Bagaimana untuk melakukan Dips dada untuk pertumbuhan otot maksimum

Bagaimana untuk melakukan Dips dada untuk pertumbuhan otot maksimum

Harga rendah dada adalah salah satu senaman orang-orang yang kebanyakan orang tidak mempertimbangkan Bilakah mereka duduk tulis senaman pectoral mereka. Sementara harga rendah biasanya dianggap sebagai suatu aktiviti latihan, yang Hakikatnya adalah dengan yang mudah penyesuaian kepada kedudukan badan anda semasa bahagian bawah ini, anda boleh mengasingkan otot-otot dada dan gigih sasaran dada anda!

Saya sendiri berfikir begitu sangat dips dada yang saya cuba untuk menggabungkan mereka ke dalam setiap satu daripada senaman dada saya. Ia adalah satu senaman dada yang luar biasa yang benar-benar tidak mendapat kredit (sebagai satu senaman dada) bahawa ia layak. Jika anda benar-benar ingin pek pada beberapa batu keras otot otot pectoral anda maka anda perlu belajar bagaimana untuk melakukan senaman ini dengan betul borang dan membuat satu titik untuk menggabungkan mereka ke dalam senaman dada anda.

Sementara harga rendah dada secara umum telah secara tradisinya dianggap menjadi gerakan berat badan, anda benar-benar tidak akan mampu untuk mendapatkan otot terbesar bangunan mendapat manfaat dari usaha ini sehingga anda mula melakukan dips dengan berat. Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan tahap kekuatan otot yang anda akan perlu untuk melakukan dips wajaran dengan betul, ia adalah idea yang baik untuk bekerja cara anda melalui sekurang-kurangnya beberapa senaman badan berat harga rendah untuk belajar dengan sempurna dan membina tahap kekuatan supaya anda tidak benar-benar menggulung mencederakan diri anda sebaik sahaja anda pek pada berat.

Untuk bekerja berat ke dalam langkah ini, anda akan memerlukan tali pinggang angkat berat yang membolehkan anda untuk menggantung beberapa jenis rintangan di bawah badan anda. Jenis paling biasa peralatan yang lihat di gimnasium di hari ini adalah tali pinggang angkat berat mudah dengan dua pusingan cincin besi di bahagian depan yang membolehkan anda untuk menjalankan satu rantaian melalui mereka dan kemudian hang berat pada rantai. Tali pinggang ini boleh dibeli sedia untuk digunakan, atau anda boleh menyesuaikan salah satu tali pinggang berat badan anda sendiri.

Faedah utama dips terletak pada hakikat bahawa anda boleh serius meregangkan pecs anda semasa fasa menurun senaman ini dengan cara yang sangat terkawal. Ini membolehkan lebih banyak pengaliran darah melalui otot dada, sambil meningkatkan julat pergerakan anda dan meningkatkan fleksibiliti pectoral anda. Tetapi anda perlu berhati-hati untuk tidak overextend pelbagai langkah ini, kerana anda boleh mencederakan bahu anda atau usang otot pectoral anda jika anda tidak menggunakan borang yang baik.

Untuk merangsang paling otot dada pertumbuhan harga rendah dan dan benar-benar merangsang beberapa pertumbuhan pectoral yang mengagumkan, anda telah berpeluang untuk belajar bagaimana untuk melakukan dips dengan bentuk yang baik. Pastikan anda mengamalkan pergerakan ini beberapa kali sebelum anda cuba untuk iklan mana-mana berat. Anda mungkin mendapati bahawa anda perlu untuk membina asas tahap kekuatan sebelum anda bergerak ke berat dada harga rendah. Jika demikian tidak kehilangan apa-apa tidur atasnya, hanya fokus pada dada anda melaksanakan harga rendah dengan borang yang layak dan tahap kekuatan anda akan meningkat.

Berikut adalah cara untuk melakukan dips dada untuk merangsang beberapa pembangunan pectoral yang serius:

Tangan anda pada bar selari dijarakkan keluar kira-kira lebar bahu tempat 1.)
2.) Angkat kaki anda daripada berdiri di oleh straightening senjata anda
3.) Tilt badan anda ke hadapan sambil perlahan-lahan merendahkan diri anda (ini adalah apa yang mengambil penekanan daripada aktiviti anda dan meletakkan sebahagian besar beban tersebut kepada otot pectoral)
4.) Teruskan merendahkan badan anda sehingga bahagian bawah dada anda walaupun dengan tangan anda
5.) Melanjutkan anda tangan dan menolak badan anda kembali ke permulaan kedudukan sementara tumpuan diberikan pada tilting ke hadapan sebanyak mungkin.

Jika anda ingin membina dada lebih otot yang lebih besar, maka anda telah dapat menambah dada harga rendah untuk latihan anda. Bukan sahaja mereka akan membantu anda meningkatkan julat pergerakan di bahagian atas badan anda, tetapi anda akan dapat merangsang otot pectoral untuk mengukuh dan mengembangkan seperti mereka tidak pernah mempunyai sebelum!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *