Bagaimana untuk membangunkan badan perenang lelaki

Bagaimana untuk membangunkan badan perenang lelaki

Kedua-dua lelaki dan wanita Hayati yang baik proportioned lelaki kompetitif perenang di physiques. Physiques atlet ini dianggap oleh sesetengah orang sebagai lambang badan lelaki yang sempurna. Mereka adalah kuat mencari tetapi tidak terlalu otot seperti ahli bina badan, lithe dan lembut, hampir seperti orang-orang yang Tuhan-Tuhan Greek mitos.

Bagaimana perenang ini dibangunkan physiques itu indah? Ianya oleh berenang secara kerap? Baik, jawapan itu tidak tepat. Walaupun renang adalah senaman yang sangat baik, ini bukanlah perenang lelaki bagaimana membangunkan bentuk badan mereka. Jika anda akan terkejut, anda tidak bersendirian.

Anda lihat, anda hanya menonton perenang bersaing dan berlatih di kolam renang, tetapi anda tidak pernah atau jarang melihat mereka pergi ke gimnasium untuk keadaan dan mengukuhkan diri mereka dan itulah di mana badan-badan yang hebat dan otot-otot mereka kebanyakannya dibangunkan.

Jadi jika anda mahu untuk membangunkan fizikal perenang lelaki yang berdaya saing, anda boleh yakin bahawa renang setiap hari akan tidak membawa anda ke sana jika anda tidak akan mengangkat berat dan makan dengan betul! Ah, sekarang bahawa saya telah mendapat yang dada saya, kami akan meneruskan untuk melihat apa yang perenang lakukan untuk mendapatkan badan mereka di sebuah negeri yang indah.

Pertama, jika anda mempunyai lemak badan yang berlebihan, perkara pertama yang perlu dilakukan adalah untuk kehilangan mereka. Jika lemak di badan anda adalah meliputi sehingga otot anda, bagaimana anda boleh kemudian dapat mendedahkan badan itu juga tona perenang? Jadi berusaha untuk mendapatkan anda badan lemak nisbah kepada 12% atau ke bawah. Ianya hanya melalui badan rendah lemak nisbah sebanyak 12% dan ke bawah yang otot perut six pack boleh muncul.

Selain itu, sebagai salah satu ciri-ciri yang lebih ketara perenang yang badan beliau garis pinggang ramping dan belakang luas, maka ini akan lebih banyak sebab untuk anda kehilangan lemak di mid-section anda untuk menyingkirkan anda mengendalikan cinta.

Seterusnya, walaupun renang adalah senaman kardiovaskular yang hebat, perenang termasuk latihan kardio lain dalam rutin mereka untuk mempertingkatkan ketahanan, stamina dan membakar lebih banyak lemak. Ini adalah sebab mengapa mereka kelihatan begitu sihat, fleksibel dan lembut.

Sudah tentu apabila ia datang untuk menurunkan lemak, anda harus juga melihat apa yang anda makan. Jadi makan kurang kalori daripada karbohidrat lemak dan ditapis dan meningkatkan pengambilan protein untuk membina otot. Menambah lebih banyak serat kepada diet anda untuk penghadaman yang lebih baik dan detoksifikasi. Dengan cara ini, anda akan tidak meletakkan tambahan paun lemak, tetapi otot-otot yang kukuh sebaliknya.

Walau bagaimanapun, otot-otot anda tidak terbentuk dengan sempurna jika anda tidak melatih dengan berat. Malah, latihan berat anda mesti menggabungkan latihan praktikal perenang tertentu untuk mendapatkan bentuk badan yang perenang. Ini bermakna tidak hanya mana-mana atau senaman akan melakukan, tetapi latihan yang membangunkan otot-otot yang membentuk fizikal perenang yang berdaya saing.

Jadi pilih senaman yang bersenam punggung dan bahu perlu V membentuk bahagian atas badan, senaman yang bersenam dada anda untuk mendapatkan Adonis bahagian atas badan dan otot inti anda untuk mendapatkan six pack abs.

Jangan Abaikan tubuh yang lebih rendah, atau lain anda akan kelihatan bertukar dan janggal apabila anda berada dalam batang renang anda! Oh, sebelum saya terlupa, anda boleh berenang sebagai kerap yang anda mahu atau tidak dan belum dapat membina fizikal seorang perenang. Mendapatkan drift ke?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *