Bagaimana untuk membandingkan kos rendah insurans kesihatan di Oregon

Bagaimana untuk membandingkan kos rendah insurans kesihatan di Oregon

Oregon mempunyai sistem penjagaan kesihatan yang cemerlang; Malah, salah satu yang terbaik dalam negara mengikut tokoh-tokoh kerajaan Amerika Syarikat, tetapi tidak kira betapa baik sistem pada penjimatan dan prolonging hidup, hakikat bahawa penjagaan kesihatan di Oregon, seperti penjagaan kesihatan di mana-mana di negara ini, adalah mahal.

Malah, menurut perangkaan yang dikeluarkan oleh di Oregon Jabatan insurans, hampir separuh daripada semua warga Oregon mendapati kos penjagaan kesihatan yang beban kewangan dan penuh satu perempat daripada semua dewasa di Oregon Laporan perbelanjaan sehingga dua puluh lima peratus daripada pendapatan bulanan mereka dalam penjagaan kesihatan.

Jelas untuk majoriti orang-orang sesuatu perlu dilakukan untuk menurunkan kos tetap baik.

Tempahan menggerunkan senjata pada pengguna adalah pengetahuan. Menjadi berpengetahuan tentang penjagaan kesihatan dan pilihan penjagaan kesihatan anda. Pergi ke dalam talian dan bandingkan dasar dan harga-perbezaan dalam kos untuk dasar asas yang sama dari sebuah syarikat lain boleh benar-benar mengejutkan.

Sebelum pergi dalam talian duduk dan memikirkan apa anda dan anda perlu keluarga daripada penjagaan kesihatan merancang. Apa yang penting untuk anda – dan apa yang tidak? Adakah doktor dilihat lebih penting daripada penginapan hospital? Adakah preskripsi yang lebih penting daripada Lawatan ke bilik kecemasan? Adakah anda memerlukan polisi yang melindungi anda apabila anda melancong? Adakah anda mempunyai bayi yang baru atau anda menjangkakan satu tahun akan datang?

Tuliskan jawapan anda pada sehelai kertas dan bermain-main dengan mereka apabila mengisi borang-borang dalam talian perbandingan anda. Ingat, apabila anda mencari untuk kos rendah insurans kesihatan di sini di Oregon yang tiada terikat untuk menjadi trade-offs. Tidak mengharapkan untuk mencari dasar yang sempurna – melainkan anda mampu premium tinggi atau keperluan anda akan mudah.

Dan sudah tentu off-perdagangan utama yang ramai orang gunakan untuk mencipta dasar kesihatan yang boleh diterima pada harga yang mereka mampu mereka boleh ditolak. Ini adalah wang yang anda perlu bayar daripada sumber-sumber sendiri untuk keperluan penjagaan kesihatan anda sebelum insurans anda mula membayar. Lebih besar anda boleh ditolak lebih rendah premium insurans bulanan anda.

Insurans kesihatan adalah mahal, Terdapat tiada mendapat sekitar – tetapi jika anda meluangkan masa dalam talian dan bertanya beberapa soalan yang sukar untuk diri sendiri, jawapan yang anda datang dengan hanya mungkin membuat insurans kesihatan lebih berpatutan daripada anda terfikir mungkin. Utama adalah untuk membandingkan insurans kesihatan kos rendah rancangan sebelah-menyebelah sehingga anda menemui orang yang tepat untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *