Bagaimana untuk Kurangkan lemak dan nada sehingga cepat! (Bahagian 1)

Bagaimana untuk Kurangkan lemak dan nada sehingga cepat! (Bahagian 1)

Bagaimana pil yang membakar lemak lebih cepat daripada mana-mana suplemen sana Bunyi?

Bagaimana kira-kira yang sama pil itu meningkatkan nada otot dan ketumpatan?

Anda harus mengakui, ia kedengaran agak menarik bukan

Sekarang, bagaimana jika saya berkata… ‘Itu Bukankah GONNA berlaku!’

Melainkan… tunggu ia!

Anda mula mengangkat berat di gimnasium dan mengelakkan langkah kegemaran anda dan sesuai kelas bola. Kemudian dan hanya kemudian Adakah anda cara untuk fizikal mimpi itu

Sekarang dari kenyataan bahawa saya telah mungkin sudah kehilangan separuh penonton wanita, tidak kira… ianya hanya membuat selebihnya anda kelihatan lebih baik.

Malangnya, ini adalah kesalahan yang sangat umum bahawa wanita terlalu sering kesilapan kerana sebagai satu cara untuk menjadi otot yang terikat pembina badan wanita.

TAK BENAR!

Malah, jika anda sedang mencari untuk mendapatkan jenis fizikal yang Angelina Jolie, Jennifer Aniston atau Jessica Alba, kemudian anda akan perlu mengambil langkah ke arah bahagian beberat percuma.

Untuk apa anda akan menerima… Artikel berikut terbahagi kepada 4 bahagian. Bahagian 1 akan menerangkan kenapa kita perlu mengelakkan jangka masa panjang pada mesin kardio yang dikenali sebagai ‘lama perlahan jarak’ (LSD). Bahagian 2 akan melihat sebab-sebab mengapa mengangkat berat kerja lebih baik daripada latihan LSD dan akhirnya bahagian 3 akan menerangkan kenapa kita perlu akan mengangkat lebih berat dengan berat tersebut. Bahagian 4 akan meletakkan semua bersama-sama dalam satu program baki sekata untuk anda ikuti.

Sebab untuk melakukannya dengan cara ini adalah terdapat banyak kefahaman yang baru untuk mengambil atas kapal. Sesetengah daripada ini akan benar-benar menentang cara biasa anda berfikir, bermakna anda mungkin atau mungkin ingin membaca mana-mana bahagian yang selanjutnya.

Apa yang saya boleh katakan adalah dari pengalaman jurulatih banyak pelanggan dalam masa saya, ini lebih baik daripada apa-apa kerja dan keputusan yang akan memukau anda!

Jadi mengapa harus kita Elakkan sesi panjang pada mesin kardio?

Terdapat beberapa sebab mengapa kita harus mengelak daripada sesi kardio yang panjang, yang pertama adalah mudah.

Badan kami adalah direka untuk bertahan dari hari-hari apabila kita telah pemburu/pengumpulan dan kosa-kata kami yang terdiri daripada um, ugg dan errr. Jenis seperti seorang remaja…

Apabila kita berlari (mengejar makanan atau sedang dikejar sebagai makanan) badan kita akan menghasilkan hormon kortisol (hormon tekanan) sebagai mengejar makanan atau menjadi makanan boleh menjadi satu perkara yang cukup tertekan untuk kita.

Apabila kortisol dihasilkan, badan mula Menyimpan lemak badan dengan memperlahankan metabolisma yang semulajadi. Sebab itu, jika anda akan mengejar sesuatu dan tidak menangkap, anda tidak mempunyai idea apabila anda akan makan seterusnya. Badan anda tahu bahawa ia akan perlu untuk bertahan dalam lemak disimpan sendiri.

Walaupun badan kita sememangnya telah berkembang selama bertahun-tahun ada banyak perkara tentang tubuh manusia yang tetap sama. Kortisol hormon tekanan yang dilepaskan melalui LSD (lama perlahan jarak) menjadi salah satu.

Jangan tertipu bahawa ia tidak akan berlaku kepada anda hanya kerana anda pergi jurulatih salib, stepper, rower atau apa-apa bentuk lain-lain peralatan. Ia akan, tubuh tidak dapat mengenalpasti Apakah senaman yang melakukan atau sama ada anda sedang mencari untuk membakar lemak atau sedang dikejar.

Jika latihan LSD yang anda lakukan dan anda sedang mencari untuk nada dan kehilangan lemak, anda akan akan menemukan diri anda pada titik sticking sangat tidak lama lagi sebagai kortisol anda tahap mula meningkat.

Zon

Mari kita lihat satu lagi sesi kardio lama orang-orang yang “membantu membakar lemak”.

Zon pembakaran lemak menarik lemak daripada kedai-kedai yang lemak akan digunakan sebagai tenaga sebaliknya od menggunakan karbohidrat; ini dikenali ‘Sub RQ1’ di mana badan tidak bekerja terlalu keras jadi boleh oleh itu dengan mudah menggunakan lemak untuk tenaga daripada karbohidrat yang berharga. Sekarang walaupun ini adalah benar, jika ia sangat berkesan, kita akan akan kehilangan pound kerana kami menonton TV atau membaca buku, tetapi seperti yang kita semua tahu sekarang, yang tidak kes!

Ya, anda akan membakar lebih banyak kalori ketika bersenam di gimnasium atau berjalan pusingan Taman tetapi untuk mendapatkan pembakaran zon atau ‘optimum zon’ lemak sebenar anda perlu bersenam sekurang-kurangnya 90minutes (berhenti bebas)…

Selepas kira-kira 90 minit badan menjadi sangat cekap pada pembakaran bodyfat!

Ini adalah sangat benar, tetapi 90 minit!

England boleh mempunyai telah ditewaskan oleh pasukan Luxembourg B oleh itu. (Saya merujuk kepada bola sepak sudah tentu)

Jadi jika tubuh adalah pembakaran bodyfat tulen selepas 90 minit, apa yang dibakar sebagai tenaga sebelum itu?

OTOT!

Ingat, karbohidrat tidak bekerja pada tahap intensiti yang lebih rendah ini jadi sesuatu perlu membantu lemak dengan tenaga bahan api dan jika kita menggunakan otot kita dengan serta-merta mula memperlahankan metabolisma kita.

Penyelesaian

Sekarang saya tahu bahawa kardio, pembakaran, taksub, langkah ‘yang lagi baik’ bersenam peminat di luar sana lemak tidak akan secara tiba-tiba putuskan pergelangan kaki berat hanya untuk berkongsi bilik berat dengan jaket biasa yang memakai grunters dan Seluar pendek lycra mereka.

Akibatnya apa yang perlu anda lakukan adalah sesuatu yang kita panggil Tabata.

Mengambil sepotong kegemaran peralatan kardiovaskular

Panas selama 2 minit

Pergi sebagai lemak yang anda boleh selama 30 saat

Mengambil mudah hanya 10 saat

Ulangi 8 times

Ia adalah semudah yang dan Percayalah anda akan benar-benar berasa seperti anda telah mempunyai senaman yang sangat sengit lagi singkat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *