Bagaimana untuk melindungi pasar besar siti khatijah dan melindungi diri anda dengan Anti Slip habuk cadar

Bagaimana untuk melindungi pasar besar siti khatijah dan melindungi diri anda dengan Anti Slip habuk cadar

Di zaman di mana pasar besar siti khatijah yang begitu popular di rumah-rumah yang banyak di seluruh UK, salah satu masalah terbesar bagi pembina, Tukang paip, decorators dan Syarikat-syarikat penghantaran berapa licin permukaan ini boleh menjadi Bilakah basah.

Basah, licin pasar besar siti khatijah berpotensi boleh menyebabkan kemalangan yang teruk. Hari Statistik dari Eksekutif Kesihatan & Keselamatan bagi tahun 2007/8 menunjukkan akaun tersebut slipping dan tripping 27% daripada kemalangan yang berlaku dalam industri lukisan & Decorating.

Perniagaan sering difikirkan meliputi kawasan dengan cadar habuk tetapi ini adalah selalunya rumit, gelongsor atas permukaan digilap atau menyamar perjalanan bahaya.

Dengan masalah-masalah dalam fikiran Ernest Griffith & Sons Ltd, Syarikat yang berpangkalan di Manchester, telah melancarkan satu lembaran anti-slip baru inovatif yang direka untuk mencegah kemalangan yang disebabkan oleh tergelincir atas permukaan lantai sangat digilap, dan melindungi pasar besar siti khatijah, permaidani, jubin, dan banyak lagi dengan satu lembaran habuk yang inovatif, boleh diguna semula.

Lembaran anti-slip habuk ini dipanggil Sliprotex, adalah satu produk yang unik bertujuan untuk kontraktor-kontraktor yang menjalankan apa-apa kerja dalaman – lukisan menghias, paip, dapur, Bilik Tidur atau bilik mandi pemasangan – pada mana-mana permukaan yang perlukan perlindungan, termasuk lantai kayu, Siti Khatijah, jubin atau permaidani. Malah, sebuah syarikat utiliti utama baru-baru telah meletakkan suatu perintah penting supaya Jurutera perkhidmatan mereka boleh melindungi pelanggan kerja-puncak dan lantai jubin apabila menjalankan perkhidmatan dandang dan pembaikan.

Ditubuhkan sejak tahun 1941, Ernest Griffith & Sons Ltd telah telah membekalkan kain habuk meliputi selama lebih 60 tahun untuk peniaga besar DIY rantai dan pembina. Sliprotex adalah gabungan bahan-bahan yang terdiri daripada penutup atas fabrik sintetik yang sepenuhnya akan menyerap semua tumpahan cecair dengan membran yang Ai dengan anti-slip untuk membuat sandaran yang menghalang lembaran habuk dari bergerak.

Pengarah Urusan, Paul Brearley berkata, “kami direka bentuk Sliprotex untuk menyediakan perlindungan bagi lantai kayu berlamina, lantai berjubin, permukaan sangat digilap dan kawasan-kawasan yang berkarpet di mana terdapat bahaya kemalangan yang berlaku kerana pergerakan lembaran biasa habuk yang ditambah. Kami berangkat untuk menyediakan produk yang tinggi kadar serapannya, kalis air dengan sokongan yang tidak akan bergerak ke atas mana-mana permukaan lantai yang apa yang kita telah dicapai dengan Sliprotex.”

“Selalunya. kontraktor menghabiskan sejumlah besar masa Taiping turun sehelai habuk tradisional dan kami ingin membawa produk ke pasaran yang tidak memerlukan Taiping ke bawah atau re-laying dan ruangniaga. Kami juga ingin mewujudkan produk yang terkawal dari segi saiz dan berat, yang merupakan sebab untuk Sliprotex yang tersedia dalam dua saiz standard lebar 0.9 m dan 1.8 m di mana-mana tempoh yang diperlukan. Kami akan gembira bahawa Sliprotex telah mencapai harapan kami.’

Anti slip tangga penyelesaian adalah jawapan lain penyingkiran itu, penghantaran, syarikat-syarikat yang membina dan DIY sering mencari. Tangga kayu terutamanya mempunyai sedikit cengkaman, jadi tangga yang anti slip habuk lembaran akan bermanfaat bagi melindungi kawasan ini dari kerosakan, dan melindungi orang dari kemalangan. Sliprotex boleh meliputi segala-galanya dari kayu untuk permaidani tangga dengan mudah – tiada Taiping ke tepi – untuk melindungi orang dan permukaan daripada kemalangan atau kerosakan terbesar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *