Bagaimana untuk kekal sihat dan menurunkan berat badan sebagai Pescetarian yang

Bagaimana untuk kekal sihat dan menurunkan berat badan sebagai Pescetarian yang

Apabila melihat Diet yang berbeza untuk membantu anda menurunkan berat badan adalah lebih baik untuk mengelakkan fesyen yang bergaya. Diet fad sering akan benar-benar kelaparan badan anda, dan bukannya makan secara sihat. Berpegang kepada pemakanan tradisional yang penekanan pemakanan dan Kesihatan, dan penurunan berat badan anda akan datang secara semulajadi dan selamat. Diet Pescetarian yang boleh menjadi pilihan. Pescetarianism adalah sejenis vegetarianisme; perbezaan adalah bahawa Pescetarian yang juga makan ikan bersama-sama dengan buah-buahan, sayur-sayuran dan hasil tenusu yang makan vegetarian. Diet Pescetarian yang boleh menjadi cara terbaik yang sihat untuk makan dengan betul dan juga menurunkan berat badan – tetapi ia juga boleh membahayakan.

Bahaya utama diet pescetarian yang datang dari makan ikan terlalu banyak. Sejak diet pescetarian yang menggalakkan ikan dan makanan laut sebagai satu bentuk protein, orang sering keterlaluan itu. Ikan mengandungi banyak asid lemak omega besar tiga dan protin; tetapi ia juga mengandungi unsur-unsur seperti raksa dan toksin yang berbahaya. Apabila merkuri membina, ia boleh menyebabkan kerosakan otak dan kecacatan; Jadi terutama mengandung perlu berhati-hati. FDA menyarankan makan kurang daripada setengah pon ikan setiap minggu dan tidak lebih daripada tiga puluh paun sepanjang sepanjang tahun. Ini bermakna bahawa seseorang harus hanya mempunyai satu hidangan atau dua ikan setiap minggu; membuat pilihan yang miskin untuk sumber utama protein dan asid lemak omega-3 ikan. Bahaya kedua untuk pescetarians adalah bentuk-bentuk kekurangan nutrien kerana kehilangan daging daripada diet harian mereka yang lain. Manakala ikan besar sumber asid lemak omega-3; mereka sering mengandungi tahap kekurangan asid lemak omega-6 atau omega-9. Walau bagaimanapun, diet pescetarian yang tidak memerlukan anda untuk makan banyak ikan; dan terdapat suplemen semulajadi yang membantu setiap pescetarian yang perlu untuk memastikan mereka mempunyai betul vitamin dan nutrien untuk menjaga diet mereka selamat.

Satu tambahan yang mudah untuk pescetarian yang mengambil adalah multivitamin setiap hari. Multivitamin yang baik akan menyediakan hampir semua nutrien dan vitamin yang bahawa seseorang perlu setiap hari. Ini membantu untuk kekurangan yang sering berlaku dalam diet vegetarian dan pescetarian. Satu lagi tambahan yang bagus untuk pescetarians adalah tambahan asid lemak. Ini memberi perlindungan selimut semua asid lemak yang diperlukan oleh tubuh untuk menggalakkan otak yang sihat dan fungsi selular. Tanpa mereka, badan anda akan mempunyai keras masa membaiki kerosakan tisu dan air sisa – jadi pescetarian yang akan menjadi bijak untuk menambah diet mereka dengan mereka.

Akhirnya, tambahan yang jelas bagi yang pescetarian adalah tambahan protein. Kerana kebanyakan pescetarians bergantung pada ikan dan makanan laut bagi protein, Makan terlalu banyak ikan adalah satu kebimbangan yang sebenar. Walau bagaimanapun, jika anda menambah protein suplemen ke dalam diet anda anda boleh mengelak daripada makan terlalu banyak ikan. Pilihan yang hebat untuk tambahan protein adalah sebuah whey protein shake kerana whey protein adalah tenusu digest berasaskan dan mudah. Whey protein adalah juga lengkap dalam erti kata bahawa ia mempunyai semua dalam asid amino penting keperluan badan untuk kekal sihat dan menggalakkan berfungsi baik, tidak seperti protein berasaskan soya. Jika anda memilih pescetarian diet, pastikan untuk menyertakan whey protein.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *