahawa amalan Yoga di peringkat tertinggi juga boleh mencipta keajaiban manakala di peringkat yang lebih tinggi kepekatan dan Syarikat menuntut ilmu kebatinan. Di antara kuasa-kuasa termasuk melihat jauh, penyembuhan dan juga keupayaan untuk terbang. Walaupun kebanyakan orang tidak akan mempunyai hayat amalan memberi tumpuan terbang tanpa kapal terbang, mereka boleh mengubah kehidupan mereka melalui negeri-negeri yang menuntut ilmu kebatinan.

Walaupun maksiat dan Yoga mempunyai asas agama, anda tidak perlu menganut agama untuk mengikuti amalan-amalan yang menuntut ilmu kebatinan. Dalam Yoga, ia adalah kepercayaan bahawa orang-orang yang mempunyai fikiran murni yang tertumpu pada mencari baik transformasi ke peringkat lebih tinggi keseronokan. Orang-orang yang memberi tumpuan kepada kejahatan, mendapati ia neraka hidup. Niat orang dan kajian prinsip membantu orang-orang yang sampai ke tahap yang lebih tinggi daripada kesedaran untuk mencapai matlamat ini tanpa mengalami kuasa-kuasa negatif. Sesiapa yang menggunakan suatu kod moral yang bertujuan untuk kebaikan semua, dan jujur membersihkan fikiran mereka pemikiran berbahaya perlu membuat laluan yang selamat kepada tahap yang lebih tinggi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *